Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danabanana

Życie jest do bani!

Polecane posty

Gość Danabanana

Nie dawno zerwał ze mną chłopak, jest mi z tego powodu cholernie źle! ciągle jest mi smutno:( Czasem chciałabym byc zwierzakiem, poważnie np. psem lub kotkiem takim domowym. Pytacie dlaczego? dlatego że taki piesek czy kotk nie musi się o nic martwic, nie martwi się że go wywalą z roboty, że nie ma kasy, nie jest mu smutno i źle gdy nie jest w związku partnerskim, nie boi się samotności, nie musi zakładac rodziny, partner lub partnerka jest mu potrzebna tylko do zapłodnienia i to wszystko. Nikogo nie musi utrzymywac, pan lub jego pani go utrzymuje. Mogłabym wymieniac bez końca. Co z tego że ludzie posiadają rozum, ale posiadając ten rozum muszą go używac by przetrwac a zwierzętą pomaga przetrwac natura. Po co ja się urodziłam? żeby męczyc się w tej walce o przetrwanie? ciągle muszę walczyc żeby się wybic chociaż trochę. Do dupy z tym!!!

Gość azzzzzaa
wcale nas to nei ineresuje niestetten

Gość dunkierkad
okladnie czlowiek ma przeejbane jak nei kocha zle ajk kocha jeszcze gorzej cale zycie o cos walczy i umrze i tak$na chuja wogole zyc

Gość skocz z mostu

Ja wiem czy wszystkie pieski i kotki mają tak dobrze w życiu? Człowiek jak dostanie kamorem w łeb, to może oddać ze zdwojoną nawet siłą, a piesek i kotek, co? Uzależnione i podporządkowane człowiekowi. A o życiu sami poniekąd decydujemy...

Gość Danabanana
sam skocz psi chuju

Gość jasne decydujemy
kurde ja nei decyduje zawsze ze mnie jakis pojebany pracodawca zwolni ze zarabiam grosze i ze w tym kraju jak sie raz cos uwali to juz do konca zycia a jzu wogole ze ktos z rodziny umrze

Gość halabalatrala
Kiedyś myślałam podobnie do ciebie... Na dodatek jeszcze mnie to denerwowało kiedy widziałam swojego kota, jak spokojnie się wyleguje i wszyscy nad nim nadskakują, a mnie matka wyganiała do pracy, i mówiła że nie ma ze mnie żadnego pożytku 😭

Gość Danabanana
Nie wiem jak inni ale ja mam przejebane życie, może kiedyś będzie lepiej, ale ja nie umiem stawic czoła niektórym problemom, nie potrafię się pogodzic z rozstaniem:( dlatego też porównywałam zwierzęta że im wystarczy tylko zapłodnienie i się rozchodzą, oni potrafią życ samotnie a my ludzie nie i to jest wkurwające!!!

Gość Danabanana
halabalatrala i co poszłaś do pracy? jak ja chcę iśc do pracy to znowu moja mama mówi żebym się wstrzymyała bo trzeba pozałatwiac inne sprawy...

Gość halabalatrala
Nie poszłam do pracy :P Wtedy miałam 16 lat, a ona nie wiem poco mi tyle truła :O Teraz mam 20, i już jej się znudziło te wyganianie :D Kot zdechł, i już nie mam takich frustrujących porównań :D

Gość Danabanana