Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujepomocy1234

firma budowlana

Polecane posty

Gość Jadeek8

Nasz dom budowała firma Iwo-Bau 130 metrów z poddaszem użytkowym. Z jakości jesteśmy zadowoleni, jak również tempa pracy. Bardzo dobrze nam się z nimi współpracowało i mogę z czystym sumieniem polecić każdemu 

Gość gość

Warto rozejrzeć się za dobrą firmą budowlaną. Ja tak trafiłem na ofertę www.pwmax.pl Wybudowali mój dom i mogę powiedzieć że wykonali kawał świetnej roboty. Dodatkowo zapłaciłem mniej niż się spodziewałem.

Gość zoska666

Jeśli chcesz kogoś naprawdę sprawdzonego, to polecam firmę RS-DOM z Lublina. Czy z gotowym projektem czy bez - wszystkiego się podejmą. Znakomici specjaliści z pasją, wiedzą i ciekawymi pomysłami! W dodatku przemili :)

Gość gość

Warto rozejrzeć się za sprawdzoną i uczciwą firmą budowlaną. Taką firmą na pewno jest www.pwmax.pl z Szczecina. Sam korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić ich rzetelne podejście do wykonywanej pracy.

Gość mateusz

Pełen zakres usług budowlanych znajdziecie w posadzkipomorskie.com.pl Firma zajmuje się tez wyburzeniami, wykopami czy wywozem gruzu. U nas się bardzo dobrze sprawdzili także z naszej strony 100% zadowolenie z jakości ich pracy.

Gość zbyszek

Moge polecic firme all concept jakub dalkowski sprawdzona i pewna frma.

Gość ommer

Usługi budowlane na wysokim poziomie świadczy firma www.posadzkipomorskie.com.pl/ Do tego wchodzą u nich w grę prace ziemne i transport. Firma bardzo solidnie zajęła się u nas budową, wszystko wykonali solidnie rzetelnie, terminowo, to doświadczona i pracowita ekipa.

Gość raafal

Inwentaryzacje budowlane, opinie techniczne obiektu budowlanego oraz projektowanie architektoniczne i wykonawstwo czy przeprowadzenie inspekcji stanu ocieplenia budynków - tym wszystkim zajmuje się firma Smart-Bud z Zabrza www.smart-bud.com.pl/ Bardzo solidna firma, z dobrymi stawkami.

Gość Eugeniusz  Sypszak

Budowa domu to odpowiedzialny proces ,  firm budowlanych jest bardzo dużo ale to decyzja na całe życie i oczekuje dobrego wykonania , zdecydowałem się na te firmę 

Gość Emil Tarkoszewski

Wybudowałem dom ale zanim to zrobiłem poświęciłem sporo czasu na analizę kosztów , Nie jedna firma zrobiła mi kosztorys jednak najkorzystniej wypadła firma która okazała mi pełen profesjonalizm http://usiostr.pl/  Mam swoje miejsce z rodziną 

Gość Emil Tarkoszewski

Wybudowałem dom ale zanim to zrobiłem poświęciłem sporo czasu na analizę kosztów , Nie jedna firma zrobiła mi kosztorys jednak najkorzystniej wypadła firma która okazała mi pełen profesjonalizm http://usiostr.pl  Mam swoje miejsce z rodziną 

Gość Emil Tarkoszewski

Wybudowałem dom ale zanim to zrobiłem poświęciłem sporo czasu na analizę kosztów , Nie jedna firma zrobiła mi kosztorys jednak najkorzystniej wypadła firma która okazała mi pełen profesjonalizm http://usiostr.pl  Mam swoje miejsce z rodziną