Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulcia 23

uzależnienie od partnera

Polecane posty

Witam! Ponawiam temat uzależnienia od miłosci partnera i desrtukcyjnych związków. Jestem studentką psychologii i w tym roku pisze prace magisterską na temat uzaleznienia od partnera i motywów skłaniających kobiety do pozostawania w tym układzie. Temat ten nie jest mi obcy. Jestem na etapie organizowania grupy badawczej, osób którym mogłabym przesłać ankiety do wypełnienia. Oczywiście zapewniam anonimowość oraz indywidualną odpowiedz o wynikach i przemyśleniach, polece również literature z tego tematu. Proszę bardzo o pomoc w moich badaniach. Osoby zainteresowane proszę o odpowiedz naposta i zostawianie swojego adresu mailowego lub napisanie do mnie kojotka111@wp.pl. Każda osoba jest dla mnie na wagę złota. Pozdrawiam Ania W.

Droga studentko psychologii. Wystarczy, ze przczytasz dokladnie tematy w dziale - Zycie uczuciowe, i bedziesz miala calosc pracy magisterskiej. Wydaje mi sie jednak, ze liczysz na wygode i zrobienie za ciebie sporej czesci tej pracy :P

Dziękuję za radę, jednak ja potrzebuje grupy badawczej- czyli osób które wypełnią moje ankiety potrzebne do przeprowadzenia badania i wyciągnięcia wniosków płynących z tego zagadnienia.

Gość a ja..........................
ci nie pomogę, bo mi nie zalezy. powinnas za to płacic albo dać dupy suko:D

Gość zasadniczy powód to
niskie poczucie wartości i przekonanie że innego partnera się już nie znajdzie