Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozytywny

jak przestać kochać ?!

Polecane posty

Gość nie zmieniajcie tematu
Ale teraz to on sie zakochal, czego nie przewidywal podczas zabaw ze swoją "niunią" i to on ma problem. Oczywiscie zaprzeczy jak juz tutaj wejdzie

Gość de Salignac
..Witajcie..:)...na chwilke przed wyjściem...dorzuce cos tak dla urozmaicenia:D.... Zapomni on ,zapomni ona jescze szybciej niz on..pewnie juz zapomniala,..ale rozstanie ze łzami w oczach..zwłaszcza obojga dodaje romansowi...."wigoru"...(oj nie wiem czy to dobre slowo), ale cos mniej więcej..dramaturgia rosnie i czasem jeszcze cos tam...e plote, bo mi sie spieszy...ale jak taka śliczna 25 latka zakochala sie w takim..hmm podstarzałym facecie..to on pewnie cos w sobie jednak chyba ma..:P Milego sobotniego wieczoru :)..zajrze moze okpolnocy...:D 🖐️

Gość lady_free
jak sprawdziłam to on nigdy ie zaprzeczal ze ją kocha, bardzo to zakrecone, i naprawde prośba nie zamieniajcie tego topiku , na wojny. wiele osób jest w podobnej sytuacji.

Gość nie zieniajcie tematu
to moze wypowiedzcie sie co byscie zrobili na miejscu pozytywnego :-) tylko szczerze

Gość blusber
to nie kończyłbym tego tylko miał z ta kobietą kontakt cały czas jak długo się da,egoistyczne co,no to dopóki ona by chciała

Gość lady_free
egoista i świntuszek

Gość lady_free
ja jednak , postąpiłabym jak pozytywny , dałbym jej szanse , poznać inne życie, ale decyzja powinna być wspólna!, i skoro sie kochali i kochają to pewnie rozmowa była szczera.

Gość jak można zostawiać kogoś
kogo się kocha???? i co potem? zapomnieć?

Gość nie mieniajcie tematu
no jasne, ale co z tym zawaliskiem, chora zona?

dobra powiem coś w ostatnim słowie. Po pierwsze, gadka "wiele osób jest w podobnej sytuacji" jest co najmniej śmieszna. Co w związku z tym? Komuś kto żyje uczciwie ma być takich ludzi szkoda?? po drugie, zarówno kobieta która świadomie wiąże się z żonatym facetem posiadającym dzieci jak i sam facet ponoszą taką samą winę! Co prawda Kobietę jeszcze jakoś rozumiem (wasza wrodzona naiwność) jednak faceta NIE! Dlatego też nie mógłbym się związać na nowo z moją byłą. Ona dla mnie jest przykro mi to mówić ale zerem. Bo człowiek który świadomie rozbija rodzinę jest… po trzecie, to dziecko nie może być żadnym wyznacznikiem! ono kiedyś dorośnie i pójdzie w swoją stronę. Pomyślcie! co wtedy z nami?! zostajemy sami z kimś od kogo dawno temu sie oddaliliśmy, z kimś do kogo przez lata narosła nienawiść bo przecież z czasem właśnie tą osobę będziemy obwiniać o to że nie spełniliśmy się w miłości! po czwarte, to żegnam wszystkich :) i pozdrawiam osoby uczciwe a przede wszystkim trzeźwo myślące :) bo zdążyłem zauważyć że jest tutaj ich parę. Do miłego! hej :)

Gość z tym dzieckiem
to 100 procent racji,kiedyś zostaniecie sami ,więc...

tedeeeee ejjjj ale ty masz schizy oj , masz poprostu nawalone, a jaki bystryyyyyyy . jak woda w klozecie hahahahha sorry , nie chce mi sie z tobo pisać , brunecie o piwnych oczkach hahah ojjjj zapomniałem o tobie chłopcze. skoro piszesz że nie chce ci sie ze mną pisać to poco leszczyku piszesz? ty a prawdę przygłupi jesteś :D

z tym dzieckiem to 100 procent racji,kiedyś zostaniecie sami ,więc... tylko że do takich przemyśleń trzeba jeszcze dorosnąć! mi wystarczyła obserwacja domu rodzinnego i Rodziców którzy byli na siłę "bo dzieci". Doszło do tego że prosiliśmy Rodziców żeby wzieli rozwód. Ale znowu zmieniam temat. Kończę bo mam wynajętą lożę w klubie :) o 21:30 mieliśmy sie wszyscy zjechać a ja jeszcze w gatkach przed lapkiem siedzę. Bajo!

Gość buhahahah
no niezłą zdzirkę poderwał:D:D:D a jaka ona szlachetna i on też jaka ich miłość jest piękna, czysta i niepowtarzalna popłakałam się:(

Gość lady_free
ah_te_Kobiety , jestes jednak glupim bydlakiek , juz tu nie wejde , jestes czuje przegrancem , ale to niewazne , poprostu spierdoliles tu wszystko, pobudki pozytywnego juz mnie nie interesuja, to co Ty zrobiles z tym topikiem , i reszta walnietych debili to twoje zarcie codzienne. takie bydlo jak ty , powinno zyc w lesie. to jednak cudowne ze dostales po rogach:)) , ciekawe jak dlugo Twoja laska sie z nim bawiła zanim sie dowiedziales , bystra panna , gratuluj jej , odeszła od takiego tempaka!!! i to fajnie ze cie wystawila , bo dupek zawsze bedzie dupkiem!!! i to z wielkimi rogami!!!!!!

no proszę :) jak bym czuł kiedy wejść na forum! rozbawiłaś/łeś (bo piszesz o sobie różnie :D) mnie do łez! To ciekawe co piszesz... ja jestem dupkiem i bydlakiem bo mam honor bo wierze w takie wartości jak RODZINA!! Coś mi się wydaje że tobie się w głowie poprzestawiało! Ja czuje się przegrańcem? otóż NIE! to ja odsunąłem się w cień jej życia, kiedy dowiedziałem się o powodach rozstania. to ja pomogłem dziewczynie kiedy on ją zostawił w "imię miłości". to za mną ona chodziła przez pół roku skomląc o drugą szansę! i wreszcie to ja odszedłem z jej życia z wielkim honorem. Dobrze że mnie zostawiła... oczywiście że dobrze BO ZASŁUGUJE NA LEPSZĄ OSOBĘ!! ale po co ja to pisze... dla ciebie kurestwo zawsze będzie chlebem powszednim! a najcenniejsze wartości w życiu człowieka bedą odgrywały czwarto planową rolę. Bo najważniejsza będzie dobra zabawa i twoje dobro! P.S. czy ty lady_free, tedeeeee i pozytywny macie naprawdę tak ubogie słownictwo? uparliście się na 2 słowa, które cała wasza trójka używa :D mianowicie TOKSYCZNY, JADOWITY :D

co tu dużo pisać, mi wystarczy tylko i wyłącznie MOJE zdanie na temat pozytywnego i podobnym jemu ludzi. Wam nie zostało już nic innego jak zagłuszać wyrzuty sumienia wmawiając sobie wasze racje. Cieszy mnie że znaczna większość piszących tu ludzi podzieliła moje zdanie :) świadczy to o tym że ludzie trzymają się jednak pewnych zasad. Natomiast MARGINES zawsze był jest i będzie!! to wasze sumienie i wasza świadomość do której części społeczeństwa należycie, jeśli wam jest z tym dobrze to mi nic do tego. "kurwy i złodzieje" zawsze byli są i będą! …byle mi więcej nie weszli w drogę. Pa

dokładnie stary :) co to za wyliczanka??? buhahahahahahaha a mówiłaś że już nie wejdziesz w ten temat! hahahahahahhaa :D

to nie tak :) my eksploatujemy nasze panny w pierwszym okreasie, kiedy sa już zużyte puszczamy wolno a one idą do podstarzalych emerytów :D my natomiast w wielkim cierpieniu szukamy sobie kolejnego plasterka na nasze zlamane serduszka ;)

kochani...pomocy? dlaczego 'moj' taki jest? spotykamy sie( ale nie jestesmy para) od pol roku ostatni miesiac spedzilam u niego w domu...chyba sie zakochalam choc mial byc klinem na poprzednia porazke. w piatek zabralam od niego swoje rzeczy i wrocilam do siebie do domu, po tym jak probowalam z nim pogadac o tym co jest miedzy nami. zdazylam tylko zapytac czy jest ok ze ja u niego jestem on mowi ze tak. nie chcial gadac stwierdzil ze zaczelam powazny temat a on jest po kilku piwach i ze kiedy indziej i to i tamto. zabralam wszystko i wyszlam patrzyl na mnie jak osiol jak wychodzilam. dzis jest niedziela. zadnego telefonu. nic. CHODZE PO SCIANACH. pomocy...?:/

Skonczcie juz z obrzucaniem sie blotem, nikt z nas nie jest swiety. Topik jest ciekawy i wzbudza emocje ale nie robmy z niego wyscigu na bluzgi. Kazdy juz wypowiedzial swoje zdanie, teraz kolej na wilka vel pozytywnego.

niby ja moderatorka? nie :-) jestem tylko lub az zakochana :-)

mam tylk 5 min i psze z telefonu! 1. jestem w szoku (tyle brudu) - dziekuję kilku trolom 2. Tak kiediys bylem wilkiem (zmieniałem firme , oddalem kompa i skasowalem hasła do nicka) 3. szalałem ile mozna sobie wyobrazić (seks wszedzie, autko, praca, buiro, wc, w przerwie miedzy spotkaniami w pracy, w kuchni firmowej, na parkingu, itp moja sprawa i byo mega cudownie) nie wstydze sie niczego (nawet ziółek ) 4.kochałem i kocham M... 5.Powstal pozytywny - nowy nick (poprostu) 6.Tylko świnie obrażają osoby których nie znają ( moja córka i żona) 7.Moja żona nadal nic nie wie 8.Telefon jest niesamowit , ale kupiłem nowe cacko Samsung i8000 (potężne możliwośći) 9. Bede w poniedziałek wieczorem na kompie, i jestem gotów do odpisania na pytania , ale tylko normalne. 10. co to.... ah_te_kobiety (nigdy nie bede odpisywał komus takiemu) nie zniżam sie to poziomu...... (zabrakło mi określenia) 11. Dobranoc!

znowu trafiłem w samą porę :) Posłuchaj co teraz ci powiem i zapamiętaj to raz na całe życie! Do mojego poziomu zarówno intelektualnego jak i mentalnego to ty NIE DORASTASZ. Jestem na tyle godnym i mającym w sobie wiele pokory człowiekiem żeby móc tobie powiedzieć to co myślę prosto w oczy. Natomiast ty, zgadza się... będziesz mnie unikał! dlaczego? bo raz że brakuje ci argumentów a dwa to jesteś zbyt słabym człowiekiem aby móc "stawić mi czoła". 40-sto letnie dziecko podniecające się nowym telefonikiem, z blantem w zębach. Żal mi ciebie ale najbardziej twoich najbliższych. (czyt. żona, córka)

Gość liban
jestes jestes, taki godny , i taki zapatrzony w siebie, ej no daj juz gościu sobie luz, a to troche dziwne ze "zawsze" tak przypadkiem tu wczodzisz ps. odchodzisz czasami od kompa:))))))))))))

nie zawsze, dzisiaj zdarzyło się to 2 raz. Owszem odchodzę od komputera. Mam dość wypełniony harmonogram dnia. Jednak kiedy coś mnie zaciekawi , jestem w stanie poświęcić temu bardzo dużo czasu. Używam Opery zakładka z tym topikiem jest cały czas otwarta więc kiedy nawet włączam laptop ukazuje się ów temat.

Gość rozstropna
to please ! zmien harmonogram , zamknij zakładke opery, bo widze ze u Ciebie to juz prawie obłęd hihiii ok , powiedziałeś nam co myślisz , ale ostatni merytorycznie nic nie wnosisz! wszyscy juz znają twoj pónkt widzenia, i jak natazie nic nie dodałeś. takie osoby na topikach nazywam , "pijawki" zegnam, i czekam na info od pozytywnego , do poniedziałku.