Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozytywny

jak przestać kochać ?!

Polecane posty

Gość sosna pachnie pięknie
Widać, że u pozytywnego wszystko dobrze, bo nie pisze tutaj ;) pozdrawiam :)

spokojnie , analizuje wydażenia minionego weekendu, rozpaliło sie znów , było cudownie i magicznie!! ale nadal podtrzymujemy decyzję:( , to jednak bardzo trudne, ale mozliwe do zrealizowania, to spotkanie pomogło niezwariować , nie wiem czy to mąde ale teraz mamy sie spotkac za jakis czas, troszkę dłuższy , ale tak jest łatwiek.. tak Nam sie wydaje. a reszta bez zmian , zreo sms i telefonów, ....tylko dlaczego ogladmy nasze wspólne zdjecia, lecz osobno. pa.

Gość pozdro Pozytywny...
Wszystko sie kiedys wypali, jak nie bedziesz podsycal ognia..:D rozumiesz..Ja tak mialem jakies pare lat temu.nie umialem sie pogodzic ze przestala mnie kochac..a teraz sam wiem,ze to nie byla milosc.Klin klinem zadzialalo..i moja nowa dziewczyna..Boze ...na nikogo bym jej nie wymienil..uwierz...Stary pamietaj wszystko da sie zabic..jak sie zada porzadny cios sercu! ja skurviel!:P

Gość fanfaralafa
A moze po prostu urwij kontakt, nie odzywaj sie zupelnie, udawaj, ze jestes szczesliwy z zona i nie chcesz juz miec z kochanka nic wspólnego. Zaboli ja na poczatku, a botem bedzie lepiej, bo bedzie mogla byc na Ciebie zla i wtedy predzej sie odkocha.

Gość Zycze tej dziewczynie
zeby sobie znalazla jakiegos wartosciowego faceta , ktory bedzie mogl jej dac to czego ona tak bardzo potrzebuje.

Gość to niczego nie zmieni...
..ani moje ani twoje serdeczne zyczenia...moze juz sobie znalazla.. albo moze juz sa razem z Pozytywnym?...:) Nie martwmy sie o nich Oni sa dorosli...Nawazyli piwa niech sobie je pija...razem czy osobno to ich problem:P

Gość ja juz przestalam..
..Go kochac.:)... Naprawde.Moze spokojnie o mnie nie myslec.🖐️

Gość dziwne to....
..ze wspolczujecie dziwczynie, ktora ma "Pozytywnego" mocno gdzies...on tu nawijke wstawia ,bo go sumienie dreczy ,ze zdradzil zone..teraz chce zrobic unik..wybielic sie..przeciez to zwykly PALANT..no nie mam racji?..powiedzcie sami. :(?..🖐️

nic nie oczekuję ja i M.. zednego współczucia!!! i tyle , miałem ochote napisać co czuje i juz. czy ktoś jest palantem czy nie....??? niech pomyslę -nik kto nie był w takiej sytuacji nigdy tego nie zrozumie , moze tylko gdybać i marudzić . Ja po rozmowie z M... wiem ze zawsze bedziemy gdzieś dla siebie i zawsze bedzieby przyjaciółmi , a nie tylko byłymi kochankami którzy sie nienawidzą. Ale to wiem tylko ja i M... , i mi ta świadomość wystarczy! pozdrawiam

Gość sosna pachnie pięknie
jakoś to będzie, posklejacie to, może ona kogoś pokocha i wtedy będziecie pzryjaciółmi. A już nie pracujecie razem?

Gość i jak tam u was
u Ciebie?

Gość dodatki
to dobrze, a rozwiązałeś jakoś waszą sytuację?

Gość Marian J.
No juz mylalem że Was wycięli...nie mogłem was znalezc nigdzie..,a szukalem pare razy .bez skutku! I co tam?..co tam słychac ??..coś nowego dzieci?... 🖐️

nadchodzi zima, wszystko zastyga, nie ma juz ciepła , robi sie szaro, i zeby nie przyjaciele to było by do dupy , ale są przyjaciele , i to z tego!! Forum - dziekuje :) i dla wszystkich pozytywnych piosenka. http://www.youtube.com/watch?v=UNKdZnSPKgw pozdrawiam i zwłaszcza pewną łyżwiarkę : )

Gość gratuluje Pozytywny...
ja tez pozytywna...:)...i tez mi przeszlo jak Tobie..! ..i się odkochalam i nie gadajcie mi bzdur że nie mozna!:D 🖐️

Gość śnieżka.....
ZŁE ZLOKALIZOWNE UCZUĆ TO JEDNA Z NAJWIEKSZYCH PORAŻEK ŻYCIOWYCH..Pozdrowionka..:)

chciałem złozyć wszystkim świateczne życzenia , aby miloś była zawsze, żebyście każdy dzień, kazdą godzine, minute i sekundę spedzali w spokoju, radości i milośći! wszyscy tego zasmakują tylko trochę czasu musi minąć pozytywnie pozdrawiam http://www.youtube.com/watch?v=8APg3p-YTPA paa

Gość wiolonczelinka
Dziękujemy slicznie & wzajemnie :) A jak Twoje sprawy? Wypowiedź ostatnia w pozytywnym tonie? wszytsko się ułożyło? :)

"jesli wszystko sie ułożyło" , oznacza ze nie jesteśmy razem , to tak ulozyło sie . jednak to nie nie takie fajne zakonczenie! teraz mam jeszcze jeden kawałek z płyty promującej akcję "muzyka z serca 2010" http://www.youtube.com/watch?v=8RCurinFYt8&feature=related super muzyka !!! świetni wykonawcy i SZCZTNY CEL!!! każda sprzedana płyta to pieniążki na buty dla dzieci z domów dziecka, kupiłem , słucham, i jest mi dobrze!! polecam i pozdrawiam wszystkich.

Gość rozstaliscie sie bo tego chcia
chciałeś, więc ułożyło się po Twojej myśli. A jak ona się w tym wszystkim trzyma?

oj nie nie, takie wątki , byly juz poruszane , nie dzis pora na takie tematy! wesołych swiąt .

wytrwałość, przyjaciele, rozmowa, słuchanie, i jednak mozna opanować uczucia , ale niechiałbym jeszcze raz zaczynać i tego przechodzić pozdrawiam

Gość justyna ale brzydkie imie
jak sie czujecie? jak ty sie czujesz? ja akurat jestem w tej samej sytuacji co twoja m...

Gość Rozmaryniasz
Ja mam problem z kobietą. Tylko 2 razy w życiu byłem zakochany na zabój (oczywiście były w moim życiu inne dziewczyny ale tylko na chwilę) w tym momencie zdarzył się ten 2 raz. Dziewczyna którą kocham jest w bardzo ciężkiej sytuacji cała jej rodzina pije , z domu wyprowadzić się nie może. Lecz dzis powiedziała że mnie nie chce...co prawda zraniło mnie to bardzo , ale się na nią nie obraziłem. Znam ją długo ponad 2 lata , cały czas jestem w niej zakochany. Praktycznie od 16 roku życia

Gość Rozmaryniasz
Co robić , może ktoś doradzi......

Gość gość
Ja nie dałam rady przestać kochać....musiałam Go odzyskać...i zrobiłam to....zamówiłam na niego urok miłosny, tak żeby mnie pokochał (na http://magicznerytualy.pl) i po miesiącu był ponownie mój.