Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BellaNova

Nakryłam na zdradzie mojego ojca

Polecane posty

Nakryłam wczoraj na zdradzie mojego ojca. Boże nie wierzę że to wydarzyło się naprawdę. Dlaczego on to zrobił, dlaczego. Przecież byli z mamą szczęśliwi, zawsze razem, wszyscy mówili że to taka zgrana para. Ja też tak sądziłam, do wczoraj. Mama wraca za 2 dni jak ja jej teraz spojrzę w oczy Jestem kompletnie rozbita, przepłakałam całą noc nie wiem co zrobić Doradźcie coś

Gość jak go nakryłaś
moze wyciagasz zle wnioski ile nasz lat

Gość no to teraz masz kupę kasy
niech tatuś płaci za milczenie

Gość teztakmialam
niestety w tym przypadku nie mozesz nc zrobić. Ja tez tak mialam i udawalam ze wszystko jest wporzadku bo nie chcialam stracic rodziny...rodzicow, i co najgorsze to byla moja ciocia...mama oczywiscie sie dowiedziala po pewnym czasie, ale od tamtej pory panowala okropna atmosfera, do dzis tak jest mimo ze sie pogodzili itd, to cokolwiek zrobisz bedzie zle. Wiem bo sama to przezylam :(

Gość dfjksdkhgnm
nakrylam jak mialam 12 lat bylam u koezanki 2 klatki dalej:o kolezanki mama i moja to byly kolezanki tata przyszedl naprawic zlew bo jej mama nie miala meza,wiec jak by co tata pomagal bawilam sie z kolezanka w pokoju zachcialo mi sie siku poszlam do lazienki a tam tata bzyka ta suke od tylu na pralce wybieglam bylam glupia a moze i zrobilam dobrze pobieglam i powiedzialam mamie co widzialam dzis rodzice sa po rozwodzie mama nie popuscila bylam mala 12 lat obwinialam sie o ich rozwod moze to i moja wina,ale to byl impuls dzis mam jest szczesliwa zawsze powtarzala ,ze zrobilam dobrze trauma pozostala i niesmak:O do ojca

Mam 20 lat. @teztakmialam czy teraz sądzisz że lepiej by było gdybyś powiedziała mamie od razu

Gość teztakmialam
nie wydaje mi sie, to jest taki zwiazek ze oni sie kochaja a zarazem nienawidza, wiem ze tata zginal by bez mamy, a ja gdybym powiedziala o tym od razu, to na sto procent rozpadlyby sie obie rodziny, moja i moich kochanych kuznynow, tak wiem przynajmniej ze dzieciaki nic nie wiedzialy i do dzis sa szczesliwi

troche ta sprawa wymaga wspolczucia ... :(( syobrazam sobie jak to moglo wygladac i jak sie teraz czujesz przeciez to twoj ojciec.... czy powiedziec mamie ... wlasnie sie zastanawiam ... ciezki ci bedzie ale wydaje mi sie ze chyba musisz ta sytuacja tego wymaga....i to jak najszybciej bo to ty bedziesz sie z tym meczyc

Nienawidzę go za to co zrobił. Nie chce z nim rozmawiać. Próbował wczoraj mnie przekonać żebym nic nie mówiła, nic nie odpowiedziałam, kazałam mu tylko wyjść z pokoju. Mówił "bądź rozsądna, zastanów się". Ciekawe czy sam się zastanawiał gdy walił tą dziwke.

Gość ja bym powiedziała

ja ci powiem tak jak uważasz że matka to wytrzyma to powiedz jej to. bo czemu masz kryć tego chuja to jego wina ,a nie twoja. Gorzej jak mama jest słabsza to wtedy może najpierw pogadaj z ojcem powiedz że wiesz i zapytaj dlaczego to zrobił. masz 20 lat jesteś na tyle "duża" że powinnaś dać rade.

zgadzam sie powinnas dac rade...... sama mowisz nie nawidze go za to co zrobil wiec powiedz to otwarcie.... przy nim najlepiej i... zobaczymy czym bedzie probowal sie bronic...

Gość tak że więcej już nie tyj
za parę lat odejdziesz z domu, matka zostanie samotną kobietą- nie mów, wchodzisz w dorosłe życie, poznasz co to zdrada ,zrozumiesz że nie wszystko jest czarno-białe. Może Twoja matka nie sypia z ojcem? pytań jest wiele ale nie Tobie je zadawać. Jesteś ich dzieckiem- to trudne. Jak Wam będzie jeżeli powiesz matce a ona go np. nie wystawi za drzwi? jak będzie żyło sie Wam wszystkim? Może wymuś na ojcu jakieś zachowania względem matki np. chojność:-)

Przecież czegoś takiego nie robi się ukochanej osobie. Czy to może tylko złudzenie miłości, takie na pokaz. Czy możliwe że życie mojej rodziny to iluzja. @ taki jeden koles On mówi że się zapomniał ale nie wierzę mu. Przecież ona często nas odwiedzała jest a raczej była koleżanką mamy, mieszka niedaleko. Mogli robić to częściej.

Gość tak że więcej już nie tyj
choooojność

Gość Nie ma czegos
takiego jak milosc .

Gość powiedz ojcu
zeby sie przyznal mamie. tyle mozesz zrobic

@tak że więcej już nie tyj A kto ma zadawać te pytania jak nie ja? Ktoś całkiem obcy? Wiem że mama sypiała z tatą. Jesteśmy przyjaciółkami, mam z nią bardzo dobre relacje i powiedziała mi to i owo. Mam udawać teraz przed nią że nic się nie stało, że jest OK, co z oczu to z serca. Jestem wściekła mogła bym zapić teraz tą babę włażącą z buciorami w cudze życie. Ojca jeszcze nie przyjechał z pracy, na szczęście.

w takim razie musisz sie z tym upoac... musisz powiedziec przeciez nie mozesz zyc tak jakby nic sie nie stalo i to jeszcze z ojcem pod jednym dachem .... pomysl tylko jak to bedzie wygladalo ... mama bedziesz szczesliwa a ojciec taka tajemnice ma przed nia a skad wiesz moze jezdzi do tej swojej dziwki po pracy a potem wraca do domu twoja mama na niego czeka daje mu obiad itd .. stara sie dla niego i wogole a on ma to w dupie

a ty bedziesz na to wszystko patrzyla..... sorry to niebedzie mile uczucie....:((((((((((((((((((((((((((((

Gość nie sluchaj ludzi ktorzy ci
mowia - nie twoje zycie nie mieszaj sie, gowno prawda powiedz ojcu ze ma ultimatum - albo mowi o tym Twojej mamie tego dnia ktorego ona przyjezdza albo Ty jej mowisz TO najgorszy Cios dla matki byc zdradzona przez wlasne dziecko - musisz jej o tym powiedziec, ale takze musisz dac szanse wytlumaczenia sie swojemu ojcu - dlatego wedlug mjie taki scenariusz jest najlepszy

"najgorszy Cios dla matki byc zdradzona przez wlasne dziecko" Wiem, nie mogła bym spojrzeć w lustro. Z drugiej strony wiem że to byłby straszny cios dla mamy, ona naprawdę go kocha. Jezu czy życie musie byś takie pojebane. "wchodzisz w dorosłe życie, poznasz co to zdrada" Dzięki, teraz to dopiero mnie pocieszyłeś/pocieszyłaś. Mam rozumieć że to zjawisko powszechne i normalne tak. Miłość swoją drogą a dupczenie swoją drogą tak.

Gość jak go nakryłaś
zadajesz naiwne pytania. Masz jeszcze ideały a więc masz prawo...Może tutaj wylej swoje frustracje a, poczytaj topik zdradzonych żon, c czują jak sobie radzą jak chcą wybaczyć i jak zawalił im się świat. A tak przy okazji zadna kobieta nie wepchnie się w małżeństwo jeżeli nie pozwoli jej na to mąż i ojciec a więc zastanów się kto jest winien dotrzymać przysięgi Twojej matce? Przyjażnisz się z matką a z ojcem nie? Jaką pełni rolę w Twoim zyciu Twój ojciec?

Zdaniem 32 letniego faceta: nie mów matce ale daj ojcu ostrzeżenie- pierwsze i ostatnie. Nie cofniesz czasu, poinformowaniem matki niczego nie naprawisz. Daj ojcu szansę i obserwuj go.

Gość badz solidarna
z kobietami! powiedz mamie, czemu ma zyc w niewiedzy ze jest zdradzana..

Gość jak go nakryłaś
zrób sobie listę tzw za i przeciw . Co może się stać jak wyjdziesz poza szereg a co jeśli zostawisz to Twojemu ojcu. Lista strat czasem rodzi refleksje...wiem,że masz ciężko , rozumiem Twoj żal ...

Gość jak mozna dac ojcu
szanse? po chuj ! nie powinno w ogole sie to wydarzyc.