Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BellaNova

Nakryłam na zdradzie mojego ojca

Polecane posty

Gość Majutek
A może powiedz tacie, żeby sam jej powiedział a jak nie, to Ty to zrobisz? I żeby mama dała Ci znać że jej powiedział? Wydaje mi się to najlepszym rozwiązaniem

dobra cholera kończę bo niektórzy zaczynają się rozklejać (one way przepraszam :) ) ten posta to moja małą prowokacja/badanie internetowe związane z podobnym tematem w którym córka nakryła matkę z sąsiadem. chciałem sprawdzić jakie będą reakcje pań na komplementarny przypadek jeszcze raz przepraszam za wszystkie ewentualne łezki uronione nad tym postem. Rafał ps. a to zamiast odtrutki http://c.wrzuta.pl/wi4571/aacc85a400169ff045dc2cf7/0/smiejacy%20sie%20kotViewed

Gość to jast prowokacja
zaden normalny facet nie przyprowadzilby kobiety do domu podczas gdy w pokoju obok spi jego corka. Mnie tez sie zdazaly romanse, ale nigdy nie spotykalam sie z nikim we wlasnym domu. Ta panna sie nudzi dzis wieczorem i wam bajeczki opowiada a wy sie przejmujecie, mam nadzieje natomiast ze kiedys cos takiego naprawde sie zdarzy w jej zyciu! bedzie miala nauczke

" zaden normalny facet nie przyprowadzilby kobiety do domu podczas gdy w pokoju obok spi jego corka." córka nie spała obok ale była na uczelni i wróciła wcześniej :)

Gość mama się nie niepokoi
normalnie dupek :P ale mi ulżyło, bo autentycznie żal mi było owej mamy :)

Nie mam pytań,tylko głupia kretynka może coś takiego wymyślić i na koniec życzę Ci aby w realu zaistniała taka sytuacja tylko nie loguj się na formu bo już dziś zebrałaś worek porad i rad wykorzystując tych którzy przeżli dramat jakim jest zdrada!!!!!!

Gość to jest prowokacja
dziekuje :D

jak już coś to kretyn, ale na tym forum o takiego nie trudno to był test na podwójne standardy jeszcze raz przepraszam

to by była pieszczota :P grasz na uczuciach, tak się nie robi, ale doceniam, że zakończyłeś ten chory "eksperyment"

w takim razie życzę Ci żeby Twoja kobieta zrobiła Ci rogi z Twoim kumplem,bratem albo ...ojcem:)I nie przepraszaj bo zachowałeś się jak typowy męski ch*j

kot fajniejszy!

@ Pani Popiołkowa a jak się zachowują wszyscy ci którzy pisali żeby nie mówić, zataić zostawić niech przyschnie to dopiero radocha nie , co z oczu to z serca zresztą mama była wirtualna nic jej się nie stało

Cieszę sie, ze to nie prawda. Ale nie wywołuj wilka z lasu. Licho nie śpi. 🖐️

Temat mi się podobał, chociaż prowokacyjny, to jednak doskonale unaocznia że wszystkie piszące kobiety domagały się linczu na hipotetycznym ojcu :) A chyba jedyny facet ( poza autorem tematu) prezentował bardziej wyważone opinie. Warto wyciągnąć z tego wnioski, drogie panie.

Gość drogi panie
wyważone opinie to mogą być na temat np. gustu projektantów mody, w tym wypadku nie było co wyważać bo dupek to tylko dupek a takich jak ów fikcyjny bohater topiku w realnym świecie nie brakuje i nie ma co dorabiać ideologii do zwykłego kurestwa. Dziękuję za uwagę.