Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia Blokersa

Boję się zasnąć

Polecane posty

Gość sober and happy
Dlaczego?

Zestresowana jestem strasznie. Wszystko już mnie stresuje. I jeszcze na te stresy obejrzałam tego linka z któregoś tam topiku, jak gościowi się głowa przepołowiła. Ja w życiu dużo widziałam, może za dużo, i to mnie jakoś znowu na koleiny starych mysli rzuciło. Ma ktos tak ze ile by nie odpoczywał czuje sie zmeczony?

Gość sober and happy
Wez sobie szklanke cieplego mleka i tbl. calcium jesli masz... powinno cie wyciszyc. Inna metoda to szklaneczka Bourbona.. :D :D

bourbona nie posiadam, posiadałam dwa piwa, ale jakoś nie pomogło.. zreszta boje sie ze wpadne w alkoholizm. wszystkiego sie boje mimo ze teoretycznie mam wszystko :o

Gość sober and happy
"Ja w zyciu duzo widzialam"... mowi mi duzo o mozliwych powodach twoich lekow. Nie sadze, ze bedziesz chciala gadac o tym tutaj... ale w koncu kiedys bedziesz musiala z tymi strachami cos zrobic. Bo tak sie nie da zyc.

Gość sober and happy
Tak ladnie napisalas o tych piwkach, ze poszlam sobie nalec odrobinke bourbona... tak, ze wkrotce juz moge nie byc taka sober :D

robie "coś" od 8 lat, już mi sił nie starcza. jutro/dzisiaj do pracy na 8 :D:D:D ty jestes jakie alter ego czy inne id Drunk and happy? jej pomaranczowa edycja nocna?;>

nie spie bo nie potrzebuje :> A do lodowiska jeszcze chwile... filmik tez sie zrobi. Juz kupilem takie fajne krolicze uszy z playboya :>

ten filmik ogladalem i jedyne emocje jakie doswiadczalem to zlosc na tych talibow ze nie poswieca tej jednej kuli dla szybkiej smierci.

Ten bourbon powiem wam dobrze mi zrobil... pojde spac wczesniej :D A ty Szejku zaopiekuj sie Niunia... najlepiej ululaj ja do snu. :D Dobranoc

Gość Pewnie Freddiego ogladalas
co? Przyznaj sie :D Tez nie moglam spac jak go po raz pierwszy ogladnielam :D