Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackberry3

Miłość bezwzajemności

Polecane posty

Mam problem: Poznałam chłopaka Wydaje mi się, że on się we mnie zakochał, ale tak po uszy;P Owszem wydaje mi się wartościowym i wrażliwym człowiekiem. Kiedyś ktoś komu zaufałam, bardzo mnie skrzywdził.Teraz boję się, że jeśli się znów zaangażuje, po raz któryś zostanę skrzywdzona. Wciąż próbuję tłumić w sobie jakiekolwiek uczucia. Staram się o tym nie myśleć. Nie mam sumienia powiedzieć mu: 'Nasz związek nie masz szans, ja nic do ciebie nie czuję.' Wreszcie los zsyła na mnie jakiś promyk słońca, aj się przed nim zasłaniam, bo się boję. Co mam robić? Pomóżcie!

Gość nie mozna przezyc zycia
uciekajac przed tym, czego sie pragnie ;) jakby co to cytat

Gość zbytdobryzebygokochac
Nie uciekaj przed tym. Przeciez nikt nie kaze CI sie od razu w takie cos angazowac. Poznajcie sie lepiej. Jak bedziesz sie bala to nigdy nie wyjdzie.

Nie można w sobie tłumić tak ważnych uczuć. Daj sobie czas, pozwalaj na małe kroki, ucz się drugiego człowieka powoli, leniwie, nigdzie się nie spiesząc. Zobaczysz, że z czasem zaczniesz się oswajać.

Zaryzykuj ! Potem będziesz sama siedziała w pustym mieszkaniu i myślała co by było gdyby:P Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz:)

Zaryzykuj ! Potem będziesz sama siedziała w pustym mieszkaniu i myślała co by było gdyby:P Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz:)

Dziękuje Wam, za te odpowiedzi! :) Chyba macie rację. Spróbuję go poznawać z dnia na dzień...stopniowo. Może któregoś dnia wstając rano, zadzwonię do niego i powiem: Jak dobrze, ze Cię mam;). Dużo dziś nad ty myślałam i chyba byłoby głupotą zmarnować szansę- szansę na Przyjaciela;)