Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga-daga-maga-bagablebleble

Prezenty gwiazdkowe - Wasze pomysły

Polecane posty

Witam wszystkich "Świętych Mikołajów"! W związku z tym, że zbliżają się święta, proszę Was o podzielenie się pomysłami na prezenty. Chodzi o prezenty w dobrej cenie, ale trafione, z których jest dużo radości. Czasem drogie zabawki są na chwilę, potem leżą gdzieś w kącie. Zacznę ja. Mam dzieci w wieku 4 i 8 lat. BAŃKI MYDLANE Jako dodatek zawsze się sprawdza ciekawy zestaw do robienia baniek mydlanych, kiedyś kupiliśmy też duży miecz do baniek super sprawa (z tym, że lepiej kupić z innej okazji w lato, żeby można było puszczać na zewnątrz. Mój chrześniak dostał jako dodatek właśnie bańki, okazało się, że było więcej radości niż dość duża straż pożarna z wciąganą linką.

Gość mama po prostu mama
Moja coreczka miala tak samo. Miala urodziny,duzo gosci i przerozne prezenty. W jednej z paczek dolaczone byly zwykle male banki mydlane:) Alez bylo radosci. Inne prezenty poszly w kat, a do konca imprezy corcia biegala z bankami. Teraz ma 4 latka i pod choinke zamierzamy kupic jej kotka "Miet", interaktywna zbawka z bajki "Barbie i trzy muszkieterki", plecaczek do przedszkola z syrenka Ariel i jakies drobne slodycze.Zapewne dostanie tez prezenty od rodziny, wiec nie ma co przesadzac.

Podnoszę temat :)