Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini pini

bzykanko zamiast szczerej rozmowy

Polecane posty

Gość mini pini

ehhhhh kłotnia, kazdy trzyma sie swojego zdania, a i tak bzykanko dzis było i jest w miare dobrze. kurde ale nie powinno tak byc, powinnismy porozmawiac zeby rozwiazac problem , a nie zapomniec . no tak , ale bzykanko po kłotni są takie cuuudne ehhhh, tak sie jakos chciałam wyzalic

I chyba Tobie to starcza więc nie marudź i dalej stosuj ta metodę odwracania kota ogonem. Kiedyś przejdzie ochota na bzykanko i co pozostanie? Dwie obce sobie osoby, które potrafią na siebie tylko mordę drzeć. Swoją drogą, pozazdrościć Twemu facetowi że w tak prosty sposób umie zamknąć kobiecie buzię, a ona jeszcze jest zadowolona :/

bzykano po kłótni jest ok???? no coz... ja nawet nie chce by moj facet mnie przytulał po kłótni... (a raczej w trakcie, bo chyba sobie nic nie wyjasniliscie). Kiedys sie na cos takiego zgodizłam to po fakcie czułam sie jak dziwka, ktora robi to nie dlatego ze chce a dlatego, ze facet ma ochote. I prawde mowiac nie znam ani jednego znajomego ktory takie cos praktykuje i to lubi. Wszyscy wola sie najpierw pogodzic i odczekac tem jeden dzien... dziwne to dla mnie jest :D i pewnie skonczy sie tak, ze sie rozstaniecie ale do łózka i tak bedziecie chodzic, bo nie wazne ze facet Cie zdradził okłamał - seks jest fajny to trzeba korzystac.

Gość dzieci jest wieleeee
Mellygion - to nie jest kobieta, tylko gowniara, ktora twierdzi, ze seks wszystko zalagodzi... trudno, wiele jest takich, pewnie sama tlumaczy facetowi, ze jak jest super seks, to zwiazek zawsze bedzie udany:D

Gość seks jest fajny po kłótni
ale lepiej po rozmowie