Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

7 paweł

Tekst wyzwolonej kobiety - widzisz kobieto co piszesz?

Polecane posty

Wypowiedź pochodzi z topiku: Czy któraś z was przyznaje się do tego, że jest kobietą wyzwoloną? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4276641&start=0 ---------------------------------------------------------------------------------- [10.11.2009] 11:10 aliksandra wyzwolona tzn nie jestem podporządkowana mężczyznie idę na imprezę z dziewczynami i nie pytam faceta o pozwolenie informuję go o tym pracuję jak chcę i rozwijam się , lubię wyzwania nie gotuję facetowi bo nie mam na to czasu a jak mu sie nie podoba to drzwi otwarte jeśli mam rację mężczyzna musi się ze mną zgodzić np po pracy jazda rowerem do lasu i nie ma siedzenia z piwem przed tv wieczorem piję drinka zawsze i długo jeszcze można wymieniać ------------------------------------------------------------------------------- Co to ma w ogóle być??? Dla niego: "nie ma siedzenia z piwem przed tv" a dla samej siebie: "wieczorem piję drinka zawsze" Wyzwolenie kobiety ma być zniewoleniem mężczyzn??? I jakiego pantoflarza ty sobie znalazłaś??

Gość Wyzwoleniem
Nie posraj się. Jesteś takim idiotom że trzeba ci tłumaczyć wszystko. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem i domyślic się tylko dosłownie odbierać wszystko. Ja uważam że taka jest właśnie wyzwolona kobieta. Z tą różnicą, że facet wcale nie musi mieć ochoty na jazdę po lesie. Żyję i daję żyć innym. Amen

Gość Wyzwoleniem
* idiotĄ

Gość józio
kiedyś to byłt Niewiasty wyzwolone. przez armie radziecką. z pierścionków i cnoty

Gość to sa mazenia malej
dziewczynki, jak dorosnie bedzie gadac co innego.

jesteś tępym idiotą :-D mój facet też pije tylko piwa nie pije czystą wódkę głąbie z gimnazjum nie potrafiący czytać ze zrozumieniem

Gość jupi dupi dup
7 paweł masz racje.. choc jestem kobietą to za cholere nie moge zrozumiec wyzwolonej a tymbardziej tej wypowiedzi jej ktora tu przytoczyles.. wyzwolona---> jestes glupia suką i nikt nie bedzie cie chcial!!! ja mojemu facetowi gotuje bo go kocham i chce zeby byl szczesliwy i zadowolony!!! wszedzie chodzimy razem, na imprezy, do kina!!! nie mam potrzeby zeby isc na impreze sama!! chce go miec przy sobie bo czuje sie z nim super!!! odwiedzaja mnie kolezanki, i on mi tego nie zabroni!!! z reguly nie pije ale czasem jak ma ochote wypic z kolegami to idzie i z nimi pije!!! wyzwolona kobieta dla mnie to taka ktora ma wielu partnerow seksualnych, moze zle to interpretuje ale trudno... a kobieta niezalezna to taka ktora sama pracuje, nie liczy na kase faceta!!! i ja bede sama pracowala, bede robila kariere... a ty glupia idiotko idz stad lepiej....

Gość z tym chodzeniem
wszedzie razem to tez przesada...to ze mamy partnera nie znaczy, ze nie mamy juz prawa do wyjscia gdzies samemu/samej z swoimi znajomymi

Gość Mariusz09
jubi dupi a Ja rzygam takimi babami, której możesz załadować wszędzie a ona ci jeszcze podziękuje do dupy bez mydła, bo z miłosci, ciąg się ze swoimi opiniami

Gość do wyzwolona
ty bedziesz wyzwolona w sęsie facet pozwoli ci podać sobie piwo, ugotować, posprzątać. będziesz mogła luknąć swój serial itd. jak nie to za drzwi :) jaka ty popierdolona pustostanie jesteś:D

boli cie moje wyzwolenie ? :-D bardzo sie cieszę no złość się marny faceciku, wypluwaj jad, spoć się przed monitorem :-D bardzo cię zabolała moja opinia i przeżywasz jak żaba okres, tylko nie dostań zawału w młodym wieku.

Gość o znow sie pojawila nasza
kafeteryjna super-wyzwolona aliksandrka:D

Gość to nic jescze jej życie
nie zweryfikowało. Będąc w gimnazjum też tak myślałam :D

Gość AnnaKrk.
Że co? Że WYZWOLONA to znaczy MAJĄCA WIELU SEX PARTNERÓW Kulam ze śmiechu i głupoty waszej

Gość Aliksandra ty masz jakies
problemy z soba? bo to mozna wysnuc z twoich wypowiedzi na kafe:P

👄 dla moich wielbicieli, kocham was :-) uwielbiam topiki o mnie , piszcie, piszcie żeby się utrzymywało wysoko narazie idę do pracy i wróce późno pa 🖐️

Gość jak narazie to się
dąsasz jak mała dzieczynka :D co monitor już popluty :D wszyscy kręcą beke z ciebie a ty się produkujesz :D:D:D hahahahahaha

Gość najwiecej o wyzwoleniu
gadaja panienki z liceum lub ledwo co po nim...no wiecie - czytelniczki "Cosmo", fanki MTV itp.:classic_cool:

Gość ostatnio wiele
kobiet zatraciło swoja kobiecośc. :-O i często są bardziej męskie od facetów. co do gotowania - jesli kobieta w danym przypadku umie to lepiej to nie widzę problemu skoro ma czas ( facet w zamian może inne rzeczy robic ) - trzeba się uzupełniać . są tez przypadki że facet gotuje lub gotują razem. a tak poza tym - czytając wypowiedzi niektórych kobiet na tym forum robi mi się niedobrze od ich bluzgania , wulgaryzmów itp. Moher

Gość A mnie śmiesza i te
wielce wyzwolone i te, ktore wnet by podaly swojemu panu kapcie w zębach:P W dzisiejszym swiecie brak jest ludziom umiejetnosci wyposrodkowania - zawsze muszą popadac w skrajnosci.

Gość Tak trzymać i nie dać sięDymać
Jestem wyzwolona, mam 28 lat, jestem w zajebistym związku, w opini mojej i mojego faceta, więc możecie się ciągnąć, naginające się, nieszczęśliwe bobki :) Same nieszczęścia na tej kafeterii, z małymi wyjątkami.

Gość ostatnio wiele
" W dzisiejszym swiecie brak jest ludziom umiejetnosci wyposrodkowania - zawsze muszą popadac w skrajnosci. " Święte słowa :-)

Gość osoby szczesliwe nie potrzebuj
na sile przekonywac innych o swoim szczesciu:P

Gość fwvsvsv
Aliksandra kiedyś w innym topiku powiedziała że dla niej facet musi duzo zarabiac inaczej " papa" bo nie utrzyma rodziny . Dla mnie to materialistka zwykła a jej język jakiego używa dowodzi zerowej kobiecosci

Gość nie ma to jak rzucanie
sie do gardel miedzy kurami domowymi a tymi "niezaleznymi" - i jedne i drugie smieszne w zachowaniu.