Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czumczum

Ubezpieczenie samochodu

Polecane posty

Gość fkkfkfkf
Zdecydowanie PZU. Są uczciwi i solidni, robią uczciwą wycenę i nie kręcą z wypłatą. Można wykupić za ok 100 dodatkową opcję, w ciągu godziny pozbierają cię z każdego miejsca, także spod domu, bez gadania, koło, akumulator, cokolwiek.

Gość Kafe poradnik
Topik jest sprzed kilku lat więc po co się wysilamy...:-(

Gość energiaaa
Ale temat ciągle na czasie. Jak dla mnie przy AC najistotniejsza jest nie cena, a jak najszerszy zakres ubezpieczenia.

Gość aneciakkk
Dobrze to ujęłas,ale ciagle mam wrazenie dla niektórych ludzi jednak duze znaczenie nadal ma przedewszystkim jednak cena za AC.

a jak z tymi ubiecpieczeniami w HDI i Uniqa? czy macie jakies doświadczenie w tych towarzystwach w sferze odszkodowań? weszłam na to www.ubezpieczenie.pl i widziałam, że oni je sprzedają, natomiast nie wiem, czy mozna zaufać tym towarzystwom...nie chciałabym sie później borykac ze zbędnymi problemami?

Gość rivella
Anecia teraz z AC nie ma problemu odkąd można je sobie skonfigurować. Po prostu zapłacisz tylko za to czego potrzebujesz i już masz mniejszą składkę.

Gość cyrkowska22
Bardzo dobra opcja i mysle ze pewnie bardzo duzo osób skorzysta z takiej opcji przy wyborze AC.

Gość soniczka55
Jelsi chodzi o PZU to ja mysle ze nie powinniscie sie zastanawiac,zwłaszcza ze ten ubezpeiczyciel,co chwiel jest nagradzany i wyrózniany http://www.turystyka.wp.pl/kat,3,title,korony-turystyki-2010-rozdane,wid,11247190,artykul.html

Gość jofka90
Kazdy i tak ma jakas swoja własna teorie i sposób wyboru swojego ubezpieczyciela.Dlatego jednynie moga sie upewniac takimi informacjamiw podjeciu odpowiedniej decyzji.

Gość zatańczmy!
my mamy w Generali i jest dobrze, nie pamiętam szczerze mówiąc ile płacimy ale mogę się dowiedzieć :)

to ja bym była wdzięczna ;) i czy macie jakieś zniżki i coś o samochodzie też napisz ;) Macie też assistance? Prawda to, ze mają najszerszy zakres usług?

to ja bym była wdzięczna ;) i czy macie jakieś zniżki i coś o samochodzie też napisz ;) Macie też assistance? Prawda to, ze mają najszerszy zakres usług?

Gość albinka09
Ja nie mam zadnych znizek,ale przy kupnie auta i potem wyborze ubezpieczenia zdecydowaliśmy z mezem ze auto i ubezpieczenie bedzie na niego w PZU i skorzystalam z jego znizek.

Gość inezzka
Dobrze mieć ubezpieczenie w PZU bo przynajmniej ma się AC od wszystkich ryzyk.

Gość graaza
A na czym dokładnie polega to ubezpieczenie od wszystkich ryzyk ? No i czy jest ono jakies bardzo drogie ?

Gość inezzka
Wchodzi w skład AC więc dodatkowo nie płacisz a obejmuje ono wszystkie rodzaje szkód. Ilość wyłączeń po prostu się zmniejszyła.

Gość basia788
Moim zdaniem to świetne rozwiazanie,zwlaszcza dla tych ,którzy jednak nie sa pewni co do konkretnego ubezpieczenia.

Gość mazaczek18
ja sobie jezdze Unem, wiec bez szalu :) place jakies 300 zł za rok za oc :) mam w hestii ;)

Gość thtghtgrhhtrgw
jedwugfuyguygfef

Gość hellyu
Ja chyba w sumie jednak pozostane przy PZU,bo jednak najlepiej jest iśc tam gdzie mamy wszystko sprawdzone.

Gość energiaaa
Najważniejsze dokłądnie się z zakresem polisy zapoznać, czyli dokładnie OWU przestudiować.

Gość syoss
Fakt, dokładne zapoznanie się z OWU polisy (szczególnie przy AC) to niezwykle istotna kwestia

Coraz trudniej znaleźć tanią polisę OC. Ja nie mam czasu na chodzenie od jednego do drugiego ubezpieczyciela, korzystam z multiagencji CUK, maja duży wybór ofert. Porównują mi ceny z różnych towarzystw a ja sobie wybieram najtańszą poliskę :)

Dobrą ofertę ubezpieczeniową mają w Generali. Łącznie z pakietem Assistance wcale nie wychodzi aż tak drogo. ostatnio kupowaliśmy "nowe" używane auto i naprawdę wyliczyli nam sporo zniżek i cena ostatecznie była do przyjęcia :) W tym Assistance zapewniają między innymi: pomoc polegającą na uruchomieniu pojazdu lub odholowaniu go do warsztatu doradztwo, jak zachować się w danej sytuacji na drodze transport do domu w razie wypadku lub awarii opiekę nad bagażem, pojazdem i dziećmi dowóz paliwa pomoc w razie awarii ogumienia lub zatrzaśnięcia kluczyków w samochodzie