Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bloondia

głośna i szybka praca serca

Polecane posty

Gość Bloondia

Mój mężczyzna od jakiś 2-3tygodnia ma bardzo głośną i syzbką pracę serca. Nie trzeba przykładać ucha do klatki piersiowej by słyszeć jak pracuje :-( Był w spzitalu tam nic nie stwierdzili i po 3 dniach wypuścili. Teraz robił badania i ekg dalej ma nie takie a puls ok 90 :-( Czy ktoś wie co to może być??

Gość jeśli przy ruchaniu
zapal mu się taka czerwona lampka w oczach, to znaczy, że jedzie na rezerwie......

Gość serducho przypomina
i upomina się , żeby zrobić koronografię, bo żyły tak zapchane cholesterolem, że aż serce jako pompa z wysiłku słodko popiarduje....

Gość Bloondia
Mój nie ma podwyższonego cholesterolu i oprócz ekg reszte wyników am w normie

Gość bloondia
Mąż kawy nie pija a prace ma w normie stresującą... Popza tym pracuje już dwa lata więc z tego co mówił przywykła do takiego tempa pracy i ostatnio nie działo się nic wyjątkowo stresującego

Gość popija ekstazi gorzałą to
pikawka zaiwania do przodu, jak 6 miliardów razy puknie, to człowiek, to człowiek choć młody , do piachu, nie ma zmiłuj.

Gość słodka jak miódd
ja też miałam taką prace serca, słyszałam swoje własne serducho jak bije, okazało się że mam cięzkie nadciśnienie, miałam 230/140. teraz musze brac juz cale zycie leki. jakie twoj mąż ma ciśnienie??

Gość Bloondia
Ciśnienie ma w normie, tylko puls między 90 a 95 ito kołatanie serca... lekarz przepisał mu betacbloker i coś wspomniał o niedokrwistości, ale mój przestał słuchać tego co on mówi jaks ię okazało, że pobyt w spzitalu mu nie pomógł

Gość słodka jak miódd
nie chce mi się wierzyc że go tak odprawili z kwitkiem.. przeciez z sercem nie ma żartów! jak leżałam na kardiologii (jeszcze dziecięcej wtedy) to dzieciaki miały różne problemy, coś z zastawkami, z kołataniem serca itp. twojego faceta powinni położyc w szpitalu i robic szereg badań! co za lekarze.. a jeśli nie to wyślij go prywatnie do kardiologa, skoro nic nie pomagają leki

Gość Bloondia
W spzitalu był trzy dni i niby zrobili mu szerek badań, m.in. morfologia, ekg i usg podawali jakieś leki i uznali, ze to z powodu niewyleczonej infekcji i jak skończy brac antybiotyk to am zgłosic się do lekarza w przychodni na kontrolę.Po tygdniu się zgłosił i lekarz zrobił mu ekg i wyszło nadal nie takie jakie powinno być a serce kołacze jak kołatało i usick w klatce piersiowej nadal jest.. Na razie ma brać betabloker i za tydzień zgłosic się do kontroli i póki co nie chce słyszeć o innym lekarzu chce zobazcyć czy teraz coś się zmieni.. W domu przeprowadzamy sesje relaksacyjne, uspokajające i odprężające zakładając, że to nerwica...

Gość słodka jak miódd
no to trzymajcie sie tego co kazał lekarz, i zobaczycie co wyniknie