Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troche smutna i zła

Mój facet potajemnie krytykuje moje ciało

Polecane posty

Gość Troche smutna i zła

Hej! Kiedyś z ciekawości zajrzałam do wiadomości wysłanych w komórce mojego faceta i... byłam w szoku... Koleżance pisał, że jestem fajna z charakteru, zaradna, samodzielna, ale też napisał, że mam... \"troche obwisły i wiotki biust i dużo cellulitu\"... jestem załamana :(

Gość Troche smutna i zła
To chyba koniec! Niech leci do tej super koleżaneczki.... Fakt,ze mam troche obwisly biust,ale... to nie powod do krytki. Mam 173 wz i 75 kg wagi, to chyba nie jest duzo ?

Gość skala_1_5
no jakies 15 kg za dużo...

Gość kless
ja pierdole, nie wierz, ze takie cos napisal. Daj sobie z nim spokoj, skoro znajomym opowiada takie rzeczy!!

Nawet jakbys ważyła duzo wiecej, to i tak nie powinien wypisywać takich rzeczy koleżance:O Olej chłopca i znajdź prawdziwego faceta:)

Gość Troche smutna i zła
Hmm piersi mam tak gdzies z 5 cm wyzej niz pepek, duuuuze sutki,troche takie w dol skierowane, no ale nie mam az tak wielkiego cellulitu

Gość na---marginesie
jakkolwiek byś nie wyglądała, facet który z tobą jest powinien cie akceptować i powinnaś mu się podobać taka jaka jesteś! A skoro tak nie jest i jeszcze rozpowiada takie rzeczy obcym osobom, no to sorry, ale to zwykły prostak bez kultury i klasy! Olej go i znajdź takiego dla którego będziesz najpiękniejsza:)

Gość tak koorwa powninien akceptowa
a jak jest temat, że facet się "źle" ubiera, to znaczy, że facet powininen sie zmienić hipokrytki a ty schudnij wielorybie !!!!!!!!!

Gość to wyślij do kolegi
smsa, ze twój facet jest opiekuńczy, zaradny ale ma trochę małego i cienkiego penisa

Gość aleo
jezeli myslicie, ze wasi faceci nie opowiadaja kumpla co sie im w was podoba a co nie to jestescie bardziej naiwne od 5 letniego dziecka...

Gość agd
Oj a wiesz mojego faceta kolega opowiadał mu jak to pierwszy raz swoja panne w dupe ruchał i jak prześcieradło rwała