Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpisze tu cokolwiek

Jestem w stałym związku z facetem, a jednak myślę o pewnej kobiecie

Polecane posty

Gość wpisze tu cokolwiek

WItam, Do tej pory wydawało mi się, że jestem hetero, zawsze związki z facetami, ten obecny trwa już 5 lat I jestem szczęśliwa Raz całowałam się tylko z kumpelą, ale to dla żartu Przeszło to bez echa, czasem tylko zastanwiałam się jakby to było z kobietą, ale myślę, że nie różniło się to niczym od zwykłych fantazji, które nie miałayby urzeczywistnienia Chwilęt emu poznałam kobiete, której się podobam, spytała czy byłam kiedyś z kobietą Do ncizego między nami nie doszło, jednak coraz częściej myśle o Niej wczoraj kiedy mój facet działał między moimi nogami, wyobrażałam sobie, ze to ona, i to było mega podniecające Co ma o tym myśleć? zwykłą fascynacja, któa przejdzie?

Gość fly...
jak sprobujesz to sie dowiesz

Gość wpisze tu cokolwiek
jeśli spróbuję, to zdradzę swojego faceta... To mnie hamuje...

Gość słodki przystojniak
wpisze tu cokolwiek jak byś była moją kobietą to z największą przyjemnością pozwolił bym ci iśc do tej twojej kolezanki na małe spotkanko a może i nawet byśmy ustawili na mały trujkącik

Gość no pozwolilbys gdybys mial
pewnosc na trojkacik a w innym przypadku? zastanwialam sie kiedys czy zdrada z osoba tej samej plci jest mniejsza zdrada, ale moze dlatego ze jest mi to dosc nieznane..nie wiem

Gość słodki przystojniak
wpisze tu cokolwiek wiesz mnie jeszcze bardziej byś podniecała, gdy bym wiedział że sie kochasz z drugą kobietą

Gość słodki przystojniak
niezstanawiaj sie tylko działaj kochana

Gość wpisze tu cokolwiek
no nigdy nie ukrywałam przed moim facetem, ze lubie popatrzec sobie na aldne kobiety czasami razem przygladalismy sie niektorym, ocenialismy czasami mowilam mu, ze chcialabym chyba sprobowac z jakas kobieta, a On wtedy mowil wlasnie, ze extra i ze moze jakis trojkat, tak jak Ty, ale... ostatnio gdy go o to pytalam, powiedział, że nie chce zebym to zrobila to nie trwa dlugo i sama nie wiem, czy mam nadzieje, ze minie mam dosc duzy temperament - moj facet oczywiscie mnie zaspokaja ale zawsze przejawialam sklonnosc do nowosci, eksperymentow nie chcialabym niczego zniszczyc...

Gość zaciekawiona12345
a spotykasz sie z nia na co dzień?

Gość słodki przystojniak
a tamta kobieta tobie sie podoba???

Gość wpisze tu cokolwiek
nie, nie spotykam się z nia codziennie na razie widzialam ja dwa razy ale rozmaiwamy czesto ze soba, przez telefon lub poprzez internet w koncu znowu sie spotkamy, jednak beda to sytuacje wiadomo, malo intymne (moze i lepiej, bo nie wiem czy bym wytrzymala) na sama mysl o Niej podniecam sie podoba mi sie - moj typ kobiety

Gość wiesz co może
przestań się z nia kontaktowac nie spotykać

Gość wpisze tu cokolwiek
nawet jesli tak zrobie, to czy to rozwiaze te sytuacje? tzn moze te sytuacje owszem, ale cala kwestie? nie wiem w tym momencie, czy tylko Ona tak na mnie dziala teraz? czy nie pojawia sie w przyszlosci podobne sytuacje, inne kobiety... ??? to na razie jedno wielkie gdybanie...

Gość słodki przystojniak
wpisze tu cokolwiek wiesz jak tak czytam, co piszesz o tobie i twojej kolezance to az mnie to podnieca, chciałbym miec taka kobiete jak ty kochana

Gość słodki przystojniak
wpisze tu cokolwiek a ta twoja znajoma chiała by tylko raz tak z tobą? czy chciała by bys była jej partnerką na stały układ?

Gość słodki przystojniak
wpisze tu cokolwiek a twojej znajomej nie prtzeszkadza ze masz chłopaka? wiesz ona moze nielubi sie dzielić swoją kobieta z kimś

Gość słodki przystojniak
oj widze że już koniec tematu,a szkoda bo jest o czym pisać

Gość wpisze tu cokolwiek
nie rozmawiałysmy na ten temat jeszcze ponieważ ja jej powiedziałąm, że nigdy nie byłam z kobietą więc na razie zaproponowała, że moglybysmy po prostu sprobowac... wtedy bym zobaczyla slodki przystojniak ---> widzisz, Ty bys chcial, a jednak kazdy reaguje na takie rzeczy inaczej, choc moj facet i tak jest dla mnie mega wyrozumialy

Gość wpisze tu cokolwiek
jak napisalam wyzej, Ona wie, ze nie jestem sama i jak mowie, jest delikatna, nie nachalna, wiec na razie bierze pod uwage tylko raz, zebym sie mogla przekonac lub nie.. przynajmniej tak mowi...

hka ja tez mialam taka sytuacje a dzisiaj juz jestem lesbijka i jestem dumna

No mnie także kręcą dwie bawiące się z sobą kobiety :) Mimo wszystko zawsze istnieje ryzyko, że kobiecie na tyle się to spodoba, że zostawi swojego faceta. Niestety zapraszanie osoby trzeciej do związku może się skończyć na zazdrości i kradzieży partnera. Nawet jeśli z początku jest to takie fajne i podniecające :/ Pytanie czy ryzyko jest warte tego podniecenia. Sam na nie potrafię udzielić odpowiedzi, bo mózg mówi co innego a jajeczka myślą o swoim :)

Gość wpisze tu cokolwiek
ona ----> a ile mialas lat, kiedy to zaczelas czuc i kiedy bylas juz pewna? i czy wczesniej mialas rowniez tylko zwiazki z mezczyznami??

Gość bi bib biseksualna
chyba jednak sprobowac

Gość wpisze tu cokolwiek
no tak, ja jednak jestem starsza, stąd wydawało mi się, że jestem ukształtowana w tej kwestii

Gość wpisze tu cokolwiek
no mysle, mysle ale z tego co wiem duzo kobiet o tym mysli, choc nie dopuszcza do takich wydarzen w realu kobiety mi sie podobaja, ale zadna nie dzialala na mnie w ten sposob co ona

Gość wpisze tu cokolwiek
i o tym jest ten topik wlasnie