Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryczaca 40-cha

Czas sie ustatkowac

Polecane posty

Gość ryczaca 40-cha

No to tak po krotce! Niedlugo skoncze 40-sci...swieta nie bylam, swoje przezylam..mam niemaly bagaz na barkach..roznie bywalo..teraz pora na zmiany! Tylko tu mam dylemat..jakie? Co radzicie? Poswiecic sie mezowi czy szukac wrazen;)??

Gość de.molka
hahahahaha

Gość ryczaca 40-cha
Mojemu facetowi tez odbilo..ledwo skonczyl 40che..zachcialo mu sie motoru. od poczatku bylam przeciwna, ale zrobil juz prawko i teraz szuka pkazji, zeby sobie cos kupic! Ja sie pytam na cholere mu to!? Kryzys wieku sredniego? Tak bardzo chcialabym teraz wiecej czasu nam poswiecic..dziecko odchowane a ten mi tu z motorem wyskakuje, nie lepiej poswiecic czas na jakies nasze wspolne rzeczy? Czuje sie mlodo, ale juz widze jaka czeka mnie przyszlosc:( Zamiast jakis wspolnych wypadow, bede siedziala w domu albo spedzala czas, na tym na czym nie powinnam. Mam ochote na romans:(((

Gość ryczaca 40-cha
Tak dla scislosci to ze mam ochote..nie znaczy ze jestem gotowa:P Tak sobie tylko mysle, ze zycie po 40-tce to nic tylko wyczekiwanie az pojawia sie wnuki:( A ja chce jeszcze czuc, ze zyje!!