Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAWRÓCONA

AMSTAF alias PITBULL- pieszczoch czy morderca?

Polecane posty

Gość Ewelka1990
Mam do Was pytanie odnośnie mojego Amstafka :). Od października czekałam na moją wymarzoną suczkę, od tygodnia jestem jej posiadaczem. Mam też w domu Maltańczyka również suczkę, ma 3 lata, jest łagodna i spokojna. Amstafka jak to szczeniak zachęca ją do zabawy, nie wykazuje zachowań agresywnych. Problem polega na tym, że Maltanka nie za bardzo chce się bawić z małą, omija ją wręcz. Czy taki stan rzeczy minie? Nie koniecznie psy muszą się bawić itd. Chodzi mi bardziej o to, żeby żyły ze sobą w zgodzie i z bez problemów spędzały razem czas. Co o tym myślicie? Proszę o odpowiedz

Gość gość
czy to amstaf czy pitbul to ma mieć dom i nie może być zagrożony a będzie bronił całom rodzinę, to jest członek rodziny

Gość gość
Witam mam rocznego pitbulla i uwazam ze wszystko zalezy od wychowania. Nie chce miec agresywnego psa i nigdy nie mialam z ta rasa doczynienia, kupilismy jego jak mial 3 miesiace i staram sie wychowywac go bez agresii, chodzimy do szkoly dla szczeniat i na wiosne zaczniemy szkole dla psow doroslych. Do tej pory nie przejawia zadnej agresii i kocha wszystko i psow i ludzi i koty. Jest strasznym pieszczochem i przylepa, nie lubi zostawac sam w pokoju a za dziecmi po prostu sie szaleje i piszczy tak uwielbia, jak idziemy na spacer do kazdego macha ogonem i chcialby byc glaskany. Ale ludzi jak to ludzi polowa sie zachwyca i pozwala zeby lizal ich po twarzy a polowa przechodzi na druga strone ulicy bo sie boi.... To jest prywatana sprawa kazdego i to szanuje i dla tego moj Dzeki jest na krotkiej smyczy i pozwalam mu sie przywitac tylko wtedy jak ktos tego chce.

Gość rasalgul
Pitbull Nowe Porządki (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/r5gpitbull-nowe-porzadki2016 >>>http://d8x.pl/r/r5gpitbull-nowe-porzadki2016 >>>http://d8x.pl/r/r5gpitbull-nowe-porzadki2016 Policjanci dwóch warszawskich komend łączą siły w walce z Grupą Mokotowską. Polecam z czystym sumieniem, film warty obejrzenia. Świetne role szczególnie Stramowskiego i Lindy. No i oczywiście Oświeciński w roli 'Stracha' wymiata

Gość mam pitbulka
witam . Mam pittbula red nose 7 lat. Jest bardzo rodzinny ,bardzo lubi towarzystwo ludzi , chetnie z nimi przebywa, lubi się przytulać ,mieć fizyczny kontakt , czuc bliskość z człowiekiem, Kazdy pies wymaga odpowiedniego wychowania przez człowieka . Więc nieodpowiedzialni sa ludzie. A społeczeństwo w Polsce jest zupełnie przypadkowe , nieodpowiedzialne i nie tylko w kwestii wychowania psa. Widzimy w tej rasie psów morderców . sama doświadczyłam takiej opini od mojej koleżanki duzo starszej ode mnie. Tylko szkoda że nie spojrzała na to jak sama wychowała swoich synów. Nie wiem dlaczego jezeli sie mówi op tej rasie psów ciągle kojarzy sie ludziom z psaem morderca , wsciekłym agresywnym itp. A ludzie jacy sa : mili , przyjacielscy , uczynni , spokojni ale tez agresywni ,napastliwi, mordercy, przestepcy, damscy bokserzy, pijacy,wyrodni rodzice, itp. Jaki pan taki i pies.

Gość gość
Mam takiego psa i powiem tak, jedno i drugie lasi sie cały dzień a potem potrafi sie na swojego rzucić

Gość gość
804391 - 452693

Gość gość
556802 - 775625 - 940480

Gość gość
551202 - 844887

Gość gość
159069 - 985179