Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna i zalamana 444

czy to martwy plod?blagam o pomoc

Polecane posty

ostatni okres mialam 21wrzesnia.okazalo sie ze jestem w ciazy,potwierdzil to lekarz..po tygodniu poszlam na usg posluchac biacia serca nadal byla tylko kropka..wczoraj robilam badanie krwi wykazalo 9920,0 czyli 5-6tyg?a z ostatniej miesiaczki powinien byc 7tydz...czy plod sie nie rozwija?co o tym myslicie?

poczatek ustalenia poczecia moze sie wahac do 2tyg

Gość 51 dc to już początek 8 tygodn
ia

powtórz betę

nie wiem jakie są normy dla laboratorium w jakim robiłaś, ale ja w 44 dc (owulacja byłą w 17dc) miałam betę 22758

Gość ja robiłam w 7 tygodniu
i miałam betę 83. Lekarz powiedział że na 100% pozamaciczna i robiłam przyrost bety i 3 dni później było już ponad 2 tysiące więc ja bym poczekała i powtórzyła betę co dwa dni ze trzy razy i sprawdzała jak przyrasta.

Przy kilkutysięcznych wartościach beta nie daje obrazu prawidłowo rozwijającej się ciązy (przyrosty), chyba, że spada.Trzeba czekać i obserwowac jak rośnie pęcherzyk i zarodek.

Gość jest jeszcze
bardzowcześnie. poczekaj kilka dni ibędziesz wiedziała. Czasemdzieciaczki są mniejsze irozwijają sięwróżny sposób. powtórz betę iidź dolekarza możedrugiegi by się nie niepokoić. Przede wszystkim jeśli jesteśwciąży to najgorsze dla dziecka jest twój stres. Trzymam kciuki by wszystkobyło ok! Buziole ogromne i trzymaj się

dziekuje serdecznie za odpowiedzi i dobre slowo.w czwartek powtorze bete..ah bardzo sie boje