Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linessa

DLACZEGO FACET WIDZĄC TAKIE DZIEWCZYNY JAK TE MYŚLI SOBIE...

Polecane posty

Gość linessa

ale świetne niunie. natomiast inne dziewczyny myślą: wyuzdane anorektyczne suki ??? nie wiem skąd jest tyle nienawiści i zazdrości w kobietach?? mozna to zaobserwowac w zyciu codziennym albo na stronach internetowych z modą itp. ładne kobiety są oceniane przez inne jako chude szkapy, albo te z "dziwną mordą" Tylko ja to widzę? dlaczego niektore kobiety są takie zawistne? http://www.youtube.com/watch?v=K-xs6zE0qjw

Gość bo one wogole nei sa ladne

Gość linessa
o własnie powyżej mamy przykład

Gość jeja ale taka prawda....
no nie podobaja mi sie...jestem facetem

Gość linessa
XD tutaj zawsze każdy jest facetem jak trzeba sie wypowiedziec na temat wyglądu itp :D

Gość
bo im sie nie podobają, takie :O

Gość
faceci tez wola laske z doopa i tzytkiem :O

Gość Małe lekkie niepozorne
Ludzie są nieszczęśliwi, nieciekawi, przez co zawistni i zazdrośni. Jak ktoś się wybije ponadprzecietnosc to juz sie go smaruje za plecami, najlepsze jest to ze normalnie, to by bez mydla do dupy weszli, nie cierpie tego, mam dystans i ucieram im nosa za te glupote. Uwazam ze sliczne sa takie dziewczyny, majace swoj styl. Osobiscie uwielbiam chude cialo, waze 45 kg i dobrze mi z tym, jak trup wygladalabym przy wadze 37 kg, takze nie cierpie glupich komentarzy

Gość linessa
chyba niektore kobiety w kazdej widzą rywalkę

Gość Małe lekkie niepozorne
To prawda. Osobiście lubię patrzeć na ładne, ciekawie ubrane kobiety, oglądam się za nimi dyskretnie, czasami mam ochotę zaczepić i powiedzieć co myślę, że jeszcze by się zawstydziły lub pomyslały coś niestosownego. Jak idę z chlopakiem, i widze ciekawa dziewczyne to tracam go i pytam co sadzi, czesto mamy podobny gust ;) Nie zazdroszczę, chętnie podziwiam ciekawą urodę.