Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...waleria...

Podoba wam się ta SUKIENKA ??

Polecane posty

Gość ty chcesz na studniowke
isc w takiej sukience czy pod latarnie? :o

Gość tak mysle
na studniowke to sie ona nie nadaje..........

Gość jak doszyjesz materialu to tak

na studniowke? sory ale wyglada conajmniej jak na erotyczny wieczor:) nie polecam bo cie uznaja za ku*we... niestety

dziewczyno to sukienka na imprezę gdzie chcesz podrywać facetów a nie na studniówkę....

Według mnie jest kiczowata i wydaje się, że kiepskiej jakości. Wszystkiego jest za dużo... Koronka, kokardy, satyna.... Może wybierz się do H&m? Wczoraj byłam i widziałam że jest teraz bardzo duży wybór podobnych sukienek - ale ładniejszych. Też krótkie ale nie takie wulgarne.

ostatnio byłam w H&M ale nie widziałam sukienek, ale może nie przejrzałam wszystkiego bo zwykle nie mam siły chodzić po sklepach i uciekam czym prędzej bo mnie to męczy, no chyba że u mnie w H&M nie ma sukienek,ale to chyba niemożliwe;)

Gość dzadzudzi
jak zobaczyłam to pomyslałam, że z przodu nawet ladna, tylko jak na studniówkę zdecydowanie za krótka, ledwo zakrywa tyłek... no ale jak zobaczyłam tył - tragedia! jakaś wsiurska "kokarda" (nie wiem co to dokładnie jest) i to wycięcie na plecach.... brrrr.... podsumowując - gdyby kiecka była dłuższa, prosta w kroju (żadnych falbanek, dekoltów na plecach czy innych udziwnień) to mogłabyś ją na studniówkę ubrać. koronka to wystarczająca ozdoba i powinna być jedyną ozdobą tej kiecki. co za dużo to niezdrowo.