Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleks2009

dobry lumpeks/zagłębie/śląsk

Polecane posty

Gość kleks2009

gdzie znajdę jakieś fajne sklepy z używaną odzieżą?? zna ktoś?? odwiedziłam 2 duże w sosnowcu ale czuję niedosyt... czy ktoś podzieli się fajnymi adresami??

Gość sasanana
byłam kiedyś w Dąbrowie G.. całkiem fajny był, ale niestety ulicy nie pamiętam :(

Gość beblokbeblok
w dg jest pod przejsciem podziemnym , a inne, kto zna?

Gość Katowice Francuska
koło nowego sądu

Gość dfdgf
W katowicach kolo dworca, jest taki jak by lumpeks z bardziej orginalymi rzeczami z malymi wadami lub i nie, nie ktore nawet z metakimi i nie dorgie

Gość dfdgf
W Sosnowcu to tylko wiem, że tam nad tesco jest jest

Gość dfdgf
A powiedzcie... fajne ciuchy sa w takich lumpoeksach ? bo ja bylam tylko raz..

Gość farmakoonnn
zdarzaja sie fajne jak jest po npwym towarze , rzeczy renomowanych marek za ułamek ceny...nad tesco - czyli tam gdzie sezam??

Gość love_krowe
lubicie lumpeksy?? lepsze jest allegro czy ebay tam kupisz już wybrane i wyprane...

Gość kleks2009
nikt nie chodzi?

Gość second hand internetowy
polecam internetowy second-hand www.na-wieszaku.pl mozliwy odbior osobisty w tychach i katowicach.

Gość dąbrowianka :)
no wiec tak ja znam kilka lupeksow: -sosnowiec jak jest ta gorka niewiem jaka to czesc:) ale tam jest lumpeks kolo przystanku -dąbrowa gornicza reden pod przejsciem podziemnym(ale tam sa troche drogie rzeczy jak na lumpeks):o -dg na alejach pod biedronką -i na redenie jak jest pizzeria raj , przekuwanie uszu i kiedys byla kafejka internetowa ... raz jak jechalam widzialam napis tania odziez ale nie mialam czasu wejsc:(

Gość missangel
Witam goraco polecam wam drogie kolezanki nowy sklepik z uzywana odzieza w Piekarach Sl.na bytomskiej kolo urazowki STELLA SHOP duzy wybor markowych ciuchow Polecam

no wlasnie allegro jest fajne ale minusem jest to ze nie mozna przymierzyc ciuchow .. kilka razy mimo pomiarow nie pasowaly na mnie ciuchy ... :( w DG jest pod przejsciem na redenie taki wiekszy .. jest jeszcze na Gołonogu niedaleko przychodni Cedlera, na ryneczku w Gołonogu są dwa i udało mi się znaleść kilka fajnych ciuszków. Ale dla szczupłych osób szybciej znajdzie się coś fajnego niż dla otyłych które noszą rozmiar 42-44-46 .. wiem coś o tym ;]

Gość guziczek bez pętelki
dla otyłych rozmiar 42.... to merlin monroe też była w takim razie otyła... chyba nie wiesz co to jest otyłość :/

Gość sosnowiec
Podbijam temat - gdzie w sosnowcu znaleźć dobry lumpek??? pytam również o ciuszki dziecięce

Polecam dwa sprawdzone ciucholandy : Sosnowiec zagórze nad Biedronką, łatwo znaleźć jest wielki napis "Biga" po lewej stronie ulicy jadąc z DG :) wczoraj byłam pierwszy raz tam i jestem bardzo mile zaskoczona :) jest miejsce dla dzieci gdzie mogą się sobą zająć kolorowankami, szafeczki zamykane na kluczyk dla tych co mają swoje zakupy z innych sklepów :) Odzież wyceniona oraz na wagę :) śliczne rzeczy, dla dzieci, niemowlaków, wszystko poopisywane działami :) buciki,zabawki,kapelusze a nawet rzeczy do domu:) Oraz w DG(przystanek autobusowy zakład energetyczny) koło salonu Hiundaya również rzeczy wycenione i na wagę dobrej jakości :) Wczoraj kupiłam sukieneczkę na lato taką zwiewną, romantyczną w kolorze brzoskwiniowym za 17zł ,spodnie beżowe z H&M za 9zł,sweterek biały z rękawkami 3/4 H&M za 2,10 ;) Chyba się uzależniłam ;) :D

Polecam dwa sprawdzone ciucholandy : Sosnowiec zagórze nad Biedronką, łatwo znaleźć jest wielki napis "Biga" po lewej stronie ulicy jadąc z DG :) wczoraj byłam pierwszy raz tam i jestem bardzo mile zaskoczona :) jest miejsce dla dzieci gdzie mogą się sobą zająć kolorowankami, szafeczki zamykane na kluczyk dla tych co mają swoje zakupy z innych sklepów :) Odzież wyceniona oraz na wagę :) śliczne rzeczy, dla dzieci, niemowlaków, wszystko poopisywane działami :) buciki,zabawki,kapelusze a nawet rzeczy do domu:) Oraz w DG(przystanek autobusowy zakład energetyczny) koło salonu Hiundaya również rzeczy wycenione i na wagę dobrej jakości :) Wczoraj kupiłam sukieneczkę na lato taką zwiewną, romantyczną w kolorze brzoskwiniowym za 17zł ,spodnie beżowe z H&M za 9zł,sweterek biały z rękawkami 3/4 H&M za 2,10 ;) Chyba się uzależniłam ;) :D

na zagórzu nad biedronką, sklep "biga" jadąc z DG po lewej stronie napewno zauważysz :) Zółte tło :) tam widziałam wczoraj całe mnóstwo fatałaszków dla dzieci, śpiochy, body, kaftaniki... :) Odzież wyceniona jak również na wagę :)

na zagórzu nad biedronką, sklep "biga" jadąc z DG po lewej stronie napewno zauważysz :) Zółte tło :) tam widziałam wczoraj całe mnóstwo fatałaszków dla dzieci, śpiochy, body, kaftaniki... :) Odzież wyceniona jak również na wagę :)

Witam, jak w temacie- przyjmę w komis końcówki kolekcji najbardziej znanych marek na rynku, tj.Atmosphere, Zara, Bershka, Stradivarius, Reserved, Mango. Preferuję odbiór osobisty na terenie Warszawy i bliskich okolic. Podpisuję umowę, jak kto woli na : trzy, dwa bądź jeden miesiąc. Zależy mi na odzieży w stanie idealnym i w najmodniejszych fasonach. Proszę o kontakt tylko osoby którym zależy na dłuższej współpracy. Kontakt pod numerem telefonu: 519-119-631, bądź: komisanulka@wp.pl Pozdrawiam

Gość kasiullka
W Sosnowcu powstał świetny lumpeks Mikobelle na ul. Braci Mieroszewskich. Można wyszukać na prawdę rewelacyjne i modne ubrania. Dostawy są w poniedziałki i środy. Fajna opcja dla mam, bo jest kącik dla dzieci. Ostatnio kupiłam za grosze dwie letnie sukienki dla siebie i kurtkę dla synka. Polecam!

W centrum DG textile house polecam ! Świetne ciuszki, wycena a kilka dni przed "nową" dostawą ciuszki po 4-7 zł za sztukę :) w Biedronce na orzei oraz na mydlicach koło "żabki": )

Gość gość
w Tychach znam jeden super niedaleko ul. Ujejskiego :)

Gość gość
Zerknijcie do sklepu anfART w bramie przy ulicy Kochanowskiego w Kato. Ciuszki sortowane, w większości wycenione, fajne promocje. Odzież także męska i dziecięca;)

Gość gość
w Zabrzu na 3 maja (niedaleko Sądu i Koscioła Św. Anny) - praktycznie same sieciowki: VeroModa, H&M, Lindex, itp

Gość gość
Dziecinada - w bramie na Kochanowskiego w Kato. Niestety tylko ubrania dla dzieci, ale za to cudownie i tanie.

Gość gość
Konkretny nowy jest w łaziskach gornych- koModa - swietny wystroj (elegancki jak w jakims butiku:), nic nie smierdzi i super towar - ceny normalne...ciekawe jakie beda miec promocje. Fajnie ze wszystkie promocje wrzucaja na facebooka razem ze zdjeciami ciekawszych pozycji-mozna sobie juz cos upatrzec :) Ten w mikolowie nad briedronka tez spoko-towar ok, ale tam juz troche smierdzi i oswietlenie pod wieczor maja straszne!-oczy bardzo bola od tak slabego swiatla :/ Znacie jeszcze jakies łądne zadbane lumpexy gdzie nie smierdzi i przyjemnie sie kupuje dobre ciuszki??

Gość gość
w DG na majakowskiego pod biedronką się nowy otworzył