Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszna zołza

młodzi piekni i spełnieni ? piszcie

Polecane posty

Gość straszna zołza

witam wszystkich którzy tu wejdą o ile tacy się znajdą.... :D nudzi mi sie w domu i buszuję po necie aaa i drinkuję sobie :D chciałabym sobie z kimś pogadać tak ogólnie o pierdach o wszystkim i niczym może będą tu jacyś normalni ludzie do pogadania aha jestem pracującą młodą panną a do tego straszną zołzą zazdrośnicą wredną suką :P

Gość straszna zołza
no nie wierze że tu ffajnnych ludzi nie ma.... :/

Gość lalalaaaalaaaaala
jakbyś była fajna to byś coś normalnego napisała...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestemm i cooooooooo :P

Gość ykitdckiyuh
a ja jestem strasznie niecierpliwa zazdronsa i mam napady wsciekłosci.. :( :D

Gość straszna zołza
a jednak jest tu ktoś :) niecierpliwa też jestem :) i uparta ale chyba mam też dobre cechy na szczera jestem tylko czasem za bardzo :P

Gość straszna zołza
u mnie napady wściekłości to narmalka już czasem mi to przeszkadza tylko nie panuję nad tym za bardzo i mój związek na tym cierpi :(

Gość straszna zołza
to widzę że nie jestem sama ogólnie myślę że bardzo jestem ciężka we współżyciu :D i dziwie się jak ze mna wytrzymują...

a ja nie jestem i prawie wszystkie zarobione ostatnio pieniądze wydałam na tatuaż boję się mamy, że wyrzuci mnie na bruk

Gość jtjtrfygjyh
a ja jestem jestem strasznie niecierpliwa, zazdrosna i mam napady wciekłosci. :) :( :P

Gość bzbzbzzzbzbzbz
a ja się wkurzam bo całą kasę jaką zarabiam chciałabym wydaąć na ciuchy i kosmetyki ale muszę płacic rachunki... :P samo zycie...

Gość straszna zołza
no szejku masz racje bo też mam tendencje do wyolbrzymiania robie z igły widły i przejmuję sie za bardzo błachostkami... :P taka już moja natura :P a ty ddziubekkk ile masz latek ? co robisz tak ogólnie? ja 24 :) i pracuję

baaa, jakbym sama mieszkała, to też bym się tak wkurzała, ale teraz nie pracuję, nie mam jak wydawać, a ubrań nigdy dość :(

Gość straszna zołza
a w jakim zawodzie szukasz? ja oczywiście nie pracuję w swoim bo było by za pięknie :/ aleee dobrze jest jak jest :) a teraz to się nudzę i odpoczywam po całym dniu za biurkiem :P i chyb a zaraz sobie drugiego drineczka zrobie :D

zrob i jednego dla mnie :P Zawsze wyolbrzymiacie. Mozna wam tysiac razy mowic ze wygladadzie pieknie i nic nie odstaje a wy dalej swoje :>

Gość straszna zołza
okej szejku zrobie :P z colą pije.... :) powiedz coś o sobie może jesteś taki fajny jak ja? :D robisz coś w życiu ? :P

ja dzisiaj byłam na rozmowie w mbanku, ale to nie dla mnie wkurzają mnie takie dorywcze roboty, gdzie trzeba nadskakiwać ludziom i płacą tylko prowizję no, ale cóż, też nie mogę wybrzydzać, bo mam 20 lat + epizod z pracą w maku i sms center :O

Gość straszna zołza
hehehe ja kiedyś narzekałam... :( ale o tym może kiedyś... jak topik się rozwinie (o ile wogole) teraz nie narzekam na wygląd bo fajna dupa ze mnie :D wszędzie słyszę komplementu :) hihihi więc widzisz szejkuuu my nie z tych co myślisz :P

Gość straszna zołza
no ja mam za sobą kilka daremnych prac.. min telekomunikacja pl. sprzedawca ciuchów i inne dorywcze zajęcia teraz już jestem po studiach :) i mam nadzieje ze obecna praca będzie na dluzej tak przynajmniej sie zapowiada :) aa poza tym jestescie w związkach? a moze singielki? ja w zwiazku.. czy szczesiwym...? nie wiem ehh zycie... ;)

Gość straszna zołza
ja tez wkurwiam i jestemm wkurwwiana :P w sumie chciałabym zmienic sie troche jakoś złogodniec czy cus... ale chyba sie nie da za stara jestem na takie zmiany hehe :P