Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ummmmms

Mam chore jelita

Polecane posty

Gość ummmmms

czasem przez trzy miesiące nie mam siły wyjść z domu, wychudzona twarz, zapadnięte oczy, w ogóle nie przypominam siebie, czasem wyglądam kwitnąco. Moja rodzina odwróciła się ode mnie, jak ja ich nienawidzę, potrafili mi w okresie gdy ledwo stałam na nogach mówić że histeryzuję, nie słuchali mnie w ogóle, mówili pff , prawda jest taka kurwa, że jakbym miała złamaną rękę to więcej mieliby współczucia. Dupa mnie boli, piecze, wypadają mi hemoroidy, nie mam siły 6 godzin w kiblu a siostrzyczka mi mówi że jestem egoistką bo nie chce mi się gadać o pierdołach tylko chciałabym się wyżalić. Nie mogę pracować bo ból mam 24 godz na dobę, nawet filmu nie mogę obejrzeć w skupieniu.Js pierdolę jakie suki te moje siory, bracia mnie rozumieją a tych kurew nie chcę znać, jeszcze nie wiedzą że jutro też mogą być chore. Nawet k nie zadzwonią spytać się jak się czuję, za duży wysiłek, szmaty jebane.Pierdolą mi coś o nastawieniu, że to niby zrobisz pstryk i jest zajebiście ,a potrafią załamać się złamanym paznokciem, albo tym że mają hujowy szampon.

Gość jedzenie_ma_znaczenie
Byłaś ty dziewczyno u proktologa ? - może to candida (wtedy zero cukru) - zmień dietę na warzywno-owocową, dużo marchewki w postaci świeżego soku, surówki i gotowanej http://www.dieta-dabrowska.pl/wyniki.html

Gość a byłaś u lekarza
?? czy tylko narzekasz jakie masz chujowe życie?