Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonkk

Potworny wygląd na zdjęciach.

Polecane posty

Gość paszczurzyca
moja kolezanka jest brzydka, nie ma w sobie nic szczegolnego, ale na kazdym zdjeciu wychodzi baaardzo ladnie, nie ta osoba. Jest po prostu fotogeniczna, aparat ja lubi, a mnie nie lubi i choc jestem ladniejsza od niej, to tego na zdjeciach absolutnie nie widac

Gość Każdy z nas jest asymetryczny
Bardzo wielu ludzi wychodzi źle na zdjęciach Przyjżyjcie się znajomym - często wychodzą gorzej niż w rzeczywiśtości. Aparatem cyfrowym trudno zrobić ładne zdjecie jeśli ktoś nie ma żadnego doświadczenia w fotografowaniu. Lepsze są zdjecia z kliszy, sami porównajcie, ze wychodziliście lepiej. ;) Jesli musicie znaleźc się na zdjeciu a fotograf to laik najlepiej niech Wam zrobi kiedy o tym nie wiecie. Druga rada poróbcie sobie zrobić klika zdjeć z własnym odbicie w lustrze- gwarantuje, że będą lepsze. ) Kiedyś rozmawiałam z dobrym fotografem na ten temat i po prostu są ludzie nieatrakcyjni króezy na zdjeciach są b. fotogieniczni.

Gość Każdy z nas jest asymetryczny
Jeszcze jedna kwesia zanim wybiorą zdjecie modelki np na okładkę robią selekcję z kilkuset zdjeć. a Wy martwicie się, że źle wyszliście na trzech :)

Gość ENIA14
Wszyscy (prawie wszyscy) mówią mi że źle wychodzę na zdjęciach, no i chyba mają rację!!! Chciałabym wyglądać na zdjęciach jakoś ładniej i lepiej, gdy rozpuszczę włosy i uśmiecham się "od ucha do ucha" to wyglądam lepiej, ale chciałabym poznać jakieś pozy, słyszałam coś o profilu 3/4, ale chciałabym znać kilka innych póz, proszę was jeżeli znacie jakieś fajne pozy to napiszcie jakie, plizzzz

Gość dziewczynka z wlasnym
Tez tak mialam, ale kiedys kupilam sobie cyfrowke i tak dlugo cwiczylam pozy az udalo mi sie wycwiczyc takie, ktore ladnie wychodza na zdjeciach. No i zachowuje sie naturalnie, bo wlasnie "pozowanie" wychodzi na zdjeciach najgorzej. Szczegolnie, jak sie probuje miec wtedy "seksowna mine" to czesto wychodzi groteskowo :D

Gość maaaalena
wierne oddanie rzeczywistości? mi się też wydawało, że po prostu tak wyglądam - trochę gorzej niż widze się w lustrze, ale już kilka osób twierdziło, ze o wiele gorzej wychodzę na zdjęciach...

Gość kazdy moze dobrze wygladac na
zdjeciach, problem ma ten ktory robi zdjecie. Wszystko zalezy od swiatla, od wysokosci z ktorej robi sie zdjecie - to podstawa. Wiekszosc ludzi wyglada dobrze w cieplym swietle, ktore pada z gory oswietlajac twarz, bez cieni. Zdjecia nie wolno robic "z dolu" (dodaje to twarzy i sylwetce kilka kg) wiec albo lekko z gory, albo prosto.

jasne jasne tak sobie to tlumaczcie paszteciory

Ej, Dziewczyny, ale chyba większość z nas tak ma... Ja tak mniej więcej na 1 zdjęciu na 7-9 wyglądam na tyle, że mogę się pokazać. Zresztą fakt faktem, pewnie wielu "wad" się doszukujecie na siłę. Głowa do góry!!!! :)

Gość nawiedzonaaaa
jak byłam nastolatką też chujowo wychodziłam na fotach i zapewniam, że pasztetem nie jestem i nie byłam. Teraz jest inaczej bo sama sobie robiłąm fotki i odkryłam że świetnie wyglądam w naturalnym oświetleniu bez fleszy i jeszcze moja figura świetnie wygląda na fotkach:)

albo jestes mega nie fotogeniczna, albo poprostu przed lusterkiem wmawiasz sobie ze jest w miare ok a tak naprawde jestes oblesna;D