Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroOooka

Znaczenie imion!!

Polecane posty

podam pare imion ze śmiesznym znaczeniem.w moim przypadku te znaczenia są prawdziwe..zobaczymy jak u was;PPP ANITA-suka,bardzo pyskata,myśli że zawsze wszystko wie,,a wcale tak nie jest!e Karolina-oj..ma zadatki na dziwkę..każdemu facetowi pozwala się macaćć..(wiadomo gdzie) MARLENA-dziwka,udaje dziewicę,a wcale tak nie jest..myśli że jest najmądrzejsza na świecie!!a to nie prawda.uważa się za królową świata heh;PP MONIKA-chce być fajna dla wszystkich,ale jej to nie wychodzi, SEBASTIAN-patrzy sie tylko na dupe i cyce.chciałby sb przeruchaćć,no ale cóż..żadna mu nie da;S ANNA-wieczna dziewica.nikomu nie da dupy,chyba że po ślubie RAFAŁ-jemu to tylko jedno w głowie,ale jako przyjaciel-zajebisty jest,szczery do bólu KINGA-interesuje ja tylko śpiew,chciałaby mieć u swego boku księcia z bajki,no cóż-to niemożliwe MILENA-straszna mi leydis,non stop chodzi z lusterkiem,denerwująca KAMIL-totalny zboczuch,umie zagadać do dziewczyny,jako kolega,to szuper gość;}} PATRYCJA-cicha,dobrze ułożona..nudna OLAA-wieczny samolub.wariatka-z nią to tylko do psychiatryka

Gość tak tak a Adolfy
to mordercy.Co za bzdury!

nie masz co do roboty? zncznij od swojego imienia. Wal sie suko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! won

hah;))jeśli ci twoje imięnie spasowało..to już siem wydzierasz..jeśli ci nie pasuje..to nie czytaj!!!

HmMm..no to może dodam coś więcej;)) MARZENA-wieczna kujonica,nic tylko siedzi w ksiązkach! AGNIESZKA-ma dużoo do powiedzenia.czasami za dużo,,wtedy rani ludzi.. PAULINA-totalny odjazd,jest bardzo giętka.to znaczy..szpagaty i te sprawy;PP ADRIAN-nie przestaje się śmiaćć;) DAMIAN-zamułł totalny,chyba wykuł na pamięć całą encyklopedię;SS KAROL-alkoholik,z nim pićć można zawsze i wszędzie;P SZYMEK-nie można sięz nim dogadać... ANGELIKA-oj..lalunia że szok,nic tylko chwali sięmarkowymi ciuchami;PP KASIA-nawet można z nią pogadać,ale czasem złąpie takiego zamuła że łojjJJj;'' DAREK-lizus totalny,cały czas kręci z wieloma dziewczynami,,wkurzający;;/ ŁUKASZ-ajćć..przystojniak jak siem patrzy,bardzo wygadany WOJTEK-jeździ na dziwki;i w dodatku dużo kasy na nie wydaje;00 PAWEŁ-myśli że on rządzi..zazwyczaj jak się z nim zwiąże.,to on chce być górą w związku SANDRA-bardzo obrażalska,co by się jej nie powiedziało to ona ,podoba się chlopakom,choćć brzydka i głupia jest..ja nie wiem co oni w niej widzą.. I czoOo???sprawdziło się???Już nie wiem jakie imiona pisaćć.jak chcecie siędowiedzieć jeszcze o jakimś imieniu to piszcie;))PPP POZDRAWIAM;PPPP