Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smierdzisz-nie jedz autobusem

zaczyna mi sie podobac moj kolega z GRUPY

Polecane posty

:O co za dno. widze, ze jest troche niesmialy, ale cholernie mnie interesuje, jednak po pierwsze: przyslowie, jakze dobrze wszystkim znznae. po drugie nie wykonam zadnego ruchu, bo to zbyt niebezpieczny sport:classic_cool::O :O jaaaaaaaa, moze mi przejdzie, ale jakis czas temu zaprosil mnie do znajomych na n-k i zrobilo mi sie tak milo, ze szok:O

Gość zalamka totalna
a mi sie podoba kolega, ktory jest juz zajety...zalamana jestem, mysle o nim caly czas dniami i nocam nie moge spac nie moge jesc...nie daje juz rady

No tak .... wszędzie miłość i zakochania. Nk Nk, już w portal randkowy się zamienia. A może jednak warto zrobić ten pierwszy krok?

Gość znow obgryzam te choler paznok
taki jeden podobał mi sie bardzo (takie zauroczenie) ponad 3 lata- odpuscilam, niedawno zaczal podobac mi sie inny koles- tez grupy, i co? dupa. ma dziewczyne.

ojeju, zaprosil mine jako znajoma, nie poznalismy sie na n-k, piszac do siebie wiadomosci typu:fajny profilek. daj spokoj.

nie balybyscie sie poderwac faceta z grupy? zn moze zaczne znim w ogole rozmawiac, bo gadalismy moze ze 2 razy i musze powiedziec, ze jak na poczatku myslalam, ze jest beznadziejny i brzydki, to teraz jego charakter mnie w jakis tam delikatny sposob oczarowal.heh

Nie , nie o to mi chodzi. Tylko, że teraz to jak gada sie to najczęściej na nk.

a, z tym. to fakt, tzn jatego nie uprawiam, ale zdarzylo mi sie wymienic pare wiadomosci wlasnie przez nasza-klas,ejakby rozmowa na gg, to juz byla grubsza sprawa:P

Gość zakochana w Pawełku
mi tez sie podoba, ale wlasnie glupio mi tak podrywac kolesia z grupy bo jak cos nie wyjdzie to lipa a bede musiala jeszcze sie na niego patrzec przez 2 lata, ale jest sexy mniam....

Zaraz zarazniedawno byl tutaj koles ktoremu sie podobala kolezanka z grupy :D Moze to takie przeznaczenie tylko boicie sie zagadac hehe :D A tak na serio to moze jednak zrob ten ruch i podejdz do niego i zagadaj..tzn nie pros na randke ale spytaj sie czy moze ci cos wytlumaczyc albo tak na luzie , pogadaj o sprawach uczelnianych i stopniowo przechodz do powazniejszych ;)

Gość zakochana w Pawełku
no wlasnie pamietam tego chlopaka, ciekawe jak to rozegral?:D

hah, dzieki, widzialam ten temat, tezmialam nadzieje, ze to mozeo mnie:P juz wlansie podeszlam i hcoiaz mialam opory, to nawet gadal ze mna,a myslalam, ze tylko burknie cos i nara:) bo pamietam, ze wczesniej do niego podeszlam, bo stal sam, nie bylo nikogo innego, a glupio tak, niby sie znamy, a nie gadamy, to jak podeszlam to odbrocil sie na piecie i poszedl:D ale spoko, czaje, niesmialy jets, ja z reszta tez.

Gość zakochana w Pawełku
a jak ten Twoj ma na imie?

mysle,z e to sprawy nie rozwiaze,a nie chce pisac na forum:)

Gość zakochana w Pawełku
pytam sie bo moze kochamy tego samego:D on jest cudowny.... wiec bardzo prawdopodobne

nie, moj to nie Pawelek. :)

Gość zakochana w Pawełku
:D i w czym masz problem? chcialabys zeby to on zrobil pierwszy krok? "moj" patrzy sie, wiem ze w jakims tam stopniu mu sie podobam ale tez to taki gamon, pierwszy nie zagada:O

nie wiem, balabym sie, jakbycos sie zaczelo dziac-jedna grupa, jakos tak dziwnie. moze po tym 3 roku wyjade do innego miasta, wiec jakby co, nie jestemy na siebie skazani, ale jak sie nie uda wyjechac, to wtedy 2 lata meki:P chcialabym sie zaczac z nim wiecej rozmawiac:)zebysmy sobie przypadli do gustu. tezmam wrazenie, ze zerka na mnie, wszystko jest takieniemsiale, wiec sama nie wiem.

Gość zakochana w Pawełku
to Ci nie pomoge, bo tez chcialabym dostac rade- jak oczarowac faceta i spowodowac zeby oszalal na moim punkcie

:) a pewna siebie jestes? przebojowa?zalezy jaki to typ faceta, ale takie najczesciej zdobywaja:)

Gość zakochana w Pawełku
no nie wiem czy przebojowe zdobywaja.kiedys wzielam sie za podryw faceta i pozniej okazalo sie ze bylam zbyt nachalna i to go glownie zniechcecilo do mnie. a jezeli chodzi o Pawła to nie wiem nawet czy jest wolny...

na pewno pewne siebie. ja przegrywam, bo nie lubie siebie.

Gość zakochana w Pawełku
ja wiem ze nie mam szans, bo wrózka mi powiedziala na kafe:O wiem jestem glupia:O mam w zyciu pecha...

wierzysz w to? ja sie kiedys bawilam w tarota i te inne, jakis czas temu powiedzialam NIE,bo to naprawde niezbyt dobrze wplywa. czlowiek sobie cos wmawia, a poza tym to uzaleznia.

dobra, ja ide poczytac, zycze powodzenia:)

Biedne dziewczęta... Powiem Wam, że mam całkiem podobną sytuację... W pracy jest chłopak który wczoraj zdeklarował się, że to uczucie trwa od 6 miesięcy... a ja jeszcze 3 tygodnie temu byłam w 2-letnim związku - gotowa oddać życie za tego człowieka.... Jednak wyprowadził się i zostawił mnie... samą... A ten chłopak o którym mowa, widział jak mój związek rośnie.... a potem jak ginie.... (dodam, że do niedawna mój były pracował razem z nami) to dopiero jest kwas.....

Biedne dziewczęta... Powiem Wam, że mam całkiem podobną sytuację... W pracy jest chłopak który wczoraj zdeklarował się, że to uczucie trwa od 6 miesięcy... a ja jeszcze 3 tygodnie temu byłam w 2-letnim związku - gotowa oddać życie za tego człowieka.... Jednak wyprowadził się i zostawił mnie... samą... A ten chłopak o którym mowa, widział jak mój związek rośnie.... a potem jak ginie.... (dodam, że do niedawna mój były pracował razem z nami) to dopiero jest kwas.....

Gość no i mnie wzielo
Nie bierz dupy z własnej grupy, powiedzenie jakże prawdziwe, a mi z każdym dniem bardziej podoba się i kręci mnie właśnie kolega z grupy, oczywiście zajęty ;) Na początku roku było jeszcze normalniej, a teraz to już takimi maślany wzrok miewam, cały czas jak go widzę to banan mam na twarzy i śmiech bez powodu, a co w wyobraźni mojej wyprawiamy to już w ogóle ;) Z drugiej strony nadal normalnie gadamy, na wszystkie tematy, żartujemy, z wielu rzeczy, mamy podobne poczucie humoru i podobne rzeczy nas śmieszą. A ja zawsze się podśmiewywałam z tak silnych zauroczeń, nigdy jeszcze aż tak nie miałam, a tu bum i mnie też wzięło. W sumie nie wiem po co to wszystko tu napisałam, chyba tylko po to żeby się wyżalić nad sobą.. Tak, wiem, żałosna jestem, ale nic na to nie poradzę ;)

Gość adadsasf
NIe chcę was martwić, ale to są sytuacje z cyklu nikt nic nie zrobi z obu stron i jest takie zawieszenie do końca studiów. Potem ludzie się rozjeżdżają, a w okolicach trzydziestki żałują i zastanawiają się co by było gdyby. Dlatego dziewczyny nie marnujcie fajnych znajomości i odważcie się powalczyć o swoje szczęście. Nikt was nie ugryzie.