Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeszyt w kolorową kratkę......

Jak można być takim obleśnym jak ja? Czemu Bóg mnie tak pokarał?

Polecane posty

- pryszcze an twarzy - krzywe, żółte zęby - spalone włosy, które się nie układają - garbaty nos - krzywe nogi - małe cycki - zgarbiona - okulary, w których wyglądam jak kretynka - w dodatku zanim dojdę do szkoły to już jestem cała spocona i później cały dzień czuję się jak brudas :O

Gość
na pruszcze-kup sobie krem normaderm vichy i żel do tego jak nie masz kasy to tańsza wersja a dobra barwa z siarką -na zęby -zacznij je myc pasta wybielająca możesz tez uzyc jakod domowego sposobu sody oczyszczonej -włosy-odzywiaj-polecam maseczke wax do kupienia a aptece za ok15 zl -nos-moze operacja plastyczna w przyszlosci a teraz odpowiedni makijaz - male cycki-push up stanik, kremy powikszajace piersi zgarbiona--zapisz sie na gimnastyke korekcyjna albo basen okulary zmin na soczewki uzywaj dezodorantu takiego etaxil na nadmierne pocenie

Gość koronkowarura
pociesze Cie, wszyscy moi znajomi mówią, że jestem bardzo inteligentna i zabawna. Niestety mój wygląd pozostawia wiele do życzenia a mianowicie: jestem mega blada ostatnio przytyłam długo gojące się pryszcze przy okresie żółte krzywe zęby sporo siwych włosów dlatego musze je na bieżąco farbować a mam 20 lat troche piegów lekko garbaty nos jedno oko mam ciut mniejsze od drugiego, tak jak Paris Hilton czarne i grube owłosienie (nie pytajcie ile kasy wydaje na depilacje)

-bevoxyl na pryszcze + dobry krem nawilżajacy - pasta biała perła ewentualnie plastry wybielające ok 30 zł plus aparat na zęby - na włosy szampon gliss kur 10 do odbudowy, plus odżywka z tej samej serii i maseczka matizz - z nosem nic nie zrobisz co najwyżej fryzurę z grzywka by go ukryć - z nogami pewnie nie jest tak źle, nie nos rurek bo tylko uwidocznisz to - no i co że małe push-up i jazdaaa - wyprostuj sie wtedy sie odrazu lepiej wygląda naprawdę - soczewki a jak cie nie stać to jakieś ładne oprawki - i dobry antyperspirant bądź etiaksil z apteki I będziesz piękna!!

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja was wszystkie przebije , ostatnio zauwazylam ze rosnie mi broda :o

Gość
to i tak lepsze od mojego przypadku:o nawet na kafeterii nie chca pic ze mna wodki:o:o:o

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaa
psychiczna kafezdzira -ja sie z toba chetnie napije

nikt nie jest doskonały..powinnaś trochę o siebie zadbać;)) A po jakimś czasie sama zobaczysz jakie bd rezultaty;)) Będziesz startować na MISS WORLD;PP

Gość pewna brzyduuuuuuula 18
zeszyt w kolorową kratkę......cchesz daj mi twoje gg odezwe sie mam identyczny problem;/

Gość a ja mam brzydkie.
A Ja mam idealny kształt waginy ale okropny kolor warg sromowych większych, przez co wstydzę się chodzić do ginekologa i pokazywac chłopakowi krocze, są ciemniejsze od reszty skory ciala, takie jakby brazowo- czerwone, nienawidze tego, chyba ja wytne i po kłopocie i odbyt mam okropny, nie jest rozowy tylko brazowy i okopcony na około

Gość o la la la o la
:D

Gość psychiczna Ty nie masz na co
narzekac!!

Gość psychiczna Ty nie masz na co
narzekac!!

Gość carmen20
Ja też mam wielkie, nieskończenie gojące się pryszcze. Żólte zęby przez co wole się za szeroko nie uśmiechać i wiecznie chodzę potargana (bo chodzę w kapturze po dworze) Płakać mi się chce jak widzę laski na roku na obcasach, z idealną cerą, makijażem, włosami, paznokciami. Co one garów nie myją, nie biegają między wydziałami, nie uczą się tylko malują paznokcie wieczorami ? ;/

Gość VCBNVCBC
a ja mam krzywe zęby [które wybieliłam BIAŁĄ PERŁĄ z apteki ] mam piegi - jestem blada używam podkłądu za 10 złoty naturalnego, jestem otyła [mam z 10 kg nadwagi] ubieram takie ciuchy ktore pasuja.. że jak szczupla stanie i ja to nie wiadomo ile waze..mam zawsze pryszcze na okres ale co mi ztego kiedys znikną! a wy sie kuwa przejmujecie zamiast coś zrobić ze sobą!!! idiotki.. :/ PORAŻKA

Gość ssswwwwaaa
a macie jakiś sposób na pryszcze na pupie>??bo mi uparcie wyłażą w tym miejscu, stringi odpadają i smyranie po tyłeczku również

Tylko na wszystko trzeba mieć kasę, a ja chodzę do szkoły i nie mam za bardzo skąd wziąć :(

aha, jak się wysram to w chacie cuchnie pół dnia