Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiak317

Gdy facet wyznaje miłość - co zrobic??

Polecane posty

słuchajcie.. w piatek juz raczej niezaprzeczalnie usłysze takie słowa jak w temacie... I wiem, ze mi na facecie zalezy, ale chyba mnie nie lapie tak szybko jak jego i ie wiem czy to juz milosc czy jeszcze nie.. Co mam mu odpowiedziec... "Ja Ciebie tez?" bo nie chce psuc chwili i mowic cos w stylu "ale ja jeszcze nie wiem czy juz Cie kocham" albo "ode mnie musisz poczekac na takie slowa" co wiec powiedziec ???

Gość CVBBCVBCVBBCV
ILE CZASU SIE ZNACIE?

Gość dddddddddn

Gość Lady Night
uśmiechnij się i delikatnie pocałuj. po co mówić w takiej chwili..faktycznie wszystko popsujesz:)

czas... kilka tygodni... wiem, ze jestem nim strasznie zafascynowana.. tesknie gdy go nie ma, mysle o nim calymi dniami.. ale nie wiem czy to milosc czy tylko fascynacja.. ale mi zalezy.. tylko nie jestem do konca pewna.. ale wiem, ze mnie to czeka.. nie pwoiem mu etraz przeciez "wiem, ze mamy sie spotkac, ale prosze, nie wyznawaj mi jeszcze milosci"

tez o tym myślałam.. ale jak bedzie czekał na moja odpowiedz?? i jesli po rpostu skomentuje to co powiedzial, ale nie powiem co czuje ja poczuje sie rozczarowany?? jesli czeka na cos?/ Nie chce tego zepsuc.. bo chyba czekam wlasnie na te slowa ktore mnie upewnia ze moge pozwolic temu uczuciu rozkwitnac... ale po rpostu.. co tu powiedziec...??

Gość jolllllla
pokaz jego zdjecie

Gość mocate
dlaczego uwazasz, ze facet po kilku tygodnaich wyzna Ci milosc? :o :O :O faceci sa dalecy od tego. poza tym moze Twoj men siedzi na kafe, zobaczy twoja stopke, zorientuje sie ze Ty to ty i nie bedziesz musiala juz nic mowic

Gość Gorzej jak zechce cię
przedstawić swojej rodzinie, czyt. żonie. Zastanów się, co wtedy mu powiedzieć lepiej...

napewno go tu nie ma.. :) a po drugie wiem ze sie to stanie i juz... zreszta moim problemem jest to co mam mu odpowiedziec... i to jest temat tego topiku..

Gość w ogole nic nie musisz mowic
mozesz go pocalowac i tyle ;) A mozesz powiedziec dokladnie to co w poscie tytulowym ;)_

no wlansie nie wiem czy taki pocałunek wystarczy.. potem pewnie zacznie sie zastanawiac ze cos jest nie tak skoro nic nie poweidzialam tylko zatkałam sama sobie usta... a po drugie pewnie czeka na cos.. co wy byscie zrobiły?? wiecie ze facet bardzo duzo dla was znaczy - ale nie chcecie jeszcze mowic ze kochacie.. co wtedy??

Gość My heart belongs to Daddy

Gość mocate
nie badz taka pewna, ze to powie bo skad to mozesz wiedziec?? nie mozesz odpowiedziec?moze bez sensu sie nastawiasz :O

Gość gość
Haha, juz bylam w takiej sytuacji. Tylko, w mojim przypadku znalismy sie I spotykalismy dluzej niz kilka tygodni. Ja odpowiedzialam odrazu ze tez czuje cos silnego lecz potrzebuje wiecej czasu. I tez go pocalowalam jeszcze zanim mial okazje mi odpowiedziec... Przyja to dobrze, I faktycznie dalej sie spotykamy...