Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Od 4 lat jestem z chlopakiem a od roku jesteśmy zaręczeni.. Ja bardzo chce mieć dziecko a on nie ;(;( i tu jest problem ;( obydwoje skonczylismy szkoly, pracujemy i mieszkamy u niego z z rodzicami, z tego względy gdyz on ma dom pietrowy i mam całe piętro dla siebie... biore pig, anty... i nie wiem czy to by było moralne jak bym mu nie powiedziała ze je odlozyłam.... wiem jedno ze on chyba nigdy nie bedzie chciał dziecka :(:( a wiem ze to najwyzsza pora ... i zastanawia mnie to czy mam to zrobic czy nie... :( wy tez miałyscie problem z partnerami ?? oni nie chcieli a wy tak ??

Gość nocny doradca
odstaw pigułki. potem poczytaj wpisy samotnych mam.

Gość zulaaaa
oni sie boja odpowiedzialnosci mój chlopak tez nie chciał a teraz jak wpadlismy i jestem w ciąży cieszy sie razem ze mna i cały czas mowi ze nie moze sie doczekac jak je przytuli

Gość kajlsjfhs
Znajdz innego, który bedzie chciał, bo to bez sensu odstawić tabletki bez jego wiedzy, wszyscy beda Ci potem mówić, że go wrobiłaś w dziecko, tym bardziej ze nie jestescie małzenstwem. Po co sobie utrudniac zycie, skoro w tej sprawie nie jestescie zgodni, to poszukaj tej prawdziwej drugiej połówki.

Gość kajlsjfhs
zulaaaa , teraz tam mówi, a jak urodzisz to mu się odwidzi....zobaczysz, mężczyzni w wiekszosci to świnie....

Gość kajlsjfhs
"bo go kocham najmocniej na świecie" - to musisz zrrezygnowac z dziecka, trudno

masz racje faceci to świnie , przekonałam sie nie raz....ale w tej kwesti jestem jego pewna....

Gość nie do pojecia
To troche niemoralne. Ty chcesz miec dziecko a on nie jest jeszcze na to gotowy, daj mu troche czasu. A jesli wiesz, ze on na pewno nie chce miec dzieci to odpusc sobie slub, nie bedziecie szczesliwi. faceci, ktorzy zostaja wrobieni w dziecko czuja sie oszukani. poza tym podejrzewam, ze bedziesz jedna z tyc, dla ktorych dziecko staje sie calym swiatem a maz jest tylko dawca spermy, po porodzie idzie w kat i sluzy do zarabiania na nowe szmatki i zabawki dla dziecka.

Gość kajlsjfhs
zulaaa, to w takim razie życzę szczęscia w zyciu :) ty go znasz lepiej:)

kajlsjfhs - wyczuwam sarkazm :P narazie jest dobrze mam nadzieje ze tak zostanie ;P

Gość kajlsjfhs
zulaaa---> nie, ja Ci szczerze życzę wszystkiego dobrego:) Po prostu wiele w życiu widziałam i wiem jak bardzo ludzie się zmieniają, zwłaszcza gdy na świat przychodzi dziecko :( To nie chodzi o to, że kobieta "odstawia" mężczyznę, ale genaralnie ludzie zmieniają się na przestrzeni lat i w wyniku nowych doświadczeń. A dziecko to taki "test" dla związku. Związek autorki np. może go nie przetrwać, choć my nie wiemy jakie dokładnie są tam relacje, więc nie wiemy tego na 100% ( na szczęśćie:)

wiem jedno ze on chyba nigdy nie bedzie chciał dziecka to wiesz czy nie?:o tzreba bylo ustalic pewne rzeczy zanim ustaliliscie sobie tdate slubu :o

wiesz zaczynam sie zastanawiać :P z tego co widze to duzo przeszłaś i sie zawiodlas na facecie tak samo jak ... bo u mnie jest gorszy przypadek niz u naszej autorki... ale nic juz nie poradze takie zycie ja tobie tez zycze szcześcia :)

Gość kajlsjfhs
Ja rzeczywiście dużo przeszłam, ale akurat ojca mojego dziecka wybrałam sobie takiego, żeby go sobie można było w łatwy sposób "wychować" :P

do autorki - na prawde nie wiem jak ci doradzic....mam nadzieje ze Ci sie ułoży:)

kajlsjfhs - hehehe no to Ci zazdroszcze mojego tak łatwo nie daje sie wychować ale pracuje nad tym ;P