Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika78

CO O TYM SADZIĆ????

Polecane posty

Gość kika78

poznalam chlopaka wczoraj umówilam sie z nim na kawke i tak od slowa do slowa owiedziałam sie ze on nie poszukuje zwiazku itp.wiec odpuscilam go sobie bo mamtaka sytuacje jaka mam wiek tez juz sswoj i nie głupotki mi w głowie.on znam moje zdanie na ten temat a i tak dzis dzwonil pare razy i pisał smy ze chciałby bardzo sie spotkac ja odmowiłam a itak jest uparty.juz sama nie wiem co o tym sadzic i oco mu chodzi...

to odpisz mu ze zalezy Ci na czyms powaznym a nie na takich podrygach :)

A to Ty się spotykasz tylko z takimi osobami, którzy mają w planach się z kimś związać? A skąd możesz wiedzeć, czy za 2 miesiące temu facetowi się nie odmieni i nie będzie chciał się z Tobą związać? Bo Cię lepiej poznał i docenił? :P

Gość kika78
nie ogolnie unikam facetów jestem kobieta po przykrych przejsciach

Wredniaku: masz absolutną rację! Możesz się z nim spotykać na stopie koleżeńskiej. Ot tak sobie kawka od czasu do czasu, jakiś wypad na piwko..:) bez zaangażowania.. i kto wie jak potoczą się wasze losy..

Moze snilas sie mu w nocy. I dlatego chce sie spotkac. . Bo Cie luubi . Lol. Moze warto sie z nim spotkac i dowiedziec o co cho...?

Gość sjdf idjugr
dzwoni bo pewnie chce sobie porandkowac, w przeciwienstwie do ciebie nie wszyscy sa zdesperowani i z obledem w oczach szukaja meza/zony dobry seks i przyjemnde randki bez wiazania sie nie sa zle

Gość kika78
spoko,desperatka nie jestem!!!mam dziecko i nie moge sobie pozwolic na bład.fakt jest taki ze nigdy nie wiadomo czy cos bedzie trwałego czy szybko sie zakonczy.ale tak mysle ze skoro zaznaczył to na poczatku to po co sobie zawracac głowe.minus tego ze i tak widywac sie bedziemy bo chodzimy do tej samej klasy

Gość co........
masz dziecko i chodzisz do klasy? albo to podszyw albo o swieci panscy....:O :O :O ratunku! :O

Gość kika78
ucze sie zaocznie przeciez istnieja szkoły dla dorosłych!!!!!A dziecko mi w nauce nie przeszkadza.to mam rozumiec ze matki do szkoly chodzic nie moga??

Gość SzczęśliwaKobieta..żona...matk
wszystko trzeba robić w swoim czasie....wyszłam za mąż jeszcze na studiach, maleństwo urodziłam w czasie robienia mgr.

Gość KITOBOJ
nie wiedziałem że w dzisiejszych czasach sa ludzie bez ogólniaka...

Gość nie no moga
w sumie jak juz sobie mlodosc spieprzylas wpadka to lepiej sprobowac jakos to naprawic niz nic nie robic, ale skoro mowisz lekcje, to co to, gimnazjum dla doroslych? :P

Gość KUBA_Wawa
a co wgoóle masz skończone? jaka szkołę?

Gość kika78
moje dziecko nie jest wpadka bylo planowane a jak mam byc cale zycie z alkoholikiem to dziekuje.to sa studia nie ogólniak

Gość kika78
poza tym nie pytam o ocene mojego wykształcenia!

Gość kika78
technikum hotelarskie a teraz studiuje agroturystyke i poza tym koncze kurs groomingu i tresury psów dla zainteresowanych

Gość zaplanowane dziecko z
alkoholikiem, jeszcze lepiej :O teraz sie nie umawiasz z facetami o tak dla samego spotykania sie bo szukasz łosia co ma wychowac twoje dziecko? wielu facetow jak uslyszy ze wieku pewnie okolo 20 lat ZAPLANOWALAS dziecko z alkoholikiem powie ze nie szuka zwiazku :D :D

Gość kika78
mam 28l a dziecko 3 latka poza tym moj eks zaczał pic tuz po urodzeniu nie wiem moze ze szczescia!??i biedak wpadł w nałóg.nie szukam ojca dla dziecka bo ma ani tez utrzymanka.dzięki mojej zaradnosci mam to co mam

Gość kika78
poza tym nie znajac sytuacji jak mozna oceniac kogos??załosne

Gość bęc bam bom
tu każdy każdego ocenia po pozorach spotykaj się z nim na zajęciach i tyle jak będzie mu zależało ( bo może mu się odmieniło) to na pewno to zauważysz. a jak zacznie kręcić się koło innej to znaczy że kolesiowi tylko jedno w głowie... i nie jest wart Twojego zainteresowania. podziwiam za te studia...