Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocacabanna

Czy wybaczylybyscie zdrade?

Polecane posty

Gość cocacabanna

bylam w 5 miesiacu ciazy ,kiedy ojciec dziecka zostawil mnie dla innej ,wczesniej bylimy ze soba 2 lata...minely 3 miesiace ,on chce wrocic.Czy wybaczylybyscie?Potrafilybyscie byc z taka osoba?

Gość xmarika
Nie, bo skoro odszedł do innej, to był swiadomy tego co robi. Co innego gdyby raz zdradził i to jeszcze np. po pijaku, ale skoro było jak było, to ja bym nie wybaczyła. Sądzę, że taki facet nie zasługuje na drugą szansę.

Gość krew z szafy
raz wybaczyłam, o jeden za dużo 🖐️

jesli nas nie spotyka zawsze kategorycznie jestesmy na nie... a jak spotyka zaczynamy sie zastanawiac

Gość beatka sdsd
w twoim wypadku tak, macie dziecko może warto spróbować. ale jeśli bez zobowiązań typu dziecko to niech idzie w pizdu :) chociaż cięzko powiedzieć, musiałabym być w takiej sytuacji

Gość gość
Zdecydowanie nie

nie lubie takiego myslenia ze dla dziecka warto sprobowac, jak facet jest choojem to po co na jaka cholere z takim byc i sie meczyc? dla dziecka?

Gość Cocacabbana
On twierdzi,ze przede wsystkim ze wzgledu na dziecko,wocilby do mnie

tak, a ciebie dlaej bedzie zdradzal? dziecku bedzie tez dobrze jak bedzie mial rodzicow ktorzyobojetnie czy beda razem czy nie ale beda szczesliwi

Gość Sexy Vampire
Nie wybaczyłabym żadnej zdrady. Ani jednorazowej, ani długotrwałej ani po pijaku ani na trzeźwo, będąc w ciąży czy też nie. Uważam również, że wybaczanie ze względu na dziecko nie jest mądrym wyjściem. Czy dziecku na prawde będzie dobrze w takim chorym układznie? Nie lepiej dać i sobie i dziecku szanse na normalnego męża i ojca?

Gość Sexy Vampire
Ja osobiście potępiam zrdanę jednakowo ze strony mężczyzny jak i kobiety

Gość Nie uważasz
ze masz duzy problem? I na pewno nie rozwiązesz go tutaj, pośrod osób które znają tylko malutką część sprawy. Lepiej porozmawiaj z mężem, może z kimś, kto jest dla was obojga autorytetem, może w poradni małżeńśkiej. Ale nie na kafe. Kobieto, zastanów się.