Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta ktorej nikt nie zlamie..

jestem ekskluzywna prostytutka

Polecane posty

owszem jestem dziwna,ale to w sobie lubie.jestem prostytutka bo to lubie,lubie byc dziwka w lozku w doslownym tego slowa zanczeniu.mialam facetow z normalnych zwiazkow lecz nie cieszylo mnie to

jak przeczytalam o tym,ze wiekszosc miasta wie to juz wiem ,ze to prowo... wiesz kiedys moglby umowic sie z Toba alfons niby jako klient i zlozyc Ci oferte nie do odrzucenia jakbys sie jednak nie zdecydowala niezle obilby Ci hm...buzke juz nie mialabys na co rwac facetow

ewka, pisała że zaniedbani ale emocjonalnie, nie fizycznie niby

ewka.zonka.mezunia i tu bys sie zdziwila,bo czesto siedzialem w kanjpie gdzie na gorze byl burdel to wiem kto i po co wchodzil,bo potem te dziewczyny wszystko przy barze opowiadaly do siebie lub barmana.

"wiec mysle ze nie masz sie z czego zabardzo cieszyc, bo porzadny mezczyzna do k**wy nie pojdzie" oj pojdzie pojdzie, a napewno by chcial nie jeden taki porzadny

Gość niezla...laska...mniam
hahahha ewka mazatka ma racje ;) wyglada an to ze do naszej ktorej nikt nie zlamie chodza same odrzutki lozkowe, takie niedorobione dziwolagi, albo nieszczesnicy :( kochana ekskluzywna, mysle ze powinnas sie zajac czyms bardziej inspirujacym ,bo skoro nie o kase chodzi i nie o wyrzycie seksualne, to ruchanie sie z wyrzutkami seksualnymi nie powinno nalezec do przyjemnosci :O no nie?????

a ja nie wiem o co halo?jest dziwka b lubi i tyle nie rzumiem tylko dlaczego tu piszsz....bo to jak wołanie o pomoc a nie chec pochwalenia się

moze miec super zonke, sliczna i w ogole ekstra zwiazek, a i tak beda go krecic inne laski, koles widzi fajna laske i na kilka sekund zapomina o swojej zonie, podskakuje mu poziom dopaminy, dziwnie sie czuje czesto sami tego nie rozumieja, a potem maja wyrzuty sumienia (czasami) taka ich natura, biologia i na to zadna super zona nic nie poradzi

i tu sie mylicie,mam klienta(juz dosyc wiernego) ktory bez przerwy probuje sie ze mna umowic na stopie prywatnej,wspomnial ze jest zazdrosny i chcialby sie ze mna spotykac ale abym juz tego nie robila.facet jest przystojny,wyksztalcony i nie ma zony...nie wszyscy zyja stereotypami,mentalnosc sie zmienia i ludzie w duzych miastach zyja i mysla inaczej niz w tych malych miescinkach...tutaj szukaja sobie kobiet takich jak ja,takich ktore nie beda zadac rozwodu swojego klienta z zona.zamiast szukac kochanek ktore niewatpiliwe by tego zadaly.jestescie pewne ze wasi mezowie nie maja nikogo na boku??obyscie sie nie mylily....poza tym swoja droga co wy powiecie swoim dzieciom kiedys??tez napewno zaliczylyscie niejednego faceta i co??dzieciom takich rzeczy sie nie mowi,sa sprawy doroslych i dzieci.

ewka obawiam sie ,ze nie masz racji:( zdziwilabys sie co zycie moze przyniesc

ta ktorej nikt nie zlamie.. musisz mieć chyba coś z psychą, skoro normalne związki ci nie odpowiadają, może tu jest problem, bo ja tego trochę nie czaję

Gość jesli nie kasa to pewnie
jestes nifomanka- seksoholiczką i seks cie na tyle kreci, ze musisz miec wciaz nowe przygody bez uczucia, jest to pewna odchylka psychiczna, z ktora mozesz zyc, mozna też ją zrozumiec, bo pewien procent ludzi jest taki . Ale trudno ci tego zazdroscic ( tak jak sie nie zazdrosci alkoholikom), niezaleznie od tego czy uwazasz sie za ekskluzywna czy tirowke. Tak jak alkoholik jest alkoholikiem, obojetnie , czy pije bimber czy koniak, grunt, ze musi sie upic. Uzależnienie zawsze ogranicza wolnosc. Tyle w temacie.

dziecim sie nie mówi ale inni im powiedza t chyba jest logcznie do przewidzenia i jak sie poczujesz jak beda wołac do dzieci ze twoja stara to kurwa...sama piszesz ze duzo osób wie...chyba troche dyskrecji nie zaszkodzi

Gość ewka.zonka.mezunia
co wy wygadujecie? skoro koles idzie do kurwy to nie jest porzadnym, to luj spoko, nie mowie o romansie, jakiej przelotnej czy tez nowej milosci, bo w takie cos uwierze, to przykre ale sie zdarza ale do kurwy....mysle ze nie macie racji po swoim przykladzie wiem i skoro jestem anonimowa moge stwierdzic ze nie wiem jak bedzie dalej, czy nie przydarzy sie mi czy mezowi jakis romans, byc moze bedziemy sie chcieli rozejsc, przypadkowy sex, czy cos dlugotrwajacego ale napewno nie poszlabym do kolesia swiadczacego uslugi seksualne.... gadalam o tym z moim mezem i stwierdzil ze napewno jest jakas pokusa ale tez ROZSADEK dla mnie koles ktory specjalnie idzie do kurwy to swinia, bleeee, sorki ale dlalej bede sie trzymala mojej opini

husky "koles widzi fajna laske i na kilka sekund zapomina o swojej zonie, podskakuje mu poziom dopaminy, dziwnie sie czuje" no coś w tym jest, oglądam czasami na pulsie takie filmiki "goło i wesoło" nie wiem czy ktoś zna, ale tam faceci po prostu głupieją na widok kawałka cycka lub tyłka młodych babek, to jest śmieszne i żałosne zarazem

ja ogladam goło i wesoło tamci faceci to sie az slinia jak widza goły tyłek ;)

maz mowi jedno a robi co innego,przeciez ci nie powie ze chetnie zerznie zadbana kobiete ktora w dodoatku potem nie bedzie mu truc d*** i lubi rozne zabawy ktore zona omija....

abraja to prawda, kobiety tak nie reagują jak faceci, normalnie jakby nagle mórg im wyżarło

czasem kobiety lubia zyc w swiecie zludzen,idealizowac mezow i uporczywie niczego nie zauwazac...ale facet jest facetem,leci na sex i nie mysli wtedy o zonie...

no wlasnie wyda 100 i ma gwarancje ze ruchnie cosik,a tak zaprosi laske kupi kwiaty,bilet do kina,zaprosi na kolacje i zadnej gwarancji ruchania;P

eneida zgadzam sie z toba....a ten program to pokauje takie głaby ale te laseczki to sa zgrabne chciałabym tak wygladac mam wszystkie odcinki ;)

Gość naparwde fajny facet ma
dziewczyny bez płacenia a i pogadac ma z kim . Zone tez wybiera sobie fajna i do pogadania, bo niby dlaczego mialby sie katowac. Ale oczywiscie nie wszyscy faceci sa fajni, stad popyt na prostytutki. Mimo wszystko nie chcaloby mi sie zajmowac takimi odrzutkami. Ze wyksztalcony czy z forsą? Co to za kryterium? A iluz wsrod takich jest nieudacznikow, zakompleksialych, psycholi...

przychodza do mnie panowie ktorzy lubia kochac sie z zona ale np nie moga sie jej wygadac...nie przychodza tylko na sex,wbrew pozorom...poprostu potrzebuja chwili uwagi osoby obiektywnej ktora nie bedzie ich oceniac tylko wyslycha...i nie wszystko mozna zonie powiedziec..nieraz takie spotkania koncza sie sexem,nieraz nie

Gość ewka.zonka.mezunia
autorka: "jestescie pewne ze wasi mezowie nie maja nikogo na boku??" hi hi, jasne, ciekawe kiedy, pracuje 8 godzin , dzwoni 2 razy na dzien, i po pracy wraca zawsze do domciu, no chyba ze z szybkoscia diabla tasmanskiego w ciagu sekundy przedostanie sie przez korki, przykuje kurewke w ciagu 20 sekund i zdarzy na autobus , bo nastepny ma za pol godziny, hihi no czekaj!!!!.....chyba ze we snie , tak..jeszcze to jest mozliwe ejjj, a moze z kadrowa, ta babka 60-letnia, taaaak, napewno z nia sie bzyka kurcze jest tyle mozliwosci niestety nie masz jak sie juz wiecej przyczepic, bo z moim mezuniem przewaznie jestesmy razem,chyba ze idzie do wc, albo czyta, albo siedzi przed komuterem, mecz, film i takie tam, ale inna kurwa???nie ma takiej mozliwosci :)