Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta ktorej nikt nie zlamie..

jestem ekskluzywna prostytutka

Polecane posty

czasami też się zastanawiam czy mój też by się tak pocił jak tamte przygłupy, jedna babka tam jest z takimi cyckami wielkimi, z tego mam chyb największy polew

ewka zona meza. widzisz nawet twoj maz ci powiedzial ze jakas pokusa jest... a zapewne ujol to tak zeby cie nie urazic i wiele przepilczał na ten temat. faceci to poligamisci, ktorzy no.. jakby nie panuja nad swoimi myslami, reakcja organizmu kiedy widza golego cyca ja osobiscie bylabym wstanie wybaczyc jednorazowy seks mojego chlopaka z jakas laska, bo wiem ze widzial ja tylko raz i potraktowal ja jak kawalek miesa do wyruchania i nic wiecej, rownie dobrze moglaby nie miec glowy i nic soba intelektualnnie nie prezentowac, ot taki kawalek ladnego cialka, potraktowany jak zabawka. owszem boli ale jestem w stanie to zrozumiec, bo faceci inaczej podchodza do seksu. potrafia uprawiac seks i to naprawde moze dla nich nic kompletnie nie znaczyc. ale zrozumialam to dopiero na studiach - psychologii jesli mialby romans, to w gre wchodzilyby juz emocje, to juz jakas dziewczyna byla by u niego wyzej postawiona odemnie - tego nigdy bym nie wybaczyla.

Gość hahahhahaha
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny, komu wy poświęcacie swoją uwagę, przecież ona nawet nie jest tego warta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To wycieraczka na buty a nie kobieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ewka a co Ci mial powiedziec?logiczne ,ze powiedzial,ze jest zbyt rozsadny wiekszosc facetow idzie z ciekawosci

wiesz ewka mysle ze tlumaczysz sie tu tak bo boisz sie ze taka mozliwosc moze istniec,inaczej dawno bys olala temat....a skoro maz dzwoni 2 razy dziennie to moze po to by nie wzbudzac twoich podejrzen,nie sadze zeby to z tesknoty bylo bo z im dluzej zwiazek trwa tym mniej ludzie czasu ze soba spedzaja...moze nie robi nic zlego ale jesli bedziesz sie starala spedzac z nim tyle czasu to w koncu go to znudzi i poszuka wrazen gdzie indziej...

a tak z ciekawości, czytam nigdy nie miałam do czynienia z prostytutką

Gość ewka.zonka.mezunia
autorka: "przeciez ci nie powie ze chetnie zerznie zadbana kobiete ktora w dodoatku potem nie bedzie mu truc d*** i lubi rozne zabawy ktore zona omija...." maz czesto mi mowi podobnie,a o gierki i zabawy niejednego moglabys sie odemnie nauczyc kochana ;) niezapominaj ze koles nigdy nie zostawi i nie targnie sie na inna laske kiedy zona bedzie :dama w salonie, szefowa w kuchni, i kurwa w lozku dlatego jest jego zona a nie szmata do ruchania bo jak narazie jestes obiektem do ruchania i skoro wszyscy wiedza o tym na dodatek to tak za 10 lat bedziesz starym zuzytym workiem, haha pomysl troszke

husky ma wiele racji,faceci tak wlasnie mysla a kiedy maja mozliwosc postukac bez konsekwencji po prostu robia to.nie mysla wtedy o zonach i generalnie nie wydaje im sie zeby zrobili cos zlego...

Gość autorko co ty mozesz wiedzic
fajnych mezach , skoro masz do czynienia z samymi zakompleksialymi lujami, ktorzy nawet zony sobie dobrej nie umieli znalezc? Ani paru dobrych darmowych dyskretnych kochanek? Na widok mojego meza slinia sie rozne kobitki i jakby mnie mial zdradzac, to po prostu by wyrwal najlepsza z nich, chocby mezatkę, jesliby mu zalezalo na dyskrecji. On jest na tyle fajny, ze nie musi placic,raczej sie oganiac.

husky, bardziej emocjonalnie, od razu się angażują, faceci tak jak pisałaś kawałek mięsa i już, no ale jestem kobietą i wkurzył by mnie nawet jednorazowy skok na ten kawałek

nie rozumiem dlaczego usilujecie wmowic ewce ze jej maz napewno ja zdradza, albo napewno to stanie sie w przyszlosci faceci maja pokusy i fantazje na temat lasek widzianych nawet na ulicy, ale nie jest tak ze kazdy odrazu zdradza. przeciez maja mozg i sa w stanie panowac nad zwierzecymi popedami. jesli w dziecinstwie do glowy zostaly im wbite jakies wartosci, a swoja kobiete szanuje to nie bedzie jej zdradzał. jesli Ewa jest pewna i szczesliwa to bardzo dobrze, i jesli by sie cos dzialo nie tak Ewa napewno by to wyczula.. kobieca intuicja jest niezawodna, tylko niekiedy kobiety nie chca jej sluchac :)

Husky ...pewnie dlatego,ze nie mozna byc pewnym samego siebie a co dopiero drugiej osoby ja nie zycze Ewce czegos takiego ale nie mozna byc 100 % pewnym

w życiu to można być pewnym tylko śmierci, u mnie mniej więcej jak u ewki, ale nigdy nic nie wiadomo

"husky, bardziej emocjonalnie, od razu się angażują, faceci tak jak pisałaś kawałek mięsa i już, no ale jestem kobietą i wkurzył by mnie nawet jednorazowy skok na ten kawałek" oczywiscie ze tak, bolałoby niemilosiernie, a to dlatego ze mimo iz "rozumiem" to nie potrafie sobie wyobrazic tego, ze jak mozna podchodzic do seksu tak bez emocji, tak zupelnie to rozdzielic seks z jakas laska od milosci i kobiety na zycie.

to ty ewka pomysl,nie wydajesz sie zbyt ineligentna bo skoro ja otwarcie mowie ze jestem prostytutka to po co to obrazanie mnie??powtarzasz sie w dodatku widze ze wjechalam ci na ambicje,a niby czemu,przeciez jestes pewna meza czyz nie tak??a moze juz zrobil cos co cie zabolalo??bo widze ze mocno cie bola moje stwierdzenia....nie wiem co tu robisz,moze nie powinnas piasc na forum i zadiedbywac meza skoro tyle czasu wspolnie spedzacie??to dziecinne tlumaczyc jaka sie jest wspaniala zona prostytutce.poza tym watpie zebys glupim przyslowiem zdolala "uchronic"meza przed innymi mobietami,gdyby zobaczyl piersi mialby gdzies twoja kuchnie salony i lozko...

Gość ewka.zonka.mezunia
husky: " ewka zona meza. widzisz nawet twoj maz ci powiedzial ze jakas pokusa jest... a zapewne ujol to tak zeby cie nie urazic i wiele przepilczał na ten temat." gdyby mi nic nie powiedzial pewnie stwierdzilabys ze nic nie powie ale mysli, hehehhe wiesz, o tych zdradach i sexach to cokolwiekby nie powiedziec zawsze mozna sie czegos dopatrzec, tak beda twierdzily tylko zdradzane laski a ja ci powiem ze kazda trafi na swojego, na milosc i wtedy mysli inaczej, poki on jej nie zdradzi ;) wiec twoje argumenty mnie nie wzruszyly ;) degenerath: "ewka.zonka.mezunia zebys sie keidys nie obudzila z reka w nocniku." lagunaa" ewka a co Ci mial powiedziec?logiczne ,ze powiedzial,ze jest zbyt rozsadny wiekszosc facetow idzie z ciekawosci " kolejna zdradzona, zal :(przykro mi :( kolejna zdradzona :( przykro mi kochane :( naszczescie mam kochanego meza,choc niewiadomo, powtarzam, co sie moze wydarzyc, ale kurwa?????to margines, ostatnia deska ratunku

a zdrada boli bo tak naprawde udeza w nas. pojawiaja sie pytania czy mu sie znudzilam juz go nie pociagam jak wczesniej cos ze mna jest nie tak jak on mogl "wolec" jakas inna przeleciec zamiast mnie ciekawe czy byla lepsza, ladniejsza i chyba tego sie najbardziej boimy, ze pociaga go seks z inna bardziej niz z nami.. ale o dziwo faceci to rozgraniczaja, inaczej do tego podchodza, ich konstrukcja mozgu na to pozwala, maja oddzielna szufladke na seks. seks dla nich to cos innego i dalece obcego od emocji i milosci. oj moglabym sie nad tym rozwodzic i pisac w nieskonczonosc, ale czas sie wypachnic i isc porozrabiac z kochaniem na dobry sen :) 🖐️

ewka broni sie jak moze byle ostatnie slowo nalezalo do niej,ale troche sie pogubila.wniosek ze rozmowczynie byly zdradzane bierze chyba z wlasnego doswiadczenia.i kolo sie zamyka...bo gdyby bylo tak super i ok to bys to raz powiedziala a nie powtarzala sie w kolko od godziny....

Gość vbvn
czujecie to napiecie sexualne, bo ja tak

Gość pewnie ze jak swiat swiatem
sa zdradzajacy męzowie i korzystaja z prostytutek. Ale to sa ci kiepscy męzowie, łamagi, ktore musza sie dowartosciowac, faceci, ktorzy nie potrafia miec dobrego seksu z wlasna partnerka, ktorych zechcialy na mezow durne , nudne i nieatrakcyjne baby, bo widac na takie ich bylo stac. Faceci ze slabym morale w dodatku, mało odpowiedzialni, malo wymagajacy ( to pogadanie sobie o zyciu z prostytutka, cholernie ambitne i intelektualne:) . Prostytutki obsluguja trzeci sort mezczyzn i naprawde nie ma czego zazdroscic.

Gość ewka.zonka.mezunia
autorko, czy cie obrazilam :)cos ty, gdzie?tak sie oburzylas, na co?ze powiedzialam ze za 10 lat bedziesz workiem? mysle ze gorsze obelgi uslyszalas i nie zaaregowalas, ja powiedzialam prawde, ze zona jest dama, kurwa i szefowa, dlatego jest zona, jest kobieta, szanowana ty jestes tylko kurwa, i to cie boli, dlatego tak na mnie naskoczylas a odnosnie meza, spi sobie, jutro rano musi wstac, wiesz?niedlugo zabiera nas na urlop, w sumie to teraz w piatek lecimy, bedziemy sypiac w ekskluzywnym hotelu, bzykac sie, calowac i KOCHAC, nie chce pisac jak to u ciebie wyglada :O i nie atakuj mnie za prawde ktora ci pisze, bo to znaczy ze cie boli :(

ciekawe czy gdybys sie dowiedziala ze twoj maz korzysta z takich uslug tez bys to okreslila jako trzeci sort...wiekszosc facetow poszla na takie uslugi przynajmniej raz...jasne ze nie wszyscy...a to ze jestem prostytutka nie znaczy ze nie jestem inteligentna...to moj zyciowy wybor,nie ma on nic wspolnego z inteligencja...ja przynajnmiej sama siebie nazywam po imieniu.taki mam sposob bycia i mam do tego prawo :)