Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta ktorej nikt nie zlamie..

jestem ekskluzywna prostytutka

Polecane posty

mnie to nie boli bo to nie ja kiedys dowiem sie ze bylam calkiem slepa....zdajesz sie nie zauwazac jaki jest swiat...swietnie ze masz cudownego meza tylko po co mnie w tym utwierdzasz??skoro czujesz sie taka pewna po co ta dyskysja??swoja droga musisz byc naprawde zakmpleksiona skoro piszesz o mnie "worek"

Gość ewka.zonka.mezunia
autorka: "ewka broni sie jak moze byle ostatnie slowo nalezalo do niej" hahhaha, ahh, usmialam sie, dlaczego twierdzisz ze sie bronie??a moze bronie prawdy? przed czym mam sie bronic?przeciez pisze ze nie wiem co moze sie wydarzyc, nie zakladam ze na zawsze bedziemy zakochani i szczesliwi ale nie moge sluchac twoich glupot ktore wypisujesz, ze kazdy pojdzie do kurwy, ze kurwa to super laska, ze kurwy to niezastapione kobiety, ze mezowie chodza tylko do kurew chcesz sie dowartosciowac, ale prawda jest inna przejzyj na oczy masz to szczescie ze wogole ci to powiedzialam, bo inni juz sami zauwazyli ze to nie ma sensu i nie pomysl znowu ze cie obrazam, matko..!!!bo taka delikatna jestes.....

Gość huuuue
nie mam gwarancji ,ze mąż mnie nie zdradzi, nawet jestem zazdrosna o nasz atrakcyjne znajome, ale na pewno nie bylabym zadrosna o prostytutke Wolalby sobie kupic dmuchana lale, przynajmniej by nie zlapal syfa i nie porzygal myslac, ilu klientow bylo przedtem, a jeszcze placic! Na tyle akurat go znam, tak zdesperowany nie jest.

chyab raczej ty bo cie bardzo boli ze powiedzialam tak o twoim mezu ze moglby to zrobic.jakiej prawdy bronisz??nie wiesz ze faceci od wiekow uprawiaja sex za pieniadze??akurat by ci sie twoj do tego przyznal,przejrzyj na oczy....poza tym chyba nie umiesz czytac,ja w temacie napisalam ze jestem prostytutka wiec co mi uswiadamiasz??

nie badz obronca ucisnionych ewka,musisz byc mocno zakompleksiona ze tu tak sie rzucasz.pewnie maz w pracy calymi dniami a ty kurka domowa....no ale takie jest zycie...

Gość ewka.zonka.mezunia
autorka"wiekszosc facetow poszla na takie uslugi przynajmniej raz...jasne ze nie wszyscy.." no to jak w koncu??wszyscy czy nie wszyscy??? :D :) a odnosnie twojej inteligencji....nie twierdze ze nie jestes inteligentna bylismy kiedys razem w burdelu, takim ekskluzywnym, patrzylismy sie na gole babki, drinki, usmieszki, taka jedna podeszla do mnie i zaczela mnie calowac, zapraszala nas na gore :) maz oderwal mnie od niej, wiedzisz???jaki zazdrosny?zdziwilam cie?taka dziwna zamiana rol, co? ale potem kiedy maz odmowil, kupilismy szampana(do dzis nie zapomna rachunku) bo te kurwy to wyssa ostatni cent z kieszeni..... no i przy tym szampanie sie rozkleila, zaczela mowic o swojej inteligencji---tak mi przypomnialas ten incydent...zaczelismy ja namawiac ze moglaby cos innego robic, cos ciekawego, nie byla szczesliwa :( ale tylko tam miala papiery i mogla sie utrzymac wiec mowiac o inteligencji chcesz sie z czegos wytlumaczyc, co?

no a teraz tak zupelnie powaznie to bylo tylko prowo,chcialalm zobaczyc jak ludzie reaguja na takie tematy i jakie przekonania panuja...fakt jest faktem,faceci chodza na dziwki a kobiety tego sie boja...widze ze bardziej niz zdrady z normalna kobieta...i wiele kobiet stara sie tego nie widziec,jak moja znajoma ktora facet ciagle zdradza...ewka spij spokojnie,maz cie kocha napewno.i oby tak zostalo,powaga...:))

Gość ewka.zonka.mezunia
autorko, czekaj...czekaj, bo probujesz mi cos ciagle wmowic, ze chce sie z czegos wytlumaczyc, ze maz w pracy calymi dniami,ze on perfekcyjny i takie tam.... ale ile razy mam ci pisac ze wcale tak nie mysle???co ty sobie wmawiasz??? pisze ci o mnie, prawde, wale historyjkami, pisze co mysle o tym co ty myslisz, wiec dlaczego ciagle mi trujesz ze chce sie bronic, tlumaczyc,ze mnie cos boli,ze moj maz napewno sie przespal, albo przespi z kurwa :O a dlaczego mam byc zakompleksiona piszac "worek"?skoro babka bzyka sie calymi dniami, to co po niej zostanie po 10 latach?myslisz ze ktos chcialyb sie zwiazac z taka laska??chyba ze odchodek spoleczny, albo psychol, albo stary kawaler ;) jak widzisz znowu pisze prawde ja zbudowalam rodzine, tak jak ty z wlasnego wyboru, planuje przyszlosc, kocham meza, dziecko, dbam o dom, spotykam sie z przyjaciolmi, ty masz inne wartosci , i tyle jasne ze by mnie bolalo gdybym wiedziala ze spal z inna baba-to chcialas uslyszec????? no to masz

chcialam wiedziec dlaczego podchodzisz do tematu tak emocjonalnie.tak zwykle robia ludzie ktorzy przezyli dana sytuacje badz sie jej boja.to mnie zainteresowalo i zrozumiec dlaczego reagujesz tak nerwowo na temat ktory w zasadzie powinien byc ci obojetny.nie zainteresowalabym sie tym gdybys po prostu wyrazila swoja opinie i tyle.

Gość pewnie ze jak swiat swiatem
kobieto, co ty mozesz wiedzic o moim mezu? na pewno mniej niz ja. Bywaja malzenstwa w ktorych cos sie nie uklada, ktore nie maja o czym ze soba rozmawiac. I nie jest ich malo, wtedy moze tacy faceci chodza regularnie na dziwki. U mnie akurat nigdy nie bylo problemow i seksem i z pogadaniem. Nawet mi kiedys opowiadal, jak z kumplem zaciagnal ich za granica pod burdel inny facet, z ciekawosci czystej.No i moj dokladnie mi opowiedzial wrazenia- zal mu bylo tych panienek, taka mialy nadzieje, nawet mile byly i ladne i nikt ich tam nie znal, ale odpuscili , bo brzydzilo go , tego kumpla tez , nie wiadomo jacy faceci przed nim, niby panienki badane, ale a nuz jaki syf czy HIV. Ja bym tego , powiem ci, nawet za zdrade nie uwazala, bo trudno byc zazdowsnym o prostytutke, nie traktuje sie jej jak kobiete , tylko jak maszyne, no i mozna zrozumiec ciekawosc,choc raz sprobowac w zyciu , ale mimo wszystko obrzydzenie bywa silniejsze . Co nie znaczy,ze u kazdego.

a ja nigdy nie powiedzialam ze wiem o twoim mezu wiecej niz ty,nie wkladaj w moje usta wlasnych slow

Gość ewka.zonka.mezunia
autorko nigdy nie przezylam zdrady meza,a odpisuje ci nie dlatego ze sie boje, bo niby czego ? jak pojdzie to pojdzie, choc bardzoby mnie tym zszokowal :D odpisuje bo te herezje i glupoty ktore wypisujesz....zal poprostu, mysle ze przyklad na ktorym sie opieralas pochodzi z jakiejs patologii tak samo jakbys pisala o biednym, bitym dziecku ,czy pijaku ktory leje swoja rodzine, tez podeszlabym do tego "emocjonalnie"-jak to nazwalas , co nie znaczy ze sama musialabym byc bita nie wiem ile masz lat, ale mysle ze nieduzo :O jakos nie rozumiesz co pisze, cigle mi wmawiesz ze panikuje i boje sie zdrady meza, a to nie o to chodzi

dowiedzialam sie juz co sobie ludzie mysla na pewne tematy ide spac powodzenia zycze i dobranoc wszystkim

Gość pewnie ze jak swiat swiatem
autorko, dziewczyny reaguja emocjonalnie, gdy im sugerujesz,ze ich mezowie chodza do prostytutek. W normalnym srodowisku takie posądzenie jest obrazą ( w twoim moze nie). Tak samo emocjonalnie reagowalby facet, gdyby ktos powiedzial o jego zonie, ze jest kurwą. Ciebie to nie obraza, ale zrozum, ze innych tak. Raczej nie zyczymy sobie, zeby obrażano naszych mężów. Bycie dziwką i chodzenie na dziwki to mniej wiecej to samo.

Gość ewka.zonka.mezunia
autorka "a ja nigdy nie powiedzialam ze wiem o twoim mezu wiecej niz ty,nie wkladaj w moje usta wlasnych slow" no przeciez piszesz ciagle ze nie znamy jeszcze naszych mezow! wmawiasz ciagle ze napewno zdradzili z prostytutka, a ja nie to zdradza.....popadasz w paranoje, moze twoj zdradza ??:)przyznaj sie :P

Gość ewka.zonka.mezunia
mysle ze autorka poszla plakac nad swoim losem ale skoro z wyboru zostala ekskluzywna prostytutka to raczej nie bedzie nikomu jej zal :D

po prostu mnie dziwi ze mozna sie przejac byle bzdura gdy sie jest pewnym swego.nikomu nie powiedzialam ze maz to dziwkarz czy cos tam.nie ma co sie tak bronic,jestescie pewne mezow to ok po prostu ja wiem jakie jest zycie faceci chodza na dziwki i nie tylko,nie ma co udawac ze jest inaczej i ze moj maz napewno tego nie zrobi..a jesli facet korzysta z takiej uslugi to moim zdaniem wieksza obraza jest dla kobiety niz dziwki,bo widocznie czegos zabraklo ze poszedl..mowie o tych wspanialych,nigdy nie zdardzajacych mezach..wiele kobiet tak myslalo i wiele sie mylilo,oczywiscie nie mowie ze kwestia dotyczy was..dobranoc

szczerze to ja meza nie mam ani obecnie faceta.czy mnie ktorys zdardzal nie wiemnigdy nie przylapalam ale wszystko jest mozliwe

Gość ewka.zonka.mezunia
sorki, szanuje ludzi i probuje ich wysluchiwac pomimo dziwnych kwestii,ale ty chyba masz cos nierowno pod sufitem :O autorka: "to moim zdaniem wieksza obraza jest dla kobiety niz dzi**i,bo widocznie czegos zabraklo ze poszedl" sadzilas przedtem inaczej, ze nawet normalni szanowani mezczyzni ida, ze wcale nie musi im niczego brakowac, rany teraz dopiero widze ze ta rozmowa nie miala sensu gubisz sie i nie wiesz co masz myslec na ten temat, szukasz opinii, moze rady? co post to inne mysli, upssss gubisz sie, cos przezylas i nie umiesz sibie z tym poradzic,co?po co to kretactwo od poczatku? ciao

Gość to ja O_L_E_K
Idźcie spać,dobra?....

Gość Jestes OKnie mordujesz
ani zwierzat ani ludzi,ok,ok,twoje ciało, ciesz sie tym,inne by chciały a to paskudy a to juz sobie zycie sp....a ty sie ciesz!!!!:)))))

W/d statystyk 70% mezczyzn zdradza swoje partnerki. :) Mozecie spac spokojnie... wiadomo, ze wasi mezowie, to ta pozostala 30-stka :D :D :D

Gość co tamdodam cos z realu
mnostwo studentek (zwlaszcza w w-wie) pracuje w agencjach tow. Rozne typy,rozne figury, jedna prawniczka chuda jak trup...pozniej wychodza za maz....a chlopakom mowia,ze sa opienkunkami do dziecka.Dlatego wchodza...do jakiegos bloku,mieszkania.facecis a naiwni jak debile

Gość jeszcze cosnajbardziej smiesz
smieszy mnie,ze o k....o posadzaja piekne dziewczyny a taka:chuda,brzydka,szkapa......niby nie,a to panna prostytutka była,za maz wyszła za idiote naiwniaka a moze tylko klamała

Gość prawo studiowala
w akademiku sie tulala...d....dawal....REAL.Nie martwcie sie,jest takich mnostwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!faceci sa naiwni!

lubisz to, to wspaniale! ułożyłaś sobie wykwintne życie tak jak chciałaś, osobiście nie mam nic do prostytutek, nie nazywam tego sprzedawaniem ciała. ewentualnie sprzedajesz swój czas, który wspólnie z klientem wykorzystujesz jak Wam się podoba. seks za pieniądze nie jest moim zdaniem niczym złym, aczkolwiek sama miałabym spore wyrzuty sumienia gdybym uprawiała seks z obcym mi mężczyzną, czy to za pieniądze czy za darmo. nie chciałabym też czuć się prostytutką, czy to ekskluzywną, czy też nie. to tylko moje subiektywne wnioski, acz wydaje mi się, że takie zamiłowanie do prostytucji może wiązać się z uprzednimi uszczerbkami na psychice z tego tytułu. jeżeli dajmy na to kobieta zostaje prostytutką rzadko po pierwszych klientach czuje się dobrze. często odzywa się podświadomość, wyrzuty, niechęć do takiego życia, dopiero potem następuje akceptacja, która nieraz przeobraża się w fascynację tym, co się robi. nierzadko wymuszaną podświadomie, o czym możesz nie mieć pojęcia. rzecz jasna mogłaś od zawsze czuć, że prostytucja to Twoje hm... powołanie i cieszyć się każdym razem tuż po seksie, kiedy otrzymałaś zapłatę. tylko proszę Cię autorko- nie generalizuj. na pewno nie większość facetów odwiedza prostytutki. spora część, ale nie większość. nie każdy mężczyzna też chciałby seksu z inną kobietą niż jego żona. nierzadko zakochuje się on bowiem do tego stopnia, że partnerka (żona czy nie - jeden pies) jest dla niego jedyną kobietą, która może wywołać erekcję. poważnie, czasem coś takiego zakorzenia się w umyśle mężczyzny i reszta kobiet będzie dla niego po prostu brzydka.

Anywho Autorka przyznala, ze to prowokacja :classic_cool: Niepotrzebnie marnujesz klawiature :D :D :D

wypowiedziałam się na temat tak jak powinnam według jego zmierzania. skoro chciała poznać opinię ludzi, to niech i moja się tu wplecie. zresztą jej generalizowanie niezależnie od tego czy było prowokacją, czy nie - nie spodobało mi się, i to zaznaczyłam. poza tym, nie doczytałam, że to prowo. :classic_cool: nieważne, jest pełno takich osób, a ja miałam okazję powiedzieć co o nich myślę, ot co! :)

Gość przeczytajcie artykuł
http://wyborcza.pl/1,75248,6894015,Seksoholicy.html To sporo tlumaczy. Kto,z kim, dlaczego. A ze 70% zdradza , nie znaczy ,ze z prostytutka. Musiałoby byc ich o wiele wiecej,agencja w co 5 mieszkaniu .