Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Co z tym zrobić?

Polecane posty

Mam kolegę. On mi dał miłego komenta na nk, ja mu. Kompletnie obojętne. W stylu : ładnie wyglądasz, fajna fota, super wakacje miałeś... No i tak sobie pisaliśmy takie komentarze. Dzisiaj widzę, że napisała do mnie jego dziewczyna: w niewybrednych słowach ujęła, że podrywam jej chłopaka i żebym spadała. Normalnie bym sobie to olała ale dziewczyna była taka chamska, że zastanawiam się czy nie wysłać jej chłopakowi tej wiadomości :P

Jeśli On ma dziewczynę to nie powinien pisac Tobie takich komentarzy. Ty wiedząc ze On nie jest sam, mogłaś nie odpowidać... Napisz jej wiadomość że to jakieś nieporozumienie i że jesteście kolegami, że nic was nie łączy i nie zamierzasz go podrywać,poproś także aby następnym razem wykazała się większą kulturą osobistą a nie chamstwem.

Jakby to były komentarze dwuznaczne to zrozumiałabym jej reakcję. Tylko dziwi mnie o co ta dziewczyna się wkurza? O komentarz ,,fajna fota" ? Zazdrośnik kompletny :P Misiolandia*. dokładnie tak zrobię.

Może mają jakieś kłopoty w związku i dziewczyna nie czuje się pewna? Nie wiem o co jej chodzi, ale ja nie komentuję zdjęć kolegów właśnie dlatego aby uniknąć takich sytuacji:) Wszyscy mają spokój a bez komentarza przecież nie umrze!

Gość skowronek22222
No ale przeciez to ze sie ma dziewczyne/chłopaka nie oznacza ze nie moza miec kolegi/kolezanki..jesli sie kogos kocha to sie ufa i nawzajem sie nie odwala numerów...a ja np w słowach "fajna fotka" ja bynajmniej nie widze nic niestosownego..

skowronku bo nie ma nic niestosownego! Ale niestety portal NK zrobił się portalem randkowym więc nie ma się co dziwić ze ludzie reagują na różne sposoby.

No i dziewczyny nie piszcie komentarzy kolegom ! Bo jeszcze na was naskoczy jakaś zwariowana zazdrośnica ! Ja już mu komentarza nie napiszę. Podziękuje :P