Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaty

po prostu milego dnia

Polecane posty

Pozdrawiam znad morza, właśnie złapałam net:) Od niedzieli będę mieć lepszy zasięg, bo zmieniam pokój. Moczę dupę ile wlezie, zajadam się miruną z frytkami, popijam piwem i spaceruję brzegiem morza poprzez plaże (również nudystów) I zaraz po wczasach loguję się na dłużej na topiku odchudzającym hehe. Na odwykowym chyba też;)

hej nudystko teraz chetnie znalazlbym sie na plazy, plazy nudystow, po ktorej idziesz Ty i spotykamy sie. Co za marzenia ? Milego urlopu. Ja bede chodzil po plazy, ale nie odchudzam sie i nie ide na odwyk. Pije czerwone za Twoje zdrowko.

u mnie juz wtorek, a Ty mialas sie zalogowac w poniedzialek. Jestem pewien ze spacerujesz tam i z powrotem po plazy dla nudystow. Nie , nie po to aby ogladac wspaniale przyrodzenia, lecz po to aby pokazywac siebie i dumnie zadzierac nos. Ok, slicznotko z piekna pupcia. Jestes na pewno ladna. Chetnie i ja popatrzylbym i nie tylko. Wczoraj graly nasze siatkarki - tez lubie patrzec. Pozdrowienia i nie zamocz totolotka ! Wiktor

Gość rico111111111
szukam kobiety chetnej na cyberek

wyglada na to ze na ktorejs z tych plaz kogos spotkalas

Gość trzy*
Witam:) Jestem, przez plażę nudystów tylko sobie szłam.Był dość pochmurny dzień, ale parę osób korzystało, widziałam z daleka. Podobało mi sie, że małe dzieci nie były jednak obnażone. Długo mnie nie było, bo jednak net okazał się zawodny bardziej, niż mogłabym się spodziewać, niepotrzebnie targałam komputer właściwie. Nie wiem co zagrać na powitanie. http://www.youtube.com/watch?v=JfqRdxw4abU Jaty...Nie milcz. Do jutra:)🖐️

nie milcze, bylem troche zazdrosny milo i fajnie ze wypoczywasz pelna piersia, ja tez, choc jest chlodno, tez lubie spacery po plazy, szkoda ze nie ma tu moich psow, wyganialyby sie. myslalem ze Ty tez sciagnelas ciuchy na tej plazy,

Gość uwaga, bo biegnę
Wypadłam chyba na dobre ze świata wirtualnego, przepraszam. A może jestem tylko trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca? Hahaha Mało pisze na kafe. ...Zazdrosny byłeś?:) Eee, taka tam ze mnie znajoma z netu. e-znajoma:D Nie wiem jak to robisz, że nie masz ze sobą psów. Ja swoich zwierzaków też oczywiscie nie miałam, ale było mi przykro, bo wiedziałam jak tęskni zwłaszcza ten jeden bardziej rozpieszczony. Wracałam do domu jak na skrzydłach, a teraz siedzę i tęsknię znów za morzem. Może zimą wyskoczę, jeszcze nie byłam w zimie. Nie, nie rozbierałam się wtedy. Nie było zbyt ciepło. http://www.youtube.com/watch?v=CANx5RcdPdo

Gość e-znajoma
sprawdzam czy mój nowy nick jest wolny

nie moge zabierac psow na drugi koniec swiata tez bardzo tesknie i na pewno wroce na zime nad nasze morze jestes zaproszona mam bardzo blisko do morza i jestem kazdego dnia na plazy wlasnie z psami nie rozbierasz sie na plazy ? ja zawsze - w lecie oczywiscie

ciekawe jak wygladasz i jak brzmi twoj glos wiem, lepiej abym nigdy sie nie dowiedzial ok to milego weekendu brakuje mi tez mojej ukochanej siatkowki, a teraz wlasnie graja nasze dziewczyny niektore fajnie graja i wygladaja hehe

Obyś się tego nigdy nie dowiedział- dobry tekst, dziękuję Ci za takie podejście🌻 Jak wyglądam? Przyzwoicie. Głos jest jednym z moich atutów:classic_cool: Parametry na innym topiku podaję:p Do siatkarek mi daleko pod każdym względem niestety. Również życzę miłego weekendu, baw się dobrze. Ja niestety pracuję, kto wie, czy jeszcze niedzieli nie zahaczę. W pracy zaczął się sezon:) Tutaj mam starą piosenkę, tylko wizja średnio mi się podoba:D Do którego jesteś podobny najbardziej?:) http://www.youtube.com/watch?v=YoS_N2dN4Ok

Gość roksana.
Najlepsza strona o strefach intymnosci masz problemy z zona? mezem? w lozku? zobacz jak latwo mozna je rozwiazac. www.intymnosc.pl/aff/7733 :)

napisalem chyba 30 zdan, a na koniec - podane haslo jest bledne to tak jak z tym co pisalem poprzednio - moze to i lepiej mialem na mysli ze mogloby to miec nieobliczalne skutki - wyjscie poza wirtualny swiat jak czytalem o Twoim glosie to prad przeszedl po moim ciele glos i twarz kobiety to najwazniejsze dla mnie u niej kiedys podam Ci nr komorki, otwarcie lub ukryty, mozesz kupic jednorazowo karte i pozniej ja zniszczyc, byloby czadowo nie jestem taki stary jak ci czterej przedstawiciele dinozaurow, ale jesli juz to z czasoe jak mialem ich lata to ten trzeci z malym "trojkatem" teraz nie mam wasow tylko dwudniowy zarost - brode nie czytam innych topikow wiec nie znam opisu Twojej osoby wiecej nie napisze bo mysle o tych skutkach siatkarki lubie bo przede wszystkim lubie ten sport, kazda kobieta nie musi przypominac siatkarki, a na pewno ich biust nie jest tym ktory mi podoba sie najbardziej - chodzi o to aby w ogole byl zagladne jutro, nie pracuj zbyt duzo wymysl cos, hej

:)🖐️ Jeśli masz problem z wysłaniem tekstu, skopiuj go zanim przepadnie. Teraz zżera mnie ciekawość, co w tym skasowanym było:) Trzeci z trójkątem to Krawczyk, mam nadzieję, że w inny niż on sposób się starzejesz, Twój opis wydaje się zachęcający:) Wieczorem coś Ci zagram. Teraz spadam, służba nie drużba hahaa 🖐️)) znajoma z internetu:classic_cool:

haha celowo wskazalem na Krzyska, domyslajac sie ze wlasnie o to zapytasz nie starzeje sie w ogole, mowia laski z mojej licealnej klasy - z kilkoma z nich stawialem pierwsze kroki w swiecie seksu stracilem troche wlosow wiec regularnie gole czaszke na 3 mm co tam moj wyglad o jakiej porze nocy lubisz seks ? moze porze dnia cos dzisiaj wzielo mnie na ten temat, wystarczy

niech Cie nic nie zzera sam zapomnialem co tam bylo i bardzo dobrze po co nam klopoty znajomy

przesylam Ci kurierem bukiet kwiatow i butelke czerwonego sam pije czerwonym Twoje zdrowie znajomy

:D🖐️ Widzę, że fota moja już jest:D Określę scenerię w jakiej jestem: festiwal ryczy u mnie na maxa(sąsiedzi mnie lubią, czy mają respekt?), deszcz pada, ja w czarnej jedwabnej koszulce i koronkowych szortach klikam sobie obok M. przy piwie. Bury kot zagląda mi w oczy. Seks jako zwieńczenie miłego dnia lubię wieczorem. Świece, spokój, w perspektywie sen. Rano myślę o pracy, o tym jak się ubrać itp.

Umówił się ze mną na wieczór i...nie przyszedł...też czasami mi tak wypadało. U Ciebie jest teraz niedziela rano, czy już poniedziałek? Górniak śpiewa. Jest fatalnie ubrana. Dojrzałe kobiety nie chodzą w rajtkach:o Należało założyć coś dłuższego na górę. Dobranoc Wiktor🖐️)) <stopka></stopka>