Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekonomistka88

co sadzicie o bladych dziewczynach???

Polecane posty

Gość ekonomistka88

ja cale zycie meczylam sie z moja cera,poniewaz mam bardzo jasna karnacje,jestem bladynka i mam niebieskie oczy. Zawsze bylam najbladsza ze wszystich kolezanek. dzieki solarium dostalam tylko nowe pieprzyki i stracilam mnustwo kasy. A moj facet uwaza,ze mam sliczna karnacje i opalona nie ladnie bym wygladam. a czy wam podoba sie jasna karnacja. np u pixi lotto???moim zdaniem wyglada slicznie

Gość chichinka
jak masz ładną cerę, to super;)

Gość autorkoooo
jasna cera wydaje mi się zdrowsza.. takie jest moje zdanie. ale ja mam ciemna karnacje i bardzo szybko opalam sie na słonku jak i w solarium i nienawidze siebie bladej zimą dlatego czasem chodze na solarium... ale z tego powodu napewno bede miala bardziej zniszczona cere w przyszlosci niz ty:)

Gość Żartowniś
Podejrzewam, że mają anemię...

ja mam sredni kolor, nie blada ale i nie ciemna...ale kocham blada cerę, muszę sie pudrowac zeby taki efekt osiągnac... a w lecie to juz jest tragedia, bo moja skóra szybciutko łapie brazik...

Gość tgtrutyutyu
ja też jestem strasznie blada! chodze na solarium , ale to niewiele pomaga. podejrzewam ,że mam anemię

złotowłosa, miałam kiedyś takie włosy jak Ty, a może nawet ładniejsze :P i bladą cerę. zgadnij jak zajebiście to musiało wyglądac :D

Gość ale to chyba też zależy
od koloru wlosow?? moim zdaniem do blondu jak najbardziej, brązowe albo co najgorzej czarne włosy źle wyglądaja w połaczeniu z blada cerą... rude jeszcze ok:-)

ja też jestem blada ale mam to gdzieś, mam skłonności do lekkich anemii zawsze mam niedobór żelaza ... ale jest ok ogólnie :D

Gość na solar chodzą samobójcy
z opóźnionym zapłonem!

rzeczywiscie, faceci, co sadzicie o bladolicych pannach? ostatnio matka mi powiedziala ze zrobilam sie niemal przezroczysta.zawsze mialam jasna karnacje , ale teraz przez te nerwy i chudniecie wybladlam jeszcze mocniej i oczy mi sie powiekszyly. moim zdaniem dziwnie i niepokojaco teraz wzgladam z tymi ciemnorudymi wlosami.jak zjawa.

Gość mam brązowe włosy
i bardzo bladą cerę i wyglądam ładnie. Blada cera podoba mi się bardziej niż opalona, ale trzeba bardziej o nią dbać, bo wszelkie niedoskonałości od razu widać.

Gość Nie daj sobie wmówić...
...że tylko opalona cera jest ładna! Owszem, u nas kojarzy się ze słoneczkiem, tropikami itd, ale to tylko dlatego że nasz kraj jest dosyć zimnym krajem. Gdzie nie pojedziesz na poludnie wszyscy sie beda zachwycac twoja urodą, jasna cera, oczy i włosy są o wiele rzeadziej spotykane! Mysle że jesli chcesz zrobic jeszcze wieksze wrazenie, kup jakies dobre kosmetyki do pielegnacji twarzy, jakis dobrze dobrany podklad, ładnie podkresl oczy i wszyscy beda ci zazdroscic cery jak u porcelanowej lalki :) Sama mam jasna cerę, moze nie trupią, ale ciemną tez nie, bardzo jasne zielone oczy w ciemnej oprawie i włosy taki ciemny blond, przez ta cere moje oczy zwracaja na siebie uwagę, wiec zrob z tego atut! Mysle o przefarbowaniu sie na ciemniejszy, wtedy pewnie jeszcze barzdiej rzucałabym sie w oczy, ale nie wiem czy nie osiagnelabym efektu wampira :) Jesli twojemu chlopakowi to sie podoba to juz jest super, nie zmianiaj tego! Na dodatek oszczedzisz sobie zmarszczek w przyszłości. Pozdrawiam!

Daisy Zazdroszczę :) Zajebiscie to wygląda jak w lecie mam włosy jasniejsze od skóry...bo farba blaknie od słońca a cera nabiera brazu... koszmar... Uwielbiam jasna porcelanowa cerę, podkreślić oczy i usta:) a nawet powiedziałabym uzyskać wampirzy efekt:)

Gość Beach party
Ja osobiscie uwazam, ze nie ma nic okropniejszego niz blondynka ze skora jak heban. Wyglada to bardzo nienaturalnie. Dziewczyny nie rozumieja, ze je to postarza i biegaja na solarium. Jestes blada- zrob z tego atut. Szczegolnie z niebieskimi oczkami wyglada to bardzo subtelnie.

Cóż, należę do osób o bardzo jasnej karnacji. Pierwszy dłuższy kontakt ze słońcem zawsze kończy się u mnie oparzeniem słonecznym (choć używam kremów z wysokim filtrem). Niektórzy uważają, że moja cera wygląda jak mleko i jest wręcz niezdrowa. Ale mnie odpowiada taki typ urody:) Kojarzy mi się z delikatnością, świeżością etc. Genialną karnację ma np. Nicole Kidman. http://www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=1359 :)

Gość
a ortografii na ekonomii nie ucza blĄdynko tracąca mnUstwo kasy? boze debilizm w narodzie ... wole byc blada i dumna niz solarowata, dziekuje.

Gość i jak tu ........
złotowłosa co za bzdury wypisujesz ty masz czerwoną gębę i dlatego pudrujesz ją :D

taka bladość, że widać każdą żyłkę jak dla mnie jest bardzo nieapetyczna...ale żeby nie było, spalenizna też nie wygląda efektownie...

Gość
kancik zawsze chcialam rudosci :) tylko od slonka mi jasnieja wlosy do jasnego brazu, ale to jednak nie to samo co rudy... tez jestem blada ale sloneczko produkuje mi piegi:) piegi sa slodkie tylko :)

Gość masz twarz jak facet
Kant dupy a ty złotowłosa nos czerwony jak u pijaczki :o :o :D

dziękuje za komplementy:) do zdjęcia sie nie szykowałam:) to ze mam czerwona twarz to wina oświetlenia:D szkoda ze średnio inteligenci tylko tu piszą:D

Moim skromnym zdaniem blada cera do tego blad lub rude wlosy no i obowiazkowo jakies piegi dla mnie sa seksi;)

szyje tez mam czerwoną...cholera nie widzę jakoś teraz:D Kant dupy ja robię z palette świetlista miedz ale teraz widzę ze to chujowy na maksa wybór,... niszczy koszmarnie włosy:( feria chyba nie zostawia takich zniszczeń ale czy pokrywa ciemne odrosty?

Gość masz podłużna twarz
Kant dupy jak facet ogólnie duża głowa :o :D

Gość rze som blade