Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekonomistka88

co sadzicie o bladych dziewczynach???

Polecane posty

Gość męskie wysokie czoło
Złotowłosa :o :o :D

Gość kto to jest.........
Łukasz z Piorunem

Kant ten rudy to dla mnie byłby za mocny :D na razie sobie zrobie jakiś rudobrązowy jeśli wiecie co mam na myśli. teraz mam niby kasztanowe włosy, ale słabo przechodzą na rudo.. i do tego mam zielononiebieskie oczy:D a Wy?:P

Gość Złotowłosa88 jaki masz kolor
oczów?

Gość DO ZŁOTOWŁOSEJ
ja bym raczej określił twój kolor jako rudy a nie złoty...:P

Gość Kant dupy wylize ci rowek

Kant, tylko ja sie troche boje zrobic na rudo :D jakaś taka bojaźliwa się ostatnio stałam. chyba depresja mnie dopadła. albo nerwica depresyjna :O pomarańczo, Łukasz to zapewne jej chłopak, a piorun, to jakaś mysz :D :P

wyjaśnię jeszcze raz mój pseudonim pochodzi od dzieci z domu dziecka w którym byłam jakiś czas na wolontariacie-poza tym sama uważam ze w słońcu-sa złote. Kant gdzie można znaleźć twoją fotkę???

Gość zlota to mow tak odrazu

Gość Złotowłosa88 jestes w moim
typie tylko ze mężatka trudno znajdzie sie inna

Gość vnm
ja tez mam bladą skórę i dlatego chodzę na solarium...gdy nie jestem opalona wyglądam na chorą....moim zdaniem ładniej wyglądają dziewczyny opalone...blada cera jest tylko wtedy ładna gdy jest idealna,porcelanowa..a rzadko kto ma taką cerę...więc blade nie jest ładne...

Gość tylko opalane nie
strachy!!!!!

Gość malutka blondyneczka xxxxdddd
Ja mam bardzo jasną cere wręcz porcelanowo-przezroczystą w lato jest okey jak użyje filtra 50 to mam brzoskwiniową opalenizne bo inaczej to mnie słońce bardzo uczula ,gorzej jest zimą jestem tak blada że jak by mnie ubrali na biało , położyłam bym się na śniegu i zamkneła oczy to by tylko było rzęsy i brwi widać bo one o dziwo są dosyć ciemne w porównaniu do cery i włosów i to mnie ratuje że nie mam wyblakłego wyrazu twarzy jak większość naturalnych blondynek..:)

Gość malutka blondyneczka xxxxdddd
i za cholere sobie nie moge podkładu dobrać bo wszystkie są za ciemne....:P a na solarium w zime nie pójde bo widze po moich koleżankach z klasy że strasznie postarza....

Gość vnm
ja własnie młodziej wyglądam jak jestem opalona...i zdrowiej...tylko trzeba być delikatnie opalonym z nie zjaranym...

To iż jestem blada jak ściana na twarzy jeszcze mogę znieść i jest mi z tym dobrze.Natomiast problemem dla mnie są blade nogi i w ogóle ciało;uważam że jak jeszcze blada twarz może być piękna tak blade ciało już niekoniecznie :(

Złotowłosa, ostatnio farbowałam się właśnie tą farbą którą wkleiła Kant Dupy i kolor pokrył mi ładnie ciemne odrosty..ale myślę, że to zależy od włosa, takiego jasnego koloru jak Ty masz chyba samą farbą nie da się uzyskać..