Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khignfbg

skłamał i to bezczelnie

Polecane posty

Gość khignfbg

znalazłam na jego komputerze zdjecie ze sie tak wyraze waginy. zapytalam skad to ma,powiedzial ze od kolegi ktory wyslal mu to ponad rok temu. stwierdzilam ze ok wkoncu faceci tak maja. pozniej pomyslalam ze cos mi tu nie gra i weszlam tam jeszcze raz i zobaczylam ze to zdjecie zostalo mu wyslane w pazdzierniku tego roku. dalej twierdzil ze to bylo wyslane rok temu. klamal mi prosto w oczy.robil ze mnie idiotke i to bezczelnie. powiedzialam zeby sie przyznal ze klamie. trwalo to jakies pol godziny,ja mowilam zeby sie przyznal a on ze mowi prawde. niestety znam go dobrze i wiedzialam ze klamie. przyznal sie ze wszedl na czata i jakas dziewczyna mu to wyslala. stwierdzil ze nie chce sie przyznac bo sie bal ze mnie straci./.zalosne,przeciez nie obrazilabym sie o to ze jakas idiotka wyslala mu takie zdjecie...chodzi o to ze klamal w zywe oczy..co mam o tym myslec .. ?

Gość a co mial biedny zrobic

Gość vbvbvbvbcvcv
A dlaczego od razu "idiotka" tępa dzido?

Gość ge4gtergrg
porazka :( swinia jakas, co zrobisz teraz?tak poprostu mu wybaczysz??przeciez czyjas cipka na komuterze to totalne przegiecie ,zboczony jest jakis :O

Gość khignfbg
chcial sie zemscic bo ja opstatnio tez weszlam na czata a ta dziewczyna powiedziala mu ze wysle swoje zdjecie do i miedzy palcami łonowymi: jeszcz 127 i pol

Gość ge4gtergrg
przestan!!! jesli koles sciagnal sobie to zdjecie to jest ciulem i koniec. Do tego trzyma je ciagle w kompie??porazka iprzeciez ten kolo jest ciulem, ja bym nie wybaczyla

Gość khignfbg
w sumie on je usunal ale ja je jakos wygrzebalam. i nie chodzi o to zdjecie bo nie wiedzial ze wysle mu akurat takie tylko o to ze klamal ze to nie jego

Gość robak w pomarańczowym płaszczu
pokurwiona jestes. jakby sie przyznal to zle a jak sie nie przyznal to ze klamie na sile problemow szukasz? wszystko, abolutnie wszystko chcesz wiedziec i zjebac na sile zwiazek? kobiety sa pierdolniete. niektore.

Gość jak ja bym chciala
miec takie problemy 😭 :O:O:O czy wy powaznie nie macie czym sie zając ? tylko myslec o zdjeciach wagin i czy facet kłamie czy nie ? co mial ci powiedziec ? bal sie twojej reakcji i tyle i wcale mu się nie dziwe bo widac ze jestes nadeta baba ktora szuka dziury w calym :O:O

To Wy chyba nienormalni jesteście. Ciekawe jakbyście się Wy czuły gdyby wasza druga połówka rozmawiała sobie na jakiś czatach erotycznych i wysylano jej zboczone foty :O

Gość khignfbg
tak kobiety sa pie***lniete zgadzam sie. i tak to jest moj problem. caly czas powtarzalam mu ze nienawidze klamstwa a on bezczelnie upieral sie przy swoim. wiem ze inni maja gorsze problemy ale ja mam taki