Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khignfbg

skłamał i to bezczelnie

Polecane posty

Gość khignfbg

znalazłam na jego komputerze zdjecie ze sie tak wyraze waginy. zapytalam skad to ma,powiedzial ze od kolegi ktory wyslal mu to ponad rok temu. stwierdzilam ze ok wkoncu faceci tak maja. pozniej pomyslalam ze cos mi tu nie gra i weszlam tam jeszcze raz i zobaczylam ze to zdjecie zostalo mu wyslane w pazdzierniku tego roku. dalej twierdzil ze to bylo wyslane rok temu. klamal mi prosto w oczy.robil ze mnie idiotke i to bezczelnie. powiedzialam zeby sie przyznal ze klamie. trwalo to jakies pol godziny,ja mowilam zeby sie przyznal a on ze mowi prawde. niestety znam go dobrze i wiedzialam ze klamie. przyznal sie ze wszedl na czata i jakas dziewczyna mu to wyslala. stwierdzil ze nie chce sie przyznac bo sie bal ze mnie straci./.zalosne,przeciez nie obrazilabym sie o to ze jakas idiotka wyslala mu takie zdjecie...chodzi o to ze klamal w zywe oczy..co mam o tym myslec .. ?

Ale Ty jesteś naiwna. Pewnie tak sama z siebie wysłała, co? Na pewno on nie chciał, a maila wymusiła na nim szantażem, że się zabije :O Palnij go w ten durny łeb.

Gość i miedzy palcami łonowymi
ty już myślisz , to po chuuj nas pytasz

Gość fsdafsaf
nie, bo ty kurwa zawsze jesteś z nim szczera i nigdy nie kłamiesz. żałosne.

Gość khignfbg
dokladnie,ja nigdy nie klamie i tego oczekuje od niego

czepiasz sie o fote... ja bym mu zrobiła awanture że wchodzi na czat i szuka wrażeń...

Gość khignfbg
nie czepiam sie o fote. mam to gdzies. chodzi mi o to ze klamal ze to kolegi itd chodzi tylko o klamstwo. to ze wszedl na czata to chcial sie na mnie zemscic bo ja weszlam

Gość 8mia
no to masz za swoje musiala go zainteresowac ta panienka skoro wyslala mu takie zdjecie i raczej nie obylo sie bez pikantnej rozmowy

Gość 8 mila
a swoja droga to po co mu ta fotka byla do tej pory i nie wykasowal jej odrazu.moze sie przy niej onanizowal.................. ach ten jebany net

Uznał widać ze jesteś na tyle nietolerancyjna że jak powie prawdę to zachowasz się nieobliczalnie i nieadekwatnie to "strasznej zbrodni" jaka popełnił. skoro tak się wasze relacje układają, on musi kłamać bo się boi a ty mu dajesz do zrozumienia że ma czego się bać to co to za związek? Wściekłość, zawiść, podejrzliwość, obawy... paranoja!

Gość 8mila
mellygion w kazdym zwiazku sa klotnie,nieporozumienia skoro on chcial jej zrobic na zlosc to przeciez by sie przyznal,zrobil to z ciekawosci i dostal fote ktora najwyrazniej mu sie spodobala bo przeciez by ja wykasowal,skoro niby tak sie az bal nie rozmiem,zrobil na zlosc- nie przyznal sie no i fota,po co??????????????