Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoRnówa

Orientuje się ktoś kiedy KoRn gra w polsce?

Polecane posty

Gość KoRnówa

j.w

Gość KoRnówa
No co jest? Wszyscy tu słuchają tylko lejdi gagi?

Gość przeto
Bo jak ktos nie slucha Kornu to slucha lady gagi 💤 Kazdy sluchasz kornu ma takie durne myslenie? :classic_cool:

Gość xxx Kon xxx
Ko?n

Sprawdź na myspace.com .... Inteligencja ... chciałaś się pochwalić czy coś ?xD nie wyszło ;D

Gość KoRnówa
Nie, ale wiedziałam, że ktoś odpiszę po takiej wypowiedzi;)

Gość KoRnówa
Patrzyłam na myspace i nie ma.

Gość 123456789....
a korn przypadkiem nie zrobil sobie przerwy? zreszta zanim oni dojada do polski to w skladzie bedzie tylko davis napieprzajacy na harmonijce :D

Gość KoRnówa
Hehe, raczej na dudach:P;) A z tą przerwą to hmm... w sumie bym się nie zdziwiła, ale kurna.. chciałabym zdążyć chociaż na jeden ich koncert!

Gość 123456789....
a tam gowno. muza dobra jak kazda inna. ale dwie ostatnie plyty korna to shit :D

Gość KoRnówa
Ja tam się uzależniłam od Korna.. Ale najlepsze są tylko te starsze płyty;)

Gość 123456789....
to ile ty masz lat ze na koncert chcesz zdazyc? :D

Gość KoRnówa
14... ale chodziło mi o to, że chcę zdążyć zanim się (tfu)rozpadną;):P

Gość KoRnówa
Korn, Korn, Korn i (nie wiem czy znasz) Korn:)

Gość KoRnówa
Nie no..:P a tak serio to: różnorodnych;) I jakbym miała wszystkie wymienić to trochę by to zajęło, ale najczęściej to jeszcze: Od Rammstein, NIN, Behemoth, Marylin Manson, Acid Drinkers, AC/DC, Black Sabbath, Guns'N'Roses, Hermth, Azarath, Closterkeller, Evanascence, Flyleaf, Vader, Slayer, Slipknot przez Blade Loki, Lao Che, Dżem do Boba Marleya, Indios Bravos etc... Nie jestem ograniczona tylko do jednego gatunku...;)

Gość vcvcxxcvvcxcxvxcv
Manson? Evanescence? ale z ciebie "metalówa"... hahahahaha...

Gość KoRnówa
A uwierz mi, można długo tego słuchać;) Ja słucham prawie 3 lata...

Gość KoRnówa
A co... są jakieś określone zespoły, które trzeba słuchać i których nie wolno, żeby się było np. metalem? Nie bądź śmieszny;) Ja słucham tego, co mi się podoba. A tak wgl. to mnie nie obejmuje raczej żadna subkultura. Od zawszę się ubierałam tak jak mi się podobało i z muzyką to samo. Nie utożsamiam się z daną grupą. No bez przegięcia;) Najłatwiej to jest wyglądać jak setki klonów, nie?

Gość 123456789....
jak mam byc szczera to nawet jakby korn teraz przyjechal to zadna frajda zobaczyc ich w takim skladzie. rarytasem byloby zobaczyc ich w komplecie, albo ewentualnie tylko bez heada. mloda jeszcze jestes, jak troche podrosniesz to zobaczysz ze bedziesz sluchala czegos innego niz teraz. korn jest wlasnie dla dzieciakow ktore zaczynaja przygode z taka muzyka. no i fajnie jest sie utozsamiac z tekstami jonathana nie? :D taki biedny, skrzywdzony itd.

Gość 123456789....
sluchasz rammsteina a na koncert sie nie wybierasz? graja za kilka dni w polsce :D a w ogole to mam pytanie odnosnie vadera i behemotha, ty ich naprawde sluchasz czy po prostu gdzies uslyszalas ze takie zespoly istnieja i postanowilas je tez wypisac tutaj?

Gość KoRnówa
Co prawda to prawda. Kompletny skład by mnie bardziej zadowolił. A z tym, że Korn jest dla dzieciaczków zaczynających przygodę z tą muzyką to wiesz. Zabrzmiało to jak stereotyp;) Ja zaczęłam z Bladymi Lokami np. i tego typu muzyką. A co do tekstów Jonathana, to nie utożsamiam się z nimi, bo nawet nie mam takiego powodu. I w ogóle przemawia do mnie nie same teksty Korna co ich muzyka, melodia i te kombinacje, rify. Fajnie się go gra:) A co do tego, że będę słuchać czegoś innego to nigdy nie wiadomo. Mój brat ma 28 lat i mu jeszcze nie przeszło a zaczynał w moim wieku, albo jeszcze wcześniej. I tak.. to on mnie tym zaraził. Praktycznie od urodzenia słuchałam takiej muzyki to mi się wkręciło.

Gość KoRnówa
Nie wybieram się bo nie mam kasy na to. A szkoda bo jestem wkurzona:O Na Behemocie ostatnio byłam w Poznaniu, i supportami byly akurat Azarath, Hermth:) no i Black River(ale tego akurat nie slucham). A na Vadera też miałam zamiar się wybrać do poznania no ale nie miałam czym.

Gość 123456789....
no tak, gra sie moze i fajnie bo muzyka korna sklada sie z trzech riffow na krzyz. to chyba jeden z najmniej wymagajacych muzycznie zespolow jakie znam :D ale moze ta ich prostota jest wlasnie kluczem do sukcesu. ciezko powiedziec.

Gość 123456789....
i behemoth do ciebie przemawia? podoba ci sie? rozumiesz w ogole o czym oni spiewaja? sorry ze tak wypytuje ale dla mnie to dziwne ze masz 14 lat i sluchasz takiej muzyki. wydaje mi sie ze masz jeszcze na takie cos czas. death metal nie jest dla 14-stek :D

Gość wspolczesny korn to zaden
korn. przeciez to jakies elektroniczne badziewie. oryginalny sklad to bylo to

Gość KoRnówa
hehehe... Dziwne?:D A czego powinnam twoim zdaniem słuchać w tym wieku?:) A behemoth śpiewa o tym co większość kapel tego gatunku. Znajdzie się na pewno inny temat, ale zazwyczaj to tekst nawiązuje do szatanów, bogów, mroku etc. Chociaż każdy tekst niesie inny sens, i wokaliście lub temu co pisze te teksty na pewno nie chodzi słowo w słowo o to co napisał. Sama piszę teksty i mają one pełno ukrytego sensu. Czasem trudno zgadnąć co czół taki ktoś kto pisał teksty.

Gość KoRnówa
No niestety.. A z najnowszych to ujdzie Twisted Transistor. Ale i tak wole np. Make Me Bad, Blind itd...:D

Gość 123456789....
ja np dojrzewalam do tego zeby sluchac czegos ciezszego od numetalu czy metalu, mam na mysli tutaj death metal, deathcore. dlatego ci sie dziwie ze zaczelas od bladych lodow a juz sluchasz behemotha :D szybko dojrzewa ta dzisiejsza mlodziez. ale skoro jestes taka otwarta na ciezkie brzmienia do polecam nile albo suicide silence :D