Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoRnówa

Orientuje się ktoś kiedy KoRn gra w polsce?

Polecane posty

Gość KoRnówa
Słyszałam, ale nie słucham za bardzo:P Ale kto wie, może pewnego pięknego dnia mi się nagle spodoba tak jak Korn;) A z resztą, do czego tu dojrzewać? Chociaż tak jak pisałam wcześniej mi brat takie ciężkie brzmienia puszczał od kołyski(albo nie tyle co mi co sobie, ale dosyć głośno więc nie było wyjścia, musiałam usłyszeć:D ) i może dlatego się przyzwyczaiłam:)

Gość KoRnówa
A ty od czego zaczynałaś? I kiedy w ogóle zaczęłaś takiej muzyki słuchać? A tak w ogóle posłuchaj sobie Morbus Mortifes, Distres, Bestiar. Kapele moich znajomych, grają deth metal itd...

Gość 123456789....
fajnie ze masz brata co cie na te rock and rollowe tory wrzucil ja niestety musialam sama odkrywac w sobie nature rockandrollowca :D ale nie zaluje, mialam w zyciu kilka naglych zwrotow w muzyce, ale to zasluga znajomych z ktorymi sie wtedy trzymalam. a teraz wiem sama co dla mnie najlepsze i juz nie patrze na innych. najwazniejsze to byc soba i nie ulegac presji otoczenia :)

Gość 123456789....
ja zaczelam tak na dobre kiedy uslyszalam plye issuses korna :) wtedy byl przelom w moim zyciu muzycznym i powiedzialam sobie ze juz nigdy nie zdradze rocka z niczym innym :D to juz jakies 10 lat bedzie.

Gość 123456789....
dzieki za kapele, ja death metalu to nie za bardzo slucham. musze miec do tego odpowiedni dzien. moje ulubione gatunki to jednak thrash metal, hardrock, hardcore. jak znasz jakies fajne kapelki szczegolnie trashmetalowe to mozesz mi podsunac :)

Gość KoRnówa
Trash, trash... kumpel mi ostatno wysłał kilka.. Jak znajde to tu wrzucę...:)

KoRn na razie nie przewiduje koncertu w Polsce bo nagrywają nową płytę

Gość KoRnówa
Nie znalazłam trashmetalu, ale grindcore. Też fajne:P Coś typu Anal Cunt albo Pig Destroye:D

Gość 123456789....
to odpada, ale dzieki :P

Widzę, że KoRnówka dobrze się znasz na mocnych brzmieniach. A właśnie poszukuje dziewczyny co "czuje" te klimaty :) Ja Wam polecam nową Katatonię :)

Gość 123456789....
dda man ile masz lat? :>

Gość 123456789....
a kornowa 14 :D to troche pod pedofilstwo podchodzi :D ale ja mam 25 :P

Gość KoRnówa
No trochę:P Chociaż startują do mnie tacy od 14 do 30 lat. Ostatnio się mnie nowopoznany kumpel zapytał na jakie studia chodzę:D eee. nie powiem, zdziwiłam się;)

Gość 123456789....
no to musisz powaznie wygladac. to pewnie wina metalu :D hihi podobno od potrzasania glowa robia sie zmarszczki :P zarcik :D

Gość do 123456789....
a w lozku jestes ostra jak na fanke ciezkich brzmien przystalo?

Gość 123456789....
heheheeh :D chcesz sprawdzic czy jak? :P

Gość KoRnówa
Hehehe...:D Dobrze, że to żart. Jakby to była prawda to by się mnie nie pytali na jakie studia uczęszczam tylko od ilu lat jestem na emeryturze:D A gościu pewnie ma już wyobrażenia, że słuchające ciężkiej muzy to w łóżku tylko z biczem, pieszczochami i oćwiekowanymi strojami ze skóry;)

Gość do 123456789....
a chetnie bym sprawdzil :)

Gość 123456789....
powiem ci tak: potrafie byc ostra, potrafie byc ulegla, romantyczna i spontaniczna - taki urok kobiet ze sie potrafia zmieniac :)