Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Moj synek przesypia 6-7 h w nocy (ma 3 mc), uzywamy pieluszek Pampers 3, ale od kilku dni zauwazylam, ze one po prostu przeciekaja czy moze nie wchlaniaja calych "siuskow" ;). Nie mam pojecia o co chodzi, ale synek co rano budzi sie po prostu mokry :o (pieluszki na pewno zakladamy prawidlowo). W dzien, kiedy sa zmieniane czesciej nie mamy takiego problemu. Czy mozecie polecic mi jakies bardziej chlonne pieluszki? Moze jakies specjalne na noc? Wolalabym go nie budzic w srodku nocy tylko po to, zeby zmienic pieluszke, ale jak tak dalej pojdzie to nie bede miala innego wyjscia...

no coż, ja moge polecić pieluszke wilorazową na noc z dużą ilością wkladek chłonnych :D

Gość mama huberta
Miałam ten sam problem, jesli chodzi o nieprzeciekanie u mnie sprawdziły sie huggies'y. Jak nie zmienie małemu pieluchy przez cała noc to rano jest ciężka ale wszystko dookoła suche

Gość 3 po 3
Trójki pampersa są wg mniej najgorsze. Przy pierwszym i drugim dziecku było tak samo, dziecko było mokre. Może to wina tego że nie mają gumek. Czwórki już mają. Był taki czas że w dzień używałam trójek, bo często się zmieniało pieluchy, a na noc zakładałam o rozmiar większe.

mamo malego danilka , ja rowniez polecam Huggisy, bardzo chlonne. Nie rozumiem co ludzie widza w tych Pampersach, sa duzo drozsze niz inne pieluchy a jakosc pozostawia wiele z do zyczenia i jeszcze ten zapach tego balsamu ktorym pieluszka jest wewnatrz wysmarowana, co okropnego. Moja bratowa mowila ze pampersy jeszcze jakies 6-7 lat temu to byla najwyzsza jakosc a teraz szkoda mowic.