Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karramba877

Sprzedam zestaw witamin, kosmetyki pilęgnacyjne itp pozostalości po porodzie!!

Polecane posty

Gość taka jedna jedza34678
karamba`87 idz lepiej na to swoje zalosne forum cafemama ;P Moze tam powinnas dawac takie ogloszenia a nie na kafeterii

Gość karramba877
masz jakiś problem? czy może nagle kafeteria stała sie twoją własnością, że mówisz kto może tu pisać a kto nie?

Gość taka jedna jedza 565371
patrzylam na ta twoja aukcje ale ofert masz , ze hej :D :D :D Kobieto czy ty myslisz ze ludzie sa takimi dziadami zeby nie stac ich bylo na masc do smarowania brodawek tylko uzywana beda kupowac , fujjjjj obrzydlistwo.

Gość mieszkam w UK
nie rozumiem co w tym zlego, ja swoje masci i wkladki laktacyjne sprzedawalam na ebay, przeciez nie sa uzywane i wlozone z powrotem do pudelka. Krem kosztowal £10 za tubke a wkladki £6 za opakowanie. Zuzylam moze 2 wkladki, zostalo ponad 60 a kremu uzylam 2 razy. Jesli nie chcesz to nie kupuj :D

Gość taka jedna jedza1564
bo dla mnie to obrzydlistwo smarowac sie kremem ktorego ktos wczesniej uzywal, zaraz mi przychodza go glowy choroby skorne w tym grzybica. Bo nie wiem czy wiecie ale istnieje grzybica sutka...

Gość a bleeee
i jeszcze te majty rozłożone

Gość jezu jak mozna cos takiego
wystawic na aukcji , mnie by wstyd bylo.

Gość karramba877
jak nie chcesz to nie kupuj, krem wyciskałam na palec, nie wiem jak ty smarujesz sie kremami, może marzesz tubką bezpośrednio na twarz, albo na sutki, ja wyciskałam na palec. Majty rozłożone, jak miałam je inaczej pokazać?? Może Ty masz kasę, żeby wszystko kupić nowe, ale są osoby, które nie mają zbyt wiele pieniędzy, a muszą się w takie rzeczy zaopatrzyć. Krem Maltan kosztował 19 zł, herbatka z hippa około 15, Feminatal jest bardzo drogi. To aukcja dla osób które chcą zaoszczędzić, a jak ty nie chcesz kupować to spadaj stąd i nie truj dupy takimi słabymi tekstami.

Gość balbinaa
jak kogoś nie stać na nowe rzeczy to nie powinien mieć dzieci.

Gość patologia po prostu

Gość mieszkam w UK
balbinaaa-zastrzelilas mnie normalnie :D wejdz sobie na ebay UK i zobacz co tam mozna kupic i nikt sie takimi pierdolami nie przejmuje a ludzie maja po 3 i wiecej dzieci

Gość karramba877
jakiej trucizny? zresztą aukcja nie jest skierowana do meżczyzn. chyba, że kręci cię zakładanie majtek poporodowych.

Gość karramba877
Feminatal i Folik to witaminy standardowo przepisywane w ciąży każdej kobiecie.

Gość dziwne bardzo
ze ci jeszcze konta na all nie zawiesili bo nie wolno takich rzeczy wprowadzać w obrót na aukcjach

Gość karramba877
Ty sobie pooglądaj co ludzie wystawiają na aukcjach. Zadnych zakazanych substancji ani produktów nie ma na mojej aukcji. Feminatal i Folik można dostać bez recepty.

Gość sama sie przekonasz

Gość karramba877
ok :)

Gość htrjy7jyu
przecież te tabletki sprzedają na allegro apteki internetowe.... niby dlaczego mają jej zablokować konto??

Gość karramba877
mi mala - jak nie chcesz to nie kupuj, nie mam komu rozdać.

Gość ale ona
chcialaby zarobic, nikt jej tego za darmo tez nie dal chyba

Gość dddddddrrr
lubicie zaglądać komuś w życie i oceniać, prawda??? eeehhhh..... żałosna mentalność.... może najlepiej mi mała wszystkim sprzedawcom na allegro wyślij takiego maila z propozycją, aby nie sprzedawali swoich towarów tylko rozdali.... kur...a dlaczego ma nei sprzedawać jak jej sie tak podoba??? ja też nie kupiłabym używanych kosmetyków, ale przecież autorka mnie do tego nie zmusza i nie daje mi powodów dla których miałabym ją zbesztać jak co niektórzy tutaj... ona nie naciska na nikogo, nie oszukuje co do tego co sprzedaje. a nóż znajdzie sie ktoś kto właśnie takiej aukcji szukał i fajnie! i sprzedawca i kupujący będą zadowoleni i nic nam do tego!!!!

Gość tytuł jest the best
pozostałości po porodzie, super ! daj taki tytuł aukcji ! :) powinnaś dopisać daty ważności, a te majty pokazać w oryginalnym opakowaniu, a nie takie rozłożone reszta OK :) kupiłabym, ale już kupiłam to samo nowe i zapłaciłam dużo więcej niż 10 zł