Majeczka1234 0 Napisano Listopad 11, 2009 dzisiaj rano pojawił mi się czerwony śluz.teraz nie wiem czy mam włożyć podpaske czy wkładke.czy to znaczy ze dostałam okresu? pomóżcie mi bo bardzo się boję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xeope 0 Napisano Listopad 11, 2009 Dziecko albo masz 5 lat albo zamieniłaś się z pantofelkiem na rozumy... Najlepiej to włóż sobie w majtki całe opakowanie dużej waty... Oczywiście nie wyciągaj jej z foliowego opakowania... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalalalalla Napisano Listopad 11, 2009 Nie bulwersuj się tak Xeope. Może dziewczyna czeka na swój pierwszy okres. Majeczka - Na razie możesz użyć wkładki. Poczujesz jeśli krwawienie Ci się rozkręci i będziesz miała czas na założenie podpaski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xeope 0 Napisano Listopad 11, 2009 no wez tu sie nie bulwersuj jak widać że to jakaś gówniara nudzi się i wypisuje tu głupoty zamiast np. porozmawiać z mamą, ona między innymi od tego jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach