Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna uzytkowniczka

nasza glupia klasa

Polecane posty

problem jest taki że po lewej stronie tam gdzie sie wyswietlaja aktywni znajomi mozna bylo ustawic sie na niewidoczny i jak sie ustawilo raz to tak bylo ustawione non stop, nawet jak sie wylogowalo i zalogowalo ponownie po jakims czasie a teraz wchodze i jest ustawione na widoczny, zmieniam na szary czyli niewodoczny, wchodze np na forum jakies czy w galerie i juz jest zmienione samo na zielone czyli na widoczny wnerwia mnie to bo nie chce byc widoczna jak to zatrzymac? jesli temat sue powtarza to sorry ale nie mam ochoty psuc wzroku i przeczesywac jazdego topicu o nk bo jest ich od groma

Gość ludzie myślcie to nie boli
zaznaczasz w ustawieniach że nie chcesz żeby pokazywano że jesteś aktywna. Ty też nie będziesz widziała kto jest aktywny. To nie nasza klasa jest głupia tylko pannice które nie potrafią zapanować nad kilkoma prostymi opcjami na tym portalu.

Gość tak jedna skads tam
w ogóle nie moge zrozumiec jednego jak juz tam jestescie , macie konto to dlaczego nie chcecie, aby Was ktos "widzial " ? po to chyba jest ten portal, zeby sie kontaktowac , poogladac zdjecia, ewentualnie sobie pogadac dla mnie takie zachowanie to jest dziecinne bardzo dziecinne :O

o tej opcji wiem, ale ja chcialabym sama widziec kto jest aktywny myslalam ze moze ktos zna inne rozwiazanie wiec nie jechac po mnie

mam konto by w przypadku gdy mam potrzebe czy ochote popisac z kims to moge sie skontaktowac latwo ale bywa ze chce tylko poogladac zdjecia czy szybko napisac do kogos i sie wylogowac, a ktos widzi ze akurat jestem i mi zaczyna zawracac gitare to co