Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiejacaaaa

Angielski - pomocy.....

Polecane posty

Gość dzieki chodziazzz
za tyle ..... dziekuje

Gość kless
No to napisz jak to przetlumaczylas, poprawie, to tylko 4 zdania!

Gość sama widze jak jest
3 miesiac nauki a taka praca domowa ze mamy tlumaczyc kolejna strone na kazde kolejne zajecie czyli.... kartka do przodu.. ostarnio przetlumaczylam tak jak umialam.. i nie bylo za ciekawie :|:|:|

Gość uhiuhiuho
7. Glen -- (have ) problems with this exercise. 8.Helen --- (need) na new pair of glasses. 9. Isabel --- (want0 to find a part- time job at the weekend or in the evenings. 10. Peter --- (prefer) reading to watching TV 10. Peter woli czytanie o d ogladanie TV. 9.isabel - tego nie iwem jak... ale find znaczy znalesc job - praca evenings--?

ja tez sie ucze angileskiego ale jestem na trzecim poziomie i ucze sie w collegu.To jest smiech na sali takie zadania domowe.Cwiczenia jakies powinniscie robic itp no nie mozna non stop tlumaczyc zdan.Trzeba tez gramatyki troche stopniowo poznawac no nie wiem jakies krotkie opowiadanie o sobie napisac na poziomie podstawowym.uczysz sie w szkole czy placisz za te nauke?

Gość uyuy
8. helen potrzebuje nowej pary okularów. 7. glen ma problem z wykonaniem....

Gość w szkole mamy 2
2 jezyki.... z czego angielski mi doszedl :| to jest szkola panstwowa.... cos z tym nauczycielem nie mozna dyskutowac :|

Gość kless
Opiekuje sie moja malutka siostra kiedy rodzice wychodza Nie dogaduje sie w tej chwili najlepiej z moim bratem Przypominam mojego ojca

Gość ii tu sie myliszz
nie chodze do podstawówki ... tylko do liceum.... w podstawówe i gimnazjum mialam tylko 1 jezyk- niemiecki....

Gość dziekii
dziekii

Gość okkkkk
sorry zle zrozumialam.....

to ja mialam w liceum swojego czasu angielski,niemiecki i rosyjski jako jezyk w zawodzie:/ Z Rosyjskim zadnych problemow na szczescie nie mialam.A pozniej wybralam angielski kiedy jeden zniesli,bo niemieckiego pojac nie moglam przez cala podstawowke wiec na co mi on jeszcze w liceum byl:/ nie cierpie tego jezyka.Angileski to bardzo prosty jezyk tylko trzeba uczyc sie slowek i poznac troche gramatyke.

Gość qrczeee wlanieee
bardzo chciala bym nauczyc sie tegi jes\zyka i wgl .. aleciezko mi zaczac jak nasz nauczyciel kazal kupic odrazu rozszezony a nie podstawe.... troche dziwnie uczy jak na moje oko....

Gość nppppp
na lekcjach daje nam po 100 zdan tlumaczy o n nam je i robi kartkówke z 100 i pozniej kolejn 80 a ja sie ucze na pamiec budowy tych dan konczówek itp

jestes w licemum.Pewnie nie tylko tobie podoba sie takie nauczanie.Zgloscie do wychowawcy,ze prosicie o zmiane nauczyciela.Jak sie bedzie ociagal to do dyrektora idzcie i sie obeznajcie jak mozna go zmienic(ale tylko wtedy oczywiscie jesli inni beda podzielac twoje zdanie czyli wiekszosc klasy)

Gość calaaaa
moja grupa z angileskiego chce zmiany.. a pani nam tłumaczy ze nie mozna bo nie ma nauczycieli:/ ze niby godziny mu nie pasuja :/

Gość aa ona chybaaa
zgadal sie z nasza pania i nasza pani go popiera ....