Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropla porannej rosyy..

czy sa tu matki ?

Polecane posty

a odpowiadając: nie nazywała mnie bachorem tylko gówniarą i dlatego tak się zwracam do innych ludzi.

A jakbym była bita, to miałabym szacunek do starszych osób? Nie bądź śmieszna. Nie pisałaś ile masz lat, więc nie będę się zwracać per pani. A kiedy zwracam się do Ciebie, piszę z wielkiej litery, więc chyba dobrze.

zobaczymy na kogo wyrosna wasze ''dzieci'' . Koniec tematu. Nie ma sensu dyskutowac z takimi ''ludzmi''. Po co wogole plodzicie dzieci?

"Ale odkad zaczelo sie stosowac metode jakis tam kar ( typu dzisiaj nie zjesz cukierkow ) to zobaczcie jaka mamy mlodziez !!!" Jaką? Pracowałam w liceum jako nauczycielka zaraz po studiach. Byli rózni uczniowie, ale do kazdego potrafiłam dotrzec pomimo tego, że nie miałam za soba wielu lat doswiadczenia. Jak sie umie rozmawiac z ludzmi i ma sie dla nich szacunek, to oni maja takze szacunek do ciebie. Nigdy nie spotakalm sie z sytuacja, by uczen mi zaczal "pyskowac", o sławetnym wkładaniu kosza na głowę nie mówiąc. Tak samo dziecko. To nie jest Twoja własnosc ani worek na rozladowanie napiecia, a pojedeyncza jednostka, ktorej nalezy sie szacunek!!! Bicie, jak ktos słusznie zauwazyl, jest porazka wychowawcza i swiadczy o niedojrzalym statusie emocjonalnym rodzica lub o jego lenistwie. A Ty, Autorko, dobrze, że nie masz dzieci...i zanim powołasz je na swiat...wydoroslej!

Gość mama Oli i Łukasza
do autorki- ty jesteś chyba wychowana w rodzinie w której byłaś bita i przenosisz to do swego życia, ja mam dwoje dzieci córka 16lat i syn 18 lat, nigdy ich nie uderzyłam, nigdy, bicie jest objawem bezradności rodziców, oraz powoduje u dzieci poczucie krzywdy i zaniża ich samoocenę, moje dzieci były karane i nagradzane, ale nigdy ich z mężem nie biliśmy, bo jak łatwo jest zlać małe dziecko które, jest słabe i nie obroni się-wykorzystywanie tej przewagi jest niedorzeczne, żal mi bitych wystraszonych dzieci, którzy po cichu nienawidzą swoich rodziców.Ja mam z moimi dziećmi świetny kontakt, oni mi ufają, ja ufam im, dodam, że nie robią i nie robiły wszystkiego czego chciały, miały obowiązki, nakazy i zakazy, ale nasz dom jest ich azylem.

Gość ojojoooo
widac po nicku ze bylas bita i nie wyroslas na ludzi niestety "zajebista lasko":o

Gość do zajebistej idiotki
zajebista laska=zajebisty debil=zajebista idiotka=zajebista beznadzieja maltretowana jako dziecko=jak ci się zajebiście nie podoba, to zajebiście żegnam, bo zajebiście nie umiesz dyskutować, umiesz zajebiście bić dzieci