Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoline17

Brzydka i gruba...

Polecane posty

Gość karoline17

Dziewczyny zancie jakiś sposob na szybkie schudniecie? Mam 163 cm wzrostu i ważę 51 kg. Rok temu ważyłam 58 , udało mi sie trochę zrzucić ale to za mało. Nie jadam słodyczy, własciwie ograniczam sie do minimum. Sporo się ruszam, ale jakos to nie pomaga...

Gość karoline17
niestety jestem gruba i do tego brzydka, mam okropną pyzowatą twarz... koszmar:(

a może masz wypaczony obraz siebie? masz idealną wagę. Powiem więcej- jak zaczniesz się odchudzać to będziesz miała zero biustu a uwierz mi dziecko,że mężczyźni zwracają na to uwagę:P

Gość żółty MM
Dziecko Kochane!! gdzieś Ty gruba,przy tej wadze!!! Spoko tez tak miałam ale się wyleczyłma z tego!! Ja uwazałam się za grubą przy wzroście 1,75 i wadze 70 kg!! ale było minęło!! przestań sobie to wmawiać i bedzie już dobrze:P:)

Gość blackpearl20
heh jeśli Ty jesteś gruba to ja w takim razie powinnam należeć do kategorii sumo :) ale nie przeszkadza mi to i co najważniejsze nie muszę się dowartościowywać na forum i nachalnie wymuszać zaprzeczeń i komplementów :)

Gość to zalezy od typu figury
jedna dziewczyna bedzie super wygladac z taka waga przy takim wzroscie, inna fatalnie.